6720
-
Jóózsf István #2955 Féláron megveszem!
Brutálisan darabos vagy!!!! Be van kapcsolva a függőleges szinkron??? Az első SR-eddel nem volt ilyen gond!!!
Mit babráltál el?
Valamit csinálj vele, mert kifolyik a szemem!
Megint kinevettelek. De csak kicsit!
Balra fent a jármű, és vagy szerelvény kapacitását mutatja. Azt látod, hogy a két egységből kettő FOGLALT. Jelen esetben kétszer kettő, mert a póton is ez a helyzet.
Magában a küldetésben egy adag vasgerenda szerepel és egyet is vett el.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.09.17. 07:16:20 -
Megvolt az első konvojos vontatás.
Illetve a második is mindjárt.
Az elsővel még nem is volt igazán gondom.
Nade a második!
Ez valami szörnyű. A mögöttem lévő nem, hogy engem nem követ, össze-vissza csalingázik.
Nem tudom, hogy a fenébe csinálta, pedig 3 monitoron játszottam már, de felborult a gyöngyszem. És mivel elég keskeny volt az út, ezért nem tudtam mindjárt odamenni és segíteni neki.
Úgyhogy jó pár (10)méteren keresztül vonszoltam magam mögött.
Előzmény, hogy az AMD programja kiidegelt egy pillanat alatt, plusz a HWinfo sem működik rendesen, mert eltűnt a kártya ventilátora, a terheltségre meg 1,5%-ot jelzett fixen.
Maradtam volna inkább a zöldnél! -
Csapatás, offroad, csapatás. -
Köszi a sok infót!
Ennek a beállításnak akkor tüzetesebben utánanézek.
A fejlesztők megalkották a vajfát, a modder meg a fajaszfaltot hozzá.
Én gyorsabban megyek Alaszkában a tükörjegesnek kinéző aszfalt szerű úton és nem csúszkálok ennyire.
Majd rakok fel videót. Az éjjel toltam neki rakományostul. Benne lesz az 1-et kér, 2-t visz akció is. Vagy én nézek be valamit. -
Jóózsf István #2951 Mennyit írtam?!
Legközelebb szpojlerbe teszem az egészet!
-
Jóózsf István #2950 Húúú. Az üzemanyagos pótokat valóban tele kapod. Ha találsz egyet, jobbára az is tele lesz. Előfordulhat, hogy hiányzik belőle, de nem jellemző. Azt is megsúgom, hogy ha küldetéshez tartozik, akkor csak a pótnak kell odaérnie az üzemanyagnak nem feltétlenül! 
A rövid sárga az fa. A hosszú két egységes szürkésbarna az vas gerenda, de leginkább zárt szelvényre hasonlít.
Olyan nincs, hogy egyet kér, de kettőt vesz le! Életemben nem találkoztam ezzel a jelenséggel ebben a játékban!
A farönköket kezeli hülyén. Azzal vigyázni is kell, mert a célban EGY RAKOMÁNYT kér, ami ugye három szál minden esetben! De a felrakásnál, ha meg van határozva, hogy mennyi van készleten, akkor az SZÁLRA vonatkozik. Tehát, ha azt látod, hogy 3-6-9 van a felrakón, az valójában 1-2-3 rakomány. Csak nagyon halkan mondom, hogy az egyik mod pályán ezt össze tudta keverni. Ha felrakattam, akkor egynek számolta, ha kézzel raktam, akkor háromnak... Ne menjünk bele.
A "H" az egy gyors fokozat, ami leginkább arról nevezetes, hogy kevesebbet fogyaszt vele az autó, MERT:
Az automata váltóban is vannak fokozatok ami ugye nem kérdés. Rend szerint négy vagy öt. A fejlesztők ugyebár képtelenek voltak egy értelmes váltó programot írni, ezért betették ezt a "H" fokozatot. Ami valójában egy hármas fokozatnak felel meg. Esetenként lehet négyes is. Ez tisztán látszik a váltó xml-jében! És a lényeg.: Beteszed "H"-ba és ugye ott tartja. Ha enyhe emelkedőn, vagy hullámvasúton mész, akkor nem fog ide-oda váltogatni. Természetesen csak addig, amíg olyan nagy emelkedőhöz érsz, ahol már a motor nem bírja. Mert ott le fog fulladni. És ebből kifolyólag elindulni sem tudsz vele. Bár ezzel tudnék vitatkozni!
Enyhén saras útra is jól tud jönni. De figyelni kell, mert a sárban, vagy vízben a magas fokozat hátrány. Ott inkább az alacsonyak hatékonyak.
A gombokra csak találgatni tudok. A nevéből kiindulva a felépítmény, vagy valamilyen eszköz, amit a járműhöz csatlakoztattál (NEM PÓTKOCSI!) tud valami funkciót, amit vezérelhetsz is, akkor azt teheted rá.
