6938
-
Coral Springs #206 Szép az új fradi stadion, de ezek közelébe sem ér. Valamelyik nap rászántam egy órát és végignéztem milyen arénák vannak Nyugat-Európában akár a németeknél, akár a spanyoloknál, elképedtem a látványtól és hogy mennyi pénzt képesek a nagyobb klubok egy stadionért kiperkálni. -
#205 Inkább kukkantsatok be a nagy testvér segítségével a stadionokba:
https://www.google.com/maps/views/streetview/brazils-world-cup-stadiums?gl=us -
#204 ilyenkor bánom,hogy nyíregyen élek,itt sokkal kevesebb lehetőség lesz élvezni szabadtéren a meccseket :S -
SergioAmigo #203 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/belvarosi-foci-mozi-a-vb-jegyeben-2256300 -
SergioAmigo #202 Hazánkban sincs ez másképp, a budapesti Szabadság tér ez alkalomból újra teret ad, a Belvárosi Foci Mozinak, ahol kulturáltan, jó hangulatban mozivászon méretű kivetítőről élvezheti bárki a meccseket, miközben remek társaság, különböző napi nyereményjátékok, italakciók és free wifi várja az érdeklődőket. -
karajjj #201 az előzőt 4 éve én csináltam, de most sajnos nem hiszem, hogy lesz rá időm -
karajjj #200 "...az ország aktív futballistái közül legtöbb válogatottsággal büszkélkedő Landon Donovant nem viszi magával a brazíliai világbajnokságra..." -
#199 belgák laza top8 szerintem,ők lehetnek az egyik meglepi ojrópai csapat -
#198 De Eto'o a 98-ason is részt vett. Van Buytent meg elnéztem, belekevertem az EB-ket. -
IXEMGabeo #197 Nos ja, Van Buytennek ez a 2.vb-je lesz mivel a belgák 2002 óta először vannak kint...Eto'-nak a 3., ha jól számolom mivel Kamerun 2006-ban nem jutott ki, Forlannak örülök, hogy kerettag. Nem voltam benne biztos, hogy ott lesz...
Nekem ő nem rémlik a 2002-es vb-ről, Dario Silva volt akkor a csatár persze attól még lehetett kerettag. Ráadásul neki sincs 4 vb részvétele mivel 2006-ben Uruguay nem jutott ki...ugyebár Ausztrália ütötte ki őket a rájátszásban...
hmm Buffon viszont tényleg ott volt 98-ban, de a 2000-es EB-t kihagyta sérülés miatt...Azóta viszont mindig is ő volt az elsőszámú kapus -
#196 Forlán, Eto'o, Donovan, Van Buyten biztosan.
Buffonnak már az 5. lesz, ő 98-ban is ott volt. -
IXEMGabeo #195 mellesleg Klose 4. vb-jén vesz részt...
nem is tudom van-e rajta kívül a mezőnyben olyan, aki részt vett a 2002-es világbajnokságon...Casillas és talán Buffon
rajtuk kívül? -
#194 lesz tippjáték?
-
IXEMGabeo #193 én Belgiumra és Kolumbiára leszek kíváncsi...
előbbi tele van olyan fiatal játékosokkal akik top klubokban játszanak
(Benteke, Lukaku, Hazard, Cortouis, Fellaini...stb.) -
Zenszkij #192 bő egy hét és pereghet a topik, kiváncsi leszek a bosnyákok mire jutnak -
#191 http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/listas/ -
#190 Amíg a Taknyos az edző, addig nincs remény a sikerre.
