309
-
vasziszdasz #189 amergin = sodi, az elvakult náci homoszexuális újabb alregje, ez mindent megmagyaráz. -
vasziszdasz #188 Minek kellett a kislány háta mögé bújva lövöldözni a köcsög terroristáknak? Saját maguk a felelősek érte, mint mindig. Ezért hívjuk a gyáva arabokat terroristának és nem szabadságharcosnak. Kossuth Lajos nem ugyanaz a szint mint egy gyáva arab kecskebaszó.
Te még féregnek is kevés vagy, öcsifing. -
vasziszdasz #187 Pár válasz "kedves" terrorista "barátocskám":
1. Irán, Izrael.
2. Irán.
3. Irán.
4. Palesztina, Törökország, Irán, Irak.
5. Palesztina, Törökország, Irán, Irak.
6. Vatikán.
7. Palesztina, Irán, Szíria, Pakisztán, Afganisztán, Irak, Törökország.
8. Palesztina, Irán, Szíria, Irak.
9. Palesztina, Irán, Szíria, Irak, Törökország
10. Szaud-Arábia, Kuvait, Pakisztán, Törökország.
11. És az al-Kaidában?
12. Törökország.
13. Ki nem szarja le?
14. Irán.
Van még mit tanulnod. De nem a koránból. -
vasziszdasz #186 lehet úgy is érteni hogy az arabok mellett vagy teljes mellszéleséggel
Aki nem tud olvasni, az valóban értheti így is, más nem. -
sathinel #185 Kicsit sem vagy elfogult. Az amerikai politika szerintem is gáz. De ez miatt rámondani minden katonára hogy csak bérgyilkosok...
Akkor minden magyar katona gyilkos volt a második világháborúban? Mert a rossz oldalon álltak és a hazájukat szolgálták?
A háborúk soha nem szépek, és civilek is sokan meghalnak. A katonaságot, vagy ahogy itthon találóan honvédségnek nevezik meg nem azért hozták létre hogy háborúzzanak, és akik elmennek katonának nem azért hogy majd most lehet szabadon gyilkolászni.
A gond hogy általánosítassz megint. És eléggé sarkítottan nézed a dolgokat. Háborúban ha kilőnék mellőled a bajtársad lehet nállad is elszakadna valami és valsz köv alkalommal hamarabb lőssz mert félted a saját életed is. A második háborús veteránok a szövetséges oldalon is meséltek elég sok túlkapásról. Háborúban igen jól jön a demoralizálás ha jól működik. -
Amergin #184 No de legyünk ontopicok:
[URL=http://mindprod.com/politics/iraqwarpix.html#IRAQWARPIX]Hogyan építi a "demokráciát" Irakban[/URL] a dicső amerikai hadsereg?
Amikor éppen masíroznak a dzsíájdzsó példaképeink, akkor miket énekelnek?
I went down to the market where all the women shop
I took out my machete and I began to chop
I went down to the park where all the children play
I pulled out my machine gun and I began to spray
Lementem a piacra, ahol sok asszony vásárolt,
Elővettem késemet, és elkezdtem őket aprítani.
Majd elmentem a parkba, ahol sok gyerek játszott,
Előkaptam gépfegyverem, és elkezdtem őket lőni.
Így-így Tanulják csak meg a szemét arabok, hogy velünk nem lehet laca-facázni!!! -
Amergin #183 Terrorista kislánnyal végzett Izráel.
Örvendezzünk együtt, hogy "megkapták a jól megérdemelt bűntetésüket a gyilkosságaikért."
"Sajnos elég keveset bűntetnek meg."
Sztálin a generalisszimusz, a népek tanítómestere bezzeg jól megtanította volna őket kesztyűbe dudálni!
Nem vagy te ember... -
Amergin #182 Pár kérdés, kedves cionista barátocskám:
1. Melyik az az ország a Közel-Keleten, amelyik nukleáris fegyverekkel rendelkezik?
2. Melyik az a közel-keleti állam, amelyik nem engedélyezi a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség ellenőreinek, hogy végiglátogassák a nukleáris létesítményeit?
