309
-
willcox #269 Itt nagy a pofád, szemtől-szembe olyan kicsi lennél, hogy észre se lehetne venni. Ha ezt a dumát nyilvános helyen előadnád, utána azt sem tudnád, hogy merre van az arra. Szájkaratés kis taknyos orrú takony vagy. Ha moderátor is, akkor azoknak is a szégyene. Ráadásul a végtelenségig buta. -
Rotyoka #268 Szólj ha keressek neked egy jó pszichiátert, mert tényeket nem tudsz mondani csak a beképzelt baromságodat... Életedbe nézd megy egyszer Michael Moor 9/11 című filmjét és az összes Zeitgeist-et... És rájössz pár dologra, és nem ártana ha Dan Brown-t is olvasnál ha tudsz olvasni... -
morden #267 Elég rossz lehet ennyi ellenséggel együttélni és rettegni mindenkitől ennél is rosszabb azonban ez a betegség, érdemes elolvasnod vasziszdasz
( még egy kérdés, ha ennyire gyűlölöd a nácikat, akkor miért választasz magadnak német nicknevet ? ) -
vasziszdasz #266 De, te akartál bocsánatot kérni tőlem, meg a többi kulturált fórumozótól.
Még szép hogy győlölöm az ellenségeimet. Ők akartak ellenség lenni, hát megkapják amit kértek. De tudod, te is az ellenségük vagy, meg a náci horda is, de azok majd csak akkor fogják felfogni, amikor a fejük ellentétes irányba repül a lábuktól. -
vasziszdasz #265 Nemnem, pont akkora csőlátó mint te. -
vasziszdasz #264 "ÉLJEN MAGYARORSZÁG"
Nem palesztína? Az a te hazád, a sötétek földje. -
vasziszdasz #263 Tényleg buta vagy, a tények azok tények, akárhogy is próbálod meghamisítani azokat.
1. Egy autó befogadóképessége 4-5 ember, furamód minden reggel csak 1 ember ül mindegyikben. Érdekes, nem? Lehet az ufóknak is köze van hozzá...
2. Látom statikát sose tanultál, legalább egy ismeretterjesztő kisfilmet megnézhettél vpolna előtte a discoveryn.
3. Aha, persze... ezt Uri Geller vagy a Daniken mondta neked? Ja, tudom, kurucinfó...
4. ... aztán letette a kisfröccsöt a pultra.
5. "A világ egyik legismertebb robbantási szakértője"... Szalacsi Árpád?
6. Furamód Julius Caesar is előtte került hatalomra, micsoda véletlen...
7. Megintcsak kurucinfó...
Többet már ne igyál! -
morden #262 :D Nem én kértem bocsánatot tőled, hanem neked kellene a többiektől bocsánatot kérni , "és bocsánatot kérsz a többiektől" a többiek az nem én tőled:D
Amúgy te is gyűlölöd az arabokat és felsőbbrendőnek tartod magad szóval ez igencsak kiveri az F skálát ( amivel a náciszerűségeket mérik :D ) -
vasziszdasz #261 1300 éve még lehet hogy tiltotta, azóta már nem. Érdekes mód csak az arabok robbantgatnak ártatlanokat, és mindig a koránra hivatkoznak. A sámánjaik is ezt olvassák ki belőle. Milyen egyéb bizonyíték kéne még a tényeken kívül? -
vasziszdasz #260 Elfogadom a bocsánatkérésedet. Van miért. -
vasziszdasz #259 Te vagy a provokátor, kicsi náci, szal jobb ha meghúzod magad azok után amit itt elkövettél! -
morden #258 Akkor mégse minden vallás agymosott és hatalom alapú, hanem csak bizonyos vallások
értem, mondanál pár példát a hatalomalapúra és a "naturalistára" ?