-
#189 azért azt vedd figyelembe, hogy a németek barátságos meccseinél talán csak a bridget jones naplója szarabb -
#188 Hát ez az agyon hypeolt német válogatott nem egy nagy eresztés,elől egymást nyomjál el a világklasszis támadók,hátul a védelmük meg átjáróház. Mondjuk most 1-1 -
#187 Nagy forma :) -
#186 a mezcsókolgatás a "kedvencem",amikor Ibra csókolgatta a Barca címert,aztán Pep meg Leo belegázolt a kis lelkivilágába,aztán ment Isten hírével,majd a könyvében elhordta mindennek az említett személyeket. Nem hiába ő a Zingaro -
IXEMGabeo #185 Igen, de az álszentség az, amikor azt nyilatkozzák, hogy "Mindig is rajongtam ezért a klubért, úgy tervezem innen vonulok vissza" vagy "Minden erőmmel azon leszek, hogy segítségem a klubot tudásommal" aztán pedig szart se csinál valamelyik és állandóan sérültet jelent, hogy a lóvéját felvegye, de közben nem kell semmit csinálnia -
#184 Hát figyelj,őt mennyiben érinti egy spanyoloknál zajló futballmeccs? Semmiben,ezekszerint annyira nem él-hal a "szakmájáért",hogy otthon is gubbasszon a tévé előtt. És szerintem ezzel még jópár top focista is így van,hogy elvégzik a feladatukat,de amúgy szarnak az egészre,és otthon nézik az NBA-t,vagy az amerikai focit,és még az újságba se olvassák a focis híreket,mert nem érdekli őket. Szerintem ez teljesen elfogadható.
Nekem szakács a szakmám,mégis amikor főznek a tévében azzal a lendülettel kapcsolok is el,mert nem érdekel,eleget vagyok én a "tűzközelben" szószerint :D -
IXEMGabeo #183 nekem meg az El Classicos amikor elment vásárolni miközben ment a nagy derbi halál nyugodtan:DDD -
#182 Nagy arc lehet a csávó. :D Jók ezek a nyilatkozatok, tök őszinték, és ez tetszik.
A cipős tetszett a legjobban. :D -
Coral Springs #181 Nem félrebeszél az ipse az tuti. -
#180 mindenben igaza van,sajnos. -
#179 Amit 50-ből 48 játékos szerintem pont ugyanígy gondol, csak keserű lenne a sok közönségkedvenc valódi arcát megismerni. Inkább felállítanak egy illúziót az embereknek a menedzserük irányításával. -
IXEMGabeo #178 Assou Ekotto a megmondó ember:)
VB előtti csemege -
#177 Hangolódj velünk a focivébére egy kis nosztalgiázással!
http://vs.hu/temak/_totalisfutball?utm_source=facebook&utm_medium=PPC&utm_campaign=Abn&utm_content=Vebetortenet -
#176 Minőségi grafikák. Kár, h az olasz pont nem lett annyira jó. :( -
#175 köszi,hát nem valami jók,de biztos lesznek fasza VB-s hátterek amikor beindul a buli :) -
#174 ITT megvannak nagyobban, de szerintem csak fel lettek húzva, tehát a minőségük nem a legjobb -
#173 bitangjók egytől egyig! az Argentínos nincs meg 1440x900-ba? :) -
Mindegyik nagyban: http://imgur.com/a/ukeng -
#171 Sajnos vannak tények, amit nem az újságok eladása érdekében találnak ki.
Nem jelent feltétlenül botrányos lerendezést, de az előjelek nem túl jók. -
#170 ugyanezeket hozták fel a dél afrikai vébével kapcsolatban is,aztán minden simán lezajlott,nem voltak nagyobb balhék,botrányok. Valamivel el kell adni a bulvárlapokat a VB előtt,persze hogy sokan megveszik ha az van benne,hogy fuu milyen balhés lesz majd a brazil VB. -
Unreal1942 #169 Azért ahhoz több stadion kellene.. és kéne legalább egy 100 ezres is. Ami nem nagyon van még tervben sem. Hiába a sok milliárd ami mostanában erre megy. Igazából nem is lenne szükség rá. Max még egy BL döntőn lenne tele aztán soha többet. -
IXEMGabeo #168 Még lehet, hogy mi is megtudnánk rendezni..ha az ukránoknak, lengyeleknek is sikerült 2 éve EB-t rendezni nálunk is megoldható lenne...
de náluk még úgy tudom van olyan stadion, ami el se készült teljesen...azért az gáz -
#167 Totál káosz van ott, Fifa foghatja a fejét, hogy kikre bíztak VB rendezést. Ha nem tudnám a helyszínt, azt hinném Magyarország :)