3. Melyik az az egyetlen közel-keleti ország, amelyik NEM fejezte ki szándékát, hogy a Közel-Kelet atomfegyvermentes zóna legyen?
4. Melyik az az állam a Közel-Keleten, amelyik más országok területét tartja uralma alatt?
5. Melyik az az állam a Közel-Keleten, amelyik immár 60 éve megtagadja az általa elűzött menekültek hazatérési jogát /amely jogot az ENSZ alapokmánya és számos nemzetközi egyezmény is elismer/, és még csak kártérítést sem hajlandó fizetni az elvett tulajdonért?
6. Melyik ország tart fenn olyan úthálózatot, amelyen arabok nem autózhatnak, illetve melyik az az ország, amely olyan lakótelepeket épít, ahonnét az arabok ki vannak zárva?
7. Melyik az a közel-keleti ország, amely több ENSZ határozatot sértett meg egymaga, mint az összes többi állam együttvéve?
8. Melyik az az ország a Közel-Keleten, amelynek vezető politikusai terroristák voltak korábban?
9. Melyik ország az a Közel-Keleten, amelyik politikai ellenfeleit egész egyszerűen kivégzi?
10. Melyik ország kap évi 3 milliárd dolláros segélyt Amerikától, jóval többet, mint a többi állam?
11. Melyik közel-keleti országnak van messze a legerősebb lobbicsoportja az USA-ban?
12. Melyik az az ország a Közel-Keleten, amelyet a legtöbb amerikai politikus, újságíró és akadémikus nem mer kritizálni?
13. Melyik közel-keleti ország érdekében vétózta meg a legtöbb biztonsági tanácsi határozatot az USA?
14. Melyik az az ország a Közel-Keleten, amelyik nemzetközi vizeken támadt rá amerikai hadihajóra? (Igen, neki ezt is szabad...)
Kínos mi?
De persze biztosan a kérdések antiszemiták. -
morden #181 Most ki ellen és ki mellett érvelsz pontosan, mert lehet úgy is érteni hogy az arabok mellett vagy teljes mellszéleséggel, vagy az usa mellett vagy teljesen, nem tudom eldönteni -
vasziszdasz #180 Jaj persze, ő "csak" ELŐSZÖR visszalőtt... Tudjuk... Majd máskor nem fog lövöldözni, akkor nem kap büntit. -
vasziszdasz #179 Palkókat csak azért nem linkelek, mert gyakorlatilag mindet megtalálod a most wanted terroristák közt, felesleges egyet kiválasztani, mind ugyanolyan tömeggyilkos.
A történelemhamisító szélsőnácis linkjeid meg a faszt érdeklik, ezeknek a palkóknak mindig sír a szájuk ha megkapják a jól megérdemelt bűntetésüket a gyilkosságaikért. Majd legközelebb nem bűnöznek. Így jártak. Sajnos elég keveset bűntetnek meg, ezért hiszik azt hogy menő dolog robbantgatni. Kár hogy nem ért el odáig a Szovjetúnió, Sztálin alatt próbáltak volna így balhézni, már meg rég lenne oldva az arabkérdés. -
sathinel #178 Vallást nem sorolnám ide. Mopst emberekről beszélünk. Igen van olyan vallás mint amit mondtál. De a keresztények is irtották a vajákosokat mert boszorkányok, meg a szentföldet mentek visszaszerezni. Hm hogyhogy vissza?:D Tehát a vallások mint sokszor tapasztalhattuk fanatikus barmokká tudják lealacsonyítani az embereket. De ez azt jelenti hogy minden ember ilyen?
