6938
-
Coral Springs #126 Az MTVA király lenne, az jó HD stream -eket csinált 2010 -ben is. -
#125 Ezeket ott lehet venni? :O -
#124 wiziwig-en biztos lesz majd pár használható angol nyelvű, de szerintem az mtva is dob fel majd meccseket online -
Coral Springs #123 Valaki tud jó stream -eket ahol lehet majd nézni jó minőségben a meccseket ? -
#122 nem inkább ezt? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#121 én ezt néztem ki magamnak :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#120 megyek is holnap a Lidlbe körülnézni, hátha valami megtetszik :D
am valaki összedobhatna egy fasza bannert -
#119 Holnaptól !
-
#118 Hát igen. Bár mondjuk ezt nem tudom, hogy nem vette észre sem a partjelző, sem a vonalbíró. -
IXEMGabeo #117 jó...
pontosan ezért kellene a videóbíró;) -
#116 Ez ugyebár sztem anno milliószor meg lett beszélve, h az alapvonali bírónak kellett volna ordítva jeleznie, h gól, nem a Kassainak kellett volna látni szemből... -
IXEMGabeo #115 igaz nem vb, de Kassai is oltári nagyot hibázott 2 éve az Angol-Ukrán meccsen:) ami ráadásul egyenlítést érő találat lehetett volna -
#114 Hm, megvan.
Ez tényleg elég gáz. :/
-
IXEMGabeo #113 0-0 volt, ha jól rémlik és megadták Tevez ordítóan nagy les gólját...nem, hogy tv-n keresztül, de élőben is tisztán látni kellett volna a helyzetet, hogy les volt... -
#112 Már nem emlékszem, mi volt azon? -
IXEMGabeo #111 ezt a hsz-t lementjük és meglátjuk;)
félő, hogy megint a videobíróért fogunk könyörögni...
Mexikó-Argentína meccsen rendesen felháborodtam 2010-ben -
#110 Hát, ezt én nem merném kijelenteni. Mindenesetre őket, és rajtuk kívül még Argentínát, Németországot és Olaszországot várom a legjobb 4 közé. -
mudvayne #109 Brazília meg fogja nyerni kisebb-nagyobb csalásokkal. Ne legyen igazam. -
Hoppacska8 #108 Lassan fel kell pörgetni a topikot, 44 nap! :) -
#107 szerintem elfér itt,egy kis érdekesség
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#106 Nem lesz vmi jó banner? -
Coral Springs #105 -
#104 -
#103 Én meg ezektől a falra mászok:D -
#102 Városok plakátjai, nekem nagyon bejönnek:
-
Tomika100 #101 Ha szeretnétek minél több minőségi tippet látni a világbajnokságra akkor like-oljátok a következő oldalt!!!--> https://www.facebook.com/pages/Sportfogad%C3%A1s-Profit-K%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g/206602259527231?fref=ts -
#100 Közben Falcao is lemarad a vb-ről sérülés miatt. -
#99 :D :D ez most ütött! :D -
#98 nem nagyon fenyeget minket az a "veszély",hogy ott leszünk a 2022-es (vagy 2021-es,majd kiderül) VB-n -
#97 :D a legjobb az, hogy az MLSZ ezen kicsit se fog izgulni -
#96 na ők játékban maradnak legalább:D -
#95 egyszer mindent el kell kezdeni:D
ott még nagyobb kihívás lesz már a nyáron a formaidözítés :D -
#94 mi lesz az angolokkal, ők nem szoktak szünetezni :D -
#93 én is ezen a véleményen vagyok.
az edzőknek nagyobb kihívás lesz az az év a formaidőzítés kitalálására, de ennek néhányan még örülhetnek is. -
#92 szerintem nem olyan nagy cucc
100 évente egyszer igazán meg lehet így oldani
szépen leállnak addig a bajnokságok bl meg úgy sincs pl, januárba
egyszer ki lehet így bírni
-
#91 Hát ha azt nézzük idén milyen "tél" van európába és hogy mennyire szélsőségesen kezd meleg lenni nyáron, 20-30- körülre már korántsem lesz annyira ez az ősz,kora télen rendezett VB esete.
De a Katari rendezést sehogy nem lehet legitimálni szerintem. -
#90 Mindkettő egy faszság és az egyikből következik a másik :D -
#89 nem az a faszság, hogy télen van, hanem hogy katarba... -
#88 Akkor nem oda kell rakni. A szezon közepére tenni egy vb-t, vicc. -
#87 Hát, télen van ott 20 fok:) 40 fokban hirtelen halál focizni mediterrán embernek:)