Én inkább személyesen ismerkedek buddhistákkal(és más vallású emberekkel) és beszélgetek velük, megismerem őket és nem a karosszékből, "átfogó dokumentumfilmek" hatására ítélkezek. -
Rotyoka #257 Kérlek szépen minden olyan vallásnak a hatalom megszerzése az alapja, ami nem naturalista. Ahol vannak vezetők ott az a cél, és mivel a naturalistába nincsenek olyan szintű vezetők mint a más tipusúakba mert ott az összetartás a cél. Buddhizmus-t se úgy képzeld el mint ahogy sokan hiszik, nézz egy átfogó dokumentum filmet arról hogy hogyan élnek és mit tesznek -
morden #256 A Buddhizmus alapja is az agymosás és hatalom megszerzése :D ? Azt hiszem kezet foghatsz vasziszdasszal annyira sztereotíp szűklátókörül vagy te is mint ő... -
Rotyoka #255 Azzal meg kiegészíteném, hogy én olvastam a Bibliát és a Koránt is. Ha életedben egyszer elolvastad volna a Korán-t, akkor rájönnél a Bibliába mekkora ködösítések vannak. Koránban nincsenek pl olyanok hogy Mohamed ketté választott egy tengert meg stb... De ezt sötét embernek hiába magyarázza akárki is.. ÉLJEN MAGYARORSZÁG -
Rotyoka #254 te tényleg buta vagy.... Na figyelj akkor tények:
1. a WTC befogadóképessége 10.000-15.000 fő, fura mód aznap csak 2000 ember volt a 2 toronyban (ami valójában 3 torony, és a 3. torony magától dőlt össze, ezt egy ipari kamera fel is vette)
2. Minden tűzoltó aki ott oltott azt mondta, repülőgéptől ilyen szabályosan nem dőlhetett össze épület
3. A föld alatti személyzetet az ütközés előtt már 15 percel riasztották
4. A kivitelező cég vezetője azt mondta ez az épület 4 bojing becsapódását is kibírja.
5. A világ egyik legismertebb robbantási szakértője azt nyilatkozta, hogy ilyen pontos robbantást csak a legjobban tudnak csinálni mert saját magába roskadt össze az épület.
6. Fura mód a "támadás" előtt kerültek hatalomra a Tálibok akik ki akarták irtani az összes mákföldet Afganisztánban.
7. Bush asztalán már a "támadás" előtt ott volt Afganisztán lerohanásának a terve, és ezt onnan lehet tudni hogy a dokumentumon ott a dátum.
Na most próbálj meg vitatkozni te agymosott idióta.... Te vagy a vallási fanatikus ha sátánizmusról meg ilyen idióta agyszüleményekről beszélsz. Remélem azt tudod az összes vallás alapja az agymosás és a hatalom megszerzése, csak szegény kereszténységnek ez már nem akar összejönni mert nem olyan segg buták az emberek (pl Vidám Vasárnap) -
morden #253 *dúeva=Dúrva -
morden #252 dúeva vagy vasziszdasz, remélem ez csak valami kísérlet, aztán a végén elmondod mi vol és bocsánatot kérsz a többiektől. Ha valóban ez gondolod én szégyelem magam a nevedben az arabok és minden egyéb más népcsoport előtt. -
#251 A korán tényleg tiltja a gyilkosságot, csak könnyen átértelmezhető a szöveg. Egyszer olvasd el. Érdekes, mint a másik két egy isten hit. A 150 év amire gondolsz, meg pont nem a vérszomjas korszaka volt a muszlim hívőknek. Persze nem keverendő a háborús részekkel. Jellemzően egy különadó mellett, szabad vallásgyakorlás volt. A hívők sötétebb része mostanában baromkodik sokat. :) -
willcox #250 Én rád gondoltam. Provokátor vagy. És talán moderátor is, hogy téged nem büntetnek meg. -
vasziszdasz #249 Valóban érdekes hogy ez a hibbant agyú történelemhamisító náci még semmit nem kapott az ámokfutásáért. -
willcox #248 Mások sokkal kevesebbért is kemény büntetőpontokat kaptak. Ez az elborult agyú meg semmit. Érdekes hely ez az sg. -
vasziszdasz #247 a korán a gyilkolást TILTJA
Ja és a legjobb hogy ezt pont egy olyan helyen próbálod behazudni, ahol 150 év iszlám megszállás bizonyította az ellenkezőjét. -
vasziszdasz #246 Te meg totál hülye vagy. A kurucinfó a te kötelező olvasmányod, ott utasítanak téged szaftos zsidózásra. A történelemhamisító összeesküvéses meséidet is nyilván onnan veszed.
a korán a gyilkolást TILTJA
LOOOL! Azért jót röhögtünk rajta. :DDD
Igazi terrorista az USA aki az olajért megszállta a területeket.
aha persze, a WTC az araboknál volt, és az USA vezette bele személyesen a repülőket. Látom te se kicsit vagy hülye, egy szektába jártok a sodi haveroddal?