A gond hogy te is egybemosod mindet. Akkor mit szólsz ahhoz hogy pár magyar lopott külföldön, és kiírták hogy magyarok ne lopjatok? Mert ha azt mondod hogy a nézeteid korrektek akkor ez is igaz. Semmi felháborodnivalód nincs rajta. -
Amergin #177 Elvetted a vizemet,
Felégetted az olajfáimat,
Leromboltad a házamat,
Megfosztottál a munkámtól,
Elloptad a földemet,
Bebörtönözted az apámat,
Megölted az anyámat,
Bombázod az hazámat,
Éheztetsz mindannyiunkat,
Mindnyájunkat megalázol,
DE
Én vagyok a hibás, mert visszalőttem egy rakétát.
Irakban is az a hibás aki lehetővé teszi, hogy mindezeket megtudja a világ, nem pedig az, aki elköveti. Ó nem. Az "háborús hős". -
Amergin #176 link -
Amergin #175
Ha valaki nem értené az indítékot, akkor egy kis megyarázat, hogy miért törénnek meg ezek a szörnyűségek. Ezért:
"A mi fajunk a felsőbbrendű faj. Mi Isten küldöttei vagyunk ezen a Földön. Mi legalább annyira különbözünk az alsóbbrendű fajok tagjaitól, mint azok a férgektől. Hozzánk képest a többi ember vadállat, ragadozó. Vagy inkább emberi ürülék. A mi hivatásunk, hogy vezessük az alsóbbrendű fajokat. A mi földi királyságunkat vaskézzel irányítjuk majd. A tömegek a talpunkat nyalják, és rabszolgaként szolgálnak minket."
(Menachem Begin)
Ugye milyen igazavan, kedves vasziszdasz?
Egy gójt megölni Jahvénak kedves cselekedet, nem igaz? -
sathinel #174 http://www.youtube.com/watch?v=Bd5hvXgI_bQ
Ha már itt tartunk akkor tényleg ott éltek már rohadt régóta. De akkor ennyi erővel mivel a magyarok jóval később jöttek a kárpátmedencébe így akkor mi is takarodjunk mások földjéről? Mert nem hinném hogy mindenhol laktak csak pont magyarország területe volt lakatlan előttünk.
Retardáltnak lenni és több száz éves dolgokat felhozni az korrekt? Támadjuk meg mi is a környező országokat, meg robbantgassunk mert a régi magyarország nagyobb volt? Ez a megoldás?
Jobboldalt csak demagógiát tanítanak gondolkozni filozófálni már túl bonyolult az alapvető létfentartási ösztönök melett? -
vasziszdasz #173 A tiedet meg a terrorizmus - ha egyáltalán volt előtte.
A gyerekgyilkos palkókra gondoltál, akik 2 kecskebaszás közt ártatlanokat ölnek halomra, aztán meg sír a szájuk? Ha olyan tuti hely az, akkor miért nem költözöl ki a fajtád közé, az arabok által megszállt területekre? -
Mat666 #172 Helyes meg is érdemli a gyerek remélem 100 évet kap. -
Amergin #171 A cionizmus elvette az eszed, szegény barátom, sajnállak.
Egyébként tényleg benne van a TE talmudodban, hogy a gójok legjobbjai is méltók a halálra?
A te lelki hazád pedig amint látom a gyermekgyilkos Izráel. -
morden #170 Nem a zsidók voltak ott először, hanem a Cro-Magnoni emberek... ( gondolom érted, hogy csak viccet csinálok a hozzászólásodból, mivel a föld senkié és mindenkié, tökéletesen felesleges azon vitazkozni hogy ki volt ott előbb, mert mindig volt valaki előbb ott mint a jelenleg ott élő népcsoport...) -
vasziszdasz #169 Milyen palesztina? Izrael 5000 éve a zsidók földje, még a te Koránodban is benne van. A palkók megszállták Izraelt, ők pedig jogosan visszavették a földjüket az arab megszállóktól.
A 3. birodalomban te is gázkamrában lennél már, tudod a cigányokat is oda vitték.
