309
-
#29 Tudod vannak, akik ettől függetlenül képesek különbséget tenni a játék és a valóság között... -
#28 Talán vissza kellene nézni az ország utolsó 30 évét. Akkor értenéd, mi történik ott. Tanulhatsz magadtól is, hasznos, érdekes és ahogy látom ….. szükséges is. :) Hajrá. Sosem késő. -
willcox #27 MEGALOL! Hol tanítják ezt történelemben? Amúgy meg nem ártana tisztában lenned alapvető fogalmakkal. -
#26 "megszálló terroristák támadtak azokra az ártatlan gyerekekre" a töri nálad tiltólistán van? -
willcox #25 LOL! Te hol láttad az eredeti felvételt?
Egyébként meg az amerikaiaknak (meg másoknak) semmi keresnivalójuk nincs ott. Már rég haza kellett volna takarodniuk, mert amik miatt háborút indítottak, azokról kiderült, hogy hazugság volt. Egyébként meg mindenki tudja, hogy Irakból a kőolajat akarják elszipkázni, és egyébként is kell nekik egy támaszpont az Irán elleni támadáshoz. Köcsög amerikaiak, dögöljenek meg. -
osztmivan #24 "sajnalom az artatlan gyerekeket,de mit kerestek ott?"
tudod, mézes mázos brüll béby, ők ott laktak
tudom nehezen fér a nehéz fejeckédbe, de megszálló terroristák támadtak azokra az ártatlan gyerekekre, akik saját hazájukban ki merészeltek menni a házból -
gombabácsi #23 érdekes olvasgatni itt a doom-on meg quake-n felnevelkedett gyerekek hüjeségeit :)
"óóó legyen béke, legyen minden jóóóóó, ne legyen háborúúú, az amcsik gonoszóóóók" -
AranyKéz #22 Ja, nem tök fura hogy az elhagyatott házak ellenére a lövöldözés után ~2 perccel pont ott kocsikázik egy teherautó két gyerekkel és "civilekkel"?
-
#21 Nem köcsög, csak hülye. Aki az ellenségnek segít az ellenség. Mentést meg kéretik megkülönböztető jelzéssel ellátott járművel végezni. Ennek hiánya, ilyen körülmények közt hihetetlenül kockázatos. -
#20 meg néhány köcsög civilt, akik köcsög módon segíteni merészeltek a köcsögterrorista sebesültnek -
#19 de jó hogy azokat büntetik akik pozitívan cselekszenek, a gyilkosokat pedig megvédik, tiszta Magyarország, talán még ki is tüntetik őket, hogy kilométerekről szarrágépágyuztak néhány "köcsögújságírót" meg néhány "köcsögterrorpistát" -
Bhalage #18 nem tudom hogy ki mit erez, en azert dobbentem le, mert az nem harc volt hanem meszarlas, a lentieknek annyi eselyuk nem volt mint a kisnyuszinak az erdotuzben.. de a csucs az amikor a ?sebesultet probaltak elvinni az autoval (en azt mondjuk civivnek neztem), aztan azt is szetlottek, sztem azok az emberek nem szamitottak ilyenre.
nem tudom engem felzaklat amikor hus ver emberek doglenek meg ilyen ertelmetlen modon.
amugy meg azok akik azt kerdezik, hogy gyerek, meg egyeb civilek mit kerestek ott: szerintem ott laktak.
ha holnap megjonne a haboru, ti elmennetek-e
mert szvsz az emberek 90%a maradna. -
#17 Tudod, a nézettség és hírek hajukurászása. A sok gyökér azt hiszi, hogy mert sajtós, akkor ő golyóálló... -
#16 Magyarán akkor nem is maga a felvétek kiszivárogtatása a súlyos, mert van még ott más is... -
#15 mifele epeszu riporter setal a felfegyverzett teroristak kozott?amugy vegignezve szerintem is helyesen jartak el.ott haboru van.haboruban pedig lonek.
sajnalom az artatlan gyerekeket,de mit kerestek ott? -
#14 A riporter mellett meg fegyveresek voltak. Ilyenkor a katona lő, és akinek esze van, az nem lepődik meg. A riporternek is kellett volna picit gondolkodni. Jót tesz a testi épségnek. -
readswift #13 riportert lőttek le kamerával te retardált -
csimmasz #12 Hagyd,mar millioszor el lett magyaràzva de senkit nem erdekel mert amerikàt fikàzni sikk!
En sem rajongok a modszereikèrt,de azt meg kell èrteni hogy a nyugat jòlète nagyrèszt màs nemzetek kizsàkmànyolàsàbòl tàplàlkozik.
-
morden #11 Jónéhány ember megölését akik a megszállók ellene harcolnak finom fogalmazva se nevezném korrekt eljárásnak.... Bár aki látta a hidevérű mészárlást a videóba az látja hogy a wikileaks korrektül járt el. -
AranyKéz #10 Milyen mészárlást? Bárki aki megnézte az eredeti felvételt, nem pedig a wikileaks által érzelmileg feltupírozott vackot, láthatta hogy AK47ekkel és RPGvel hadonászó idiótákat lőttek szét akik egy csapat közelben levő amcsi katonára lődöztek; a helikopter személyzete teljesen korrekten járt el.
-
morden #9 Kicsit sánító példa, szabadnapos rendőr vagyok, látom hogy az utcán kivégez 2 egyenruhás rendőr pár embert, elküldöm az zertélnek 100ezerért és engem vágnak börtönbe, éljen a jog :D -
#8 Megint facebook szerveződés. A kémet mentsék fel, a katonákat meg büntessék meg. ..zseniális.
Bár a csoportot olvasgatva, az értelem szabin van. :)
-
Bhalage #7 Les > all
-
willcox #5 Bármennyire is hibásak a felvételen szereplők, aki kiadta az anyagot, az áruló. Ráadásul pénzért tette, jogos a büntetése.
Ha egy besorozott katona tette volna ingyér', még az is necces lenne, de zsoldosként megérdemli a büntetést. -
nickb #4 Érted: nem az a baj, hogy megtörtént, hanem hogy kitudódott...szánalmas amerikai férgek az álszent olajháborúikkal... -
readswift #3 -micsoda féreg aki kiadta -
Bhalage #2 bedaralnak kutyakajanak :D
verfurdo lesz
és vérgőz-fürdő
:DDD
komoylra fordítva a szót: ja, basszák szájba magukat azok, akik nem képesek kimondani, hgoy ja, bocs hibáztunk. bocs. -
dzsagon #1 Az amerikai hadsereggel nem szabad szarakodni. Ezeket bedarálnak bárkit.