Én Londonban élek, és ismerek rakat arab embert, igazi arabokat is akik naponta többször imátkoznak és mit ne mondjak
Nem kell semmit, a londoni metrórobbantások mindent elmondanak helyetted. Pontosabban, hitelesebben.
A faszkalap meg gondolom a kurva anyád lenne a térről. -
vasziszdasz #245 Ha kivégzed a gyilkosokat ( vagy kivégzik mások a gyilkosokat) magad/maguk is gyilkosok lesznek , pontosan ugyan olyanok mint ami ellen ágálsz
Aha persze... aki meg lesitteli a pedofil papot az meg pedofil lesz, mi? LOL.
Az a baj az arabokkal, hogy bár lehetnének normális emberek is, a sátánizmus elveszi az eszüket. Így viszont csak közveszélyes tömeggyilkosok, akikben nem lehet megbízni. Ma lehet hogy csak lángost süt, holnap meg felrobbantja a gyereked iskoláját. Gondolom az USA hadseregbe se Oszama ajánlásával vették fel a kiképzőtáborban vérfürdőt rendező arab származású katonát. Aztán mégiscsak előbújt a valódi énje. -
morden #244 Ha kivégzed a gyilkosokat ( vagy kivégzik mások a gyilkosokat) magad/maguk is gyilkosok lesznek , pontosan ugyan olyanok mint ami ellen ágálsz.
Én is ismerek arabokat és a gyros sütögetés közben nem azon jár az agyuk hogy mikor robbantsanak fel mást, ismerek zsidókat is akik gazdagok és nem azért mert zsidók, hanem azért mert 10 évet görnyedtek a tankönyvek felett , 3 nyelvet beszélnek és nagyon jók a szakmájukba, érdemes nyitott szemmel járni a világba, minden népcsoportba megvannak a pszichopaták , még a magyarokban is, igaz vasziszdasz :D -
Rotyoka #243 Te teljesen buta vagy.... Látom egész nap RTL-t TV2-t meg kuruc.info-t olvasol hogy ilyen baromságokat mondasz... A WTC-hez aztán végképp nincs köze a "terroristáknak" hanem csak Bush pappának.. nézz utánna. Arról nem is beszélve, hogy a korán a gyilkolást TILTJA... AZ megint más hogy kit állítanak be terroristának a TV és Rádió adók... Igazi terrorista az USA aki az olajért megszállta a területeket. De ezt a 11 éves nagymagyarország (direkt kisbetű) alakú agyadnak hiába magyarázom...
Én Londonban élek, és ismerek rakat arab embert, igazi arabokat is akik naponta többször imátkoznak és mit ne mondjak... Értelmesebbek és barátságosabbak mint a magyar emberek 98%-a. Szóval ennyit az ideológiádról faszkalap <3 -
vasziszdasz #242 Gyilkosokkal nem beszélgetni kell, hanem kivégezni őket. Mielőtt újra gyilkolhatnának.
vannak bizonyos szokásaik ünnepeik ami nálunk nincs
Szerencsére. Nálunk nem számít ünnepnek az iskolák, piacok felrobbantása, sőt a WTC tömeggyilkosság se. Ezek sátánista szeánszok, amik embereknél nem, csak araboknál fordulnak elő.
miért vannak ilyen hihetetlen erős ( és alaptalan) szereotípiád ?
1. Teljesen alapos.
2. Nem sztereotípia, hanem tanulság levonása.
3. Azért mert ezeknek mi vagyunk a célpont (te is, sőt még a terroristabarát sodika félék is), nem hiszem hogy együtt kéne érezni velük. Ha be akarnak illeszkedni az emberek közé, akkor megvolt/megvan rá a lehetőségük, ha meg nem, akkor pusztuljanak. Charles Mansonnal se érez együtt a társadalom, miért is kéne a hasonszőrű arabokkal? -
morden #241 Beszélgettél már valódi arabbal, vagy muzulmánnal? Teljesen olyan emberek mint bárki más, csak vannak bizonyos szokásaik ünnepeik ami nálunk nincs, de többnyire a légynek sem ártanal. Nem értem azt az elemi gyűlölelet ami belőled árad az arabok fel, lenyulta egy arab a barátnőd vagy miért vannak ilyen hihetetlen erős ( és alaptalan) szereotípiád ? -
vasziszdasz #240 Mellesleg valaki mondja már el nekem, hogy a koránban hol van sátán?