Te minek veszed a szádra Magyarország nevét? Foglalkozz inkább a hazáddal, Indiával! És ha olyan frankó arab cigánynak lenni, akár a gázai övezetbe is költözhetsz a fajtád mellé. Ott lehet nagy a pofád! Cigány... -
morden #168 nem értem miért kell zsidózni... minden nép csesztette már a nála gyengébb népcsoportokat, zsidó, német, angol ,usa, magyar, szerb tök mindegy -
Amergin #167 Palesztina héberek általi (remélhetőleg már csak ideiglenesen) megszállt területeiről beszélsz? Jól esik az etnikai tisztogatás, meg az apartheid rendszer? Érdekes, hogy mikor a harmadik birodalom titeket zárt gettóba (mint ahogyan most ti zárjátok a palesztinokat gettóba) az nem tetszett nektek! Annyi különbséggel, hogy a palesztinok mindíg is ott éltek, de a mai ún. Izráel 90%-a bevándorló, javarészt (kelet) Európából. Askenázi, tehát kazár zsidó, vér szerint semmi köze a közel-keleti zsidókhoz. Nincs tehát semmiféle alapja annak, hogy: "már az őseik is itt éltek", mert hogy semmi közük hozzá.
Magyarországot felvásárolni jó móka? Gyertek ide minél többen! Szeretünk titeket! -
morden #166 Vasziszdasz mi lenne ha mondjuk elmennél Jemenbe és ott hangoztatnád azt , hogy hány %-át tartod terroristának az arabokból, valószínűleg az ottani emberek 99%-ka megkövezne és máris van bizonyíték amit papichulo majd belinkelgethet :D -
vasziszdasz #165 Te is kézenfoghatod az agymosott wilcox haverodat, és együtt szophatjátok a hamasz faszát Izrael állam arabok által megszállt övezetében! Ott aztán lehet nagy a szád, ölheted kedvedre a zsidókat - legalábbis addig az 1 másodpercig amíg élsz. -
vasziszdasz #164 Sőt az is kár hogy itt vagy, inkább húzzál vissza a gázai övezetbe, a fajtársaid mellé, neked úgyis az az ideális hely! -
vasziszdasz #163 Ez egy agymosott náci terrorista, mit vársz tőle? Remélhetőleg az 1. sorban fog rohanni a sámánja utasítására, így majd hamar legéppuskázzák az amcsi rendfenntartók, ezzel is 1 hülyével kevesebb lesz. -
vasziszdasz #162 Te meg indiai bevándorlónak érzed magad? -
Amergin #161 Ha undorodsz a "fasisztáktól", miért nem mész és költözöl a fajtád közzé Izráelbe? Hmmmm? Ott testközelből tudnád írtani az alacsonyabbrendű "terrorista" gójokat... -
Merces #160 .....valójában soha nincsenek egyértelmű kiválltó okok egy háború meginditásához,kell egy kicsi ez meg egy kicsi az mint ahogy a helikoffer személyzete sem egyedül felelős az eseményekért, az viszont nyilvánvaló hogy egyoldalú a világlátásod és ezen válltoztatni sem vagy hajlandó, hidd el nekem fontossab megérteni a dolgokat,mint megnyerni egy vitát....... -
willcox #159 "Mindenestre nem ertem, hogy attol, hogy elteroen gondolkozunk a vilag esemenyeirol miert nem lehet megadni a masiknak a kello tiszteletet. En megtettem iranyodba, remeltem, hogy ezt el is varhatom" - Bagoly mondja... Vizet prédikálsz és bort iszol? Vagy csak a szokásos csúsztatásaid egyike volt? Mindegy is, úgy látszik, hogy a seggnyalók feladatul kapták a tisztára nyalást, kár beléd/belétek a szó. Az időm többet ér, mint veletek vitázni. Amit akartam, már leírtam. Attól, hogy te írsz majd utoljára, nem lesz jobban igazad. -
Papichulo #158 ""Es igenis lehet oket szidni, de legalabb valos dolgokert tegyuk azt" - az nem elég valós, amit írtam?"
Annyi baromsagot irtal ossze-vissza mindenrol, hogy mar nem tudom mire gondolsz, de tudod mit, nem is erdekel?!
"Ez a fórum (szerintem) a saját vélemények ütköztetésére szolgál,"
De nem minden legbolkapott hulyeseg prezentalasara. A targyi kerdesekben igenis lehet es ha kerik kotelezo bizonyitekokat szolgaltatni. Legalabbis nagyobb vitakulturaval rendelkezo orszagokban/forumokon.
""Komolyan???" - igen, komolyan."
Bevallom szotlan vagyok a primtiv stilusod elott. Sajnos nem szoktam hozza, hogy ennyire egyszeru emberekkel kommunikaljak, mint te. -
willcox #157 IQ 0? Szellemi rövidnadrág? Vagy csak kiválasztottnak érzed magad? LOL! -
willcox #156 Ezt nem írtam sehol. Neked viszont fogalmad sincs, hogy akik meghaltak, azok kik voltak. A saját népen belül is lehetnek olyanok, akik ellenségnek tekinthetők, mert a megszállókat segítik. Most persze ne gyere azzal, hogy esetleg gyerekek is voltak a sérültek/áldozatok között, ugyanis azokat, akik a megszállókat segítik, általában nagyon őrzik, és kevés alkalmas hely van a likvidálásukra.
Ha a piacokon és egyén nyilvános, nagy forgalmú helyeken "a saját népüket öldösik az öngyilkos merénylők nap mint nap", akkor nem menne senki ilyen helyekre. A gyakorlat viszont nem ez. -
willcox #155 "Es igenis lehet oket szidni, de legalabb valos dolgokert tegyuk azt" - az nem elég valós, amit írtam?
"Komolyan???" - igen, komolyan.
"Viszont en legalabb forrasokkal tamasztottam ala a mondandomat" - az interneten mindenre lehet találni linket pro és kontra egyaránt. Ez a fórum (szerintem) a saját vélemények ütköztetésére szolgál, nem pedig linkgyűjtemények tárhelyére, ahol mások véleményével próbáljuk a sajátunkat igazolni. -
vasziszdasz #154 Te meg parancsba kaptad hogy a terroristák faszát szopjad, vagy önként csinálod? -
vasziszdasz #153 Jaja, úgy csinálod, látom tükörbe néztél. Jobb későn mint soha. -
WoodrowWilson #152 Mért, a te forrásaid szerint csak amerikai katonákat öltek meg? -
Papichulo #151 "De mintha azt írtad volna, hogy velem nem kommunikálsz, nemde?"
Ez igaz, de egy ad hominem tamadas azert mas teszta, arra regalnom kell.
Viszont en legalabb forrasokkal tamasztottam ala a mondandomat. Ehelyett te mit csinaltal? Primadonnakent megsertodsz. Meg sem probaltal kulturaltan vitatkozni. Pontrol-pontra, bizonyitekokkal megerositve. Miert kene neked elhinnem barmit is, amit egy autoritiv forras nem tamaszt ala? Honnan tudod, milyen forrast fogadnek el? Probaltal barmit is?
"Anyukámmal már sajnos sehogy sem tudok beszélni, öcsi."
Sajnalom, nem ot akartam megserteni. Mindenestre nem ertem, hogy attol, hogy elteroen gondolkozunk a vilag esemenyeirol miert nem lehet megadni a masiknak a kello tiszteletet. En megtettem iranyodba, remeltem, hogy ezt el is varhatom. "öcsi"? Komolyan???
"PS: te feladatul kaptad, hogy tisztára nyald az usák segget? Vagy csak önszorgalomból csinálod?"
Mint mondtam, rengeteg dologban nem ertek egyet az USA bel es kulpolitikajaval. Az iraki megszallas is hulyeseg volt szerintem, de mas okokbol, mintsem amiket ti hangoztattok. Regen a CCCP-t volt divat szidni, ma az USA-t. Es igenis lehet oket szidni, de legalabb valos dolgokert tegyuk azt. -
willcox #150 Was ist das?
Te csak szimplán ostobaságokat írsz, de azt habzó szájjal.