Hát ott. Valami allah néven fut a csóka. -
vasziszdasz #239 Iszlám = sátánizmus? Iszlám = gyilkolás? Kurvára nem.
De. Emberek legyilkolására buzdít, tehát sátánista. Aki ezt nem tudja, az egy "idióta aberrált barom".
Terroristák NINCSENEK
Na már megint egy történelemhamisító... Csak nem az amalgám gyerek újabb alregjével állunk szemben? Nem elég 1 nick a terrorista propagandádhoz?
Mellesleg MI kezdtük el szopatni anno őket a "keresztes" háborúval.
Nem. Ők kezdték azzal hogy megszállták a zsidók 5000 éves földjét.
Az iszlám az egyik legjobban öszeszedett vallá
Akkor miért nem költözöl vissza a szakállas majmok közé? Az afgán / palkó életszínvonal a tuti! Legalábbis neked. -
vasziszdasz #238 Akkor miért szereted a tömeggyilkos terrorista népedet? Hiába van a tesókáidnak olaja, MAgyarországot nem fogjátok felvásárolni. -
vasziszdasz #237 Már magadat se ismered meg, te cigány? -
vasziszdasz #236 Te egy zsidó származású cigány vagy, akit behülyített a repülőszőnyeges sámánod, és most a saját fajtádra fröcsög a nyálad, már amikor nem épp a terrorista tartótisztjeid seggében kotorászik a nyelved, te kis buzikurva. -
morden #235 Ezaz, ne csak az iszlámot, zsidókat szidjátok itt a fórumon, hanem a kereszténységet is a békesség kedvéért ... -
Rotyoka #234 Mellesleg valaki mondja már el nekem, hogy a koránban hol van sátán? Ez a kereszténység agyszüleménye a purgatóriummal meg a menyországgal meg a többi szeméttel együtt -
Rotyoka #233 Istenem ti olyan buták vagytok mint a föld.... Iszlám = sátánizmus? Iszlám = gyilkolás? Kurvára nem.
Aki ilyeneket állít az egy idióta aberrált barom. Az állít ilyet aki elhiszi azt ami a TV2 és az RTL tol reggeltől estig. Terroristák NINCSENEK. Maximum partizánok. 9/11-hez sem volt semmi közük, csak Bush papának (1 nappal a "támadás" előtt már kész volt Afganisztán lerohanási terve)
Mellesleg MI kezdtük el szopatni anno őket a "keresztes" háborúval. Az iszlám az egyik legjobban öszeszedett vallás, ami anno az összes arab törzset egyesítette.
Aki meg idekeverte Trianont az végkép sötét.... -
Amergin #232 Semmi közöm se az arabokhoz, se a zsidókhoz egyébként. A héber népírtó etnikai tisztogató rasszista apartheid rendszert viszont nem szeretem, mint ahogy semmilyen normális erkölcsi érzékkel rendelkező emberi lény sem.
Azt sem szeretem, hogy a te fajtád vezérürüje azt csaholja a mocskos pofájából, hogy "fölvásároljuk Magyarországot".
De láthatóan neked ez jön be. -
Amergin #231 Milyen sodi, te majom? -
Amergin #230 Érdekes, hogy te szerinted állítólag én zsidó vagyok (te meg antiszemita vagy egyébként?) mégis mindezek ellenére te vagy az aki Izráel seggét nyalogatja. Akkor hogy is van ez?
Mivel Sztálint éltetted, így biztos, hogy kommunista vagy. Ha pedig komcsi vagy, akkor elég nagy sanszos, hogy héber is. Vagy cigány. De semmiképp sem magyar...
A terrorista héber szüleid inkább kisszéket csináltak volna helyetted, takonypóc.