Nnnna! Amit eddig a váltóról írtam, azt felejtsétek el. Mert az kapásból nem igaz, hogy kevesebbet fogyaszt. Pont, hogy ebben a fokozatban fogyasztja a legtöbbet. Mutatom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<Gearbox
AWDConsumptionModifier="1.2"
CriticalDamageThreshold="0.4"
DamageCapacity="180"
DamagedConsumptionModifier="1.5"
FuelConsumption="2.5"
IdleFuelModifier="0.3"
Name="g_truck_default"
MinBreakFreq="0.0"
MaxBreakFreq="15.0"
>
<ReverseGear AngVel="1.5" FuelModifier="1.1" />
<HighGear AngVel="7.5" FuelModifier="1.8" />
<Gear AngVel="1.5" FuelModifier="1.7" />
<Gear AngVel="4.0" FuelModifier="1.5" />
<Gear AngVel="6.0" FuelModifier="1.3" />
<Gear AngVel="8.0" FuelModifier="1.1" />
<Gear AngVel="10.0" FuelModifier="0.9" />
<GameData
Price="1900"
UnlockByExploration="false"
UnlockByRank="1"
>
<GearboxParams
IsHighGearExists="false"
IsLowerGearExists="true"
IsLowerPlusGearExists="false"
IsLowerMinusGearExists="false"
/>
<UiDesc
UiDesc="UI_GEARBOX_DEFAULT_DESC"
UiIcon30x30=""
UiIcon40x40=""
UiName="UI_GEARBOX_DEFAULT_NAME"
/>
</GameData>
</Gearbox>
Ez egy kutya közönséges alap váltó teherautóhoz. Ezzel kapjuk, ha veszünk egyet.
Amit látni kell a "táblázatban" HighGear AngVel="7.5" FuelModifier="1.8" Aki nem értené, az angvel a fokozat áttételének az aránya az EGYHEZ (A fejlesztők szakértelmére hívnám fel a figyelmet ismét, mert a valóságban ugye minél nagyobb az arány, annál lassabb/erősebb a fokozat. De ezt most engedjük el! Ha ezt így tudták egyszerűen megoldani a programozásban, ám legyen.)
Az első hülyeség részemről, ahogy itt is látszik a hármas fokozat 8-as szorzóval rendelkezik ez meg 7.5 De majdnem!
. A második a fogyasztás, ami ha megnézzük, akkor a legmagasabb ötödik fokozatban egy 0.9-es szorzót kapott. egyes fokozatban ez 1.7 és a "MAGAS" fokozatban 1.8!!!!! Ha ezt valaki meg tudja magyarázni, úgy hogy azt el is fogadjam, akkor lerántom a Moszkva téren déli tizenkettőkor!
Szívesen értekezek még ebben a témában, ha valaki kíváncsi ilyenekre. Azt azért leszögezném, hogy minden egyes sor vagy érték jelentésével én sem vagyok tisztában.
Még egy kis spektrum tévé:
Azt ugye mondtam, hogy ezek szorzók. Magának a váltónak is van egy alap szorzója, mint látható: FuelConsumption="2.5" Na jó, de mit szoroznak? Hát a motor fogyasztását: FuelConsumption="6.5"
Sok minden ebben a játékban így működik. Például a tapadás is. Ott a kiinduló érték a talaj tapadása, amin megyünk. Ezt szokták, a modderek levenni 0.000000000000SEMENNYIRE, hogy jó nehéz legyen a pálya. Ezzel kapcsolatban majd töltök fel egy dejót, hogy az autópályás mod pályán ez hogy realizálódik! Minek is halogatnám?!?!? Annyit fűznék hozzá, hogy nekem most fent van egy mod, ami általánosságban módosítja a gumik tapadását (Természetesen a kedvező irányba) És plusz a tajga gumiját én szemérmetlenül eltoltam felfelé. Olyannyira, hogy a motorjának a nyomatékát is fel kellett emelnem!
Na ebből kezdjetek visszafelé osztani és megkapjátok annak az ASZFALTOZOTT autópálya szakasznak a tapadását!
Már csak egyet nem értek: Itt ezt miért kellett?
Ha mondjuk csinál egy sárcsapdát, ahol leveszi a tapadást nulla közelébe, azt mondom legyen. De itt mi értelme van? Ha csak az nem, hogy olyan drifteket szoktam lenyomni, hogy leesik az állam! -
ÚrIsten, hogy én miket bénázok!
Netre fel sem teszem.
Vagy 20 percet tököltem a garázsnál, hogy akkor most milyen tréler kell, milyen felépítmény, nincs pénzem mindenre, útba kell ejteni ezt+azt, aztán kiderült, hogy a tank pótot tele kapom meg, nem üresen, mint MR-ben (nem is tudom, hogy HC-ban játszom vagy sem), úgyhogy akkor vissza az egész, mert van lóvé a felépítményre.
Jah és az egész abból adódott, hogy vittem volna a vasat (ami fagerenda) a hídhoz, csakhogy a telephelyre mellékúton mentem, visszafele meg a kicsit aszfaltosabb tükörjég utat választottam, csak azt nem vettem észre, hogy van rajta egy sziklaomlás, amit el kell takarítani, így a vasat (ami fa) oda használtam el, mert nem akartam már visszafordulni. Így kötöttem ki végül a garázsomnál rakomány nélkül.
Mondjuk az is szemétség, hogy 1-et kér, erre a kocsiról leszedi a kettőt. Vagy oldalanként kér egyet, mert két oldalra jelöli a "lerakás" helyét és azért viszi el mind a kettőt? Ezt nem vágom.
A váltómon van olyan fokozat, hogy H. Ez mire jó? Mint MR-ben az 1+?
A Custom Addon Action gombok mire jók?
Van belőle 8 lehetőség, de fogalmam nincs, mit lehet rá beállítani. -
eta32 #2948 Számomra kormány nélkül,ami tud FFB-et , értelmetlen lenne tolni,más dimenzió...én G27-et használok....
A kontroller csak fa pakolásra, daruzásra,van mellé.
Sajna az a H váltó pedálos kuplunggal támogatás ami a MR-ben volt itt kimaradt,de így is használom ,persze kuplung nélkül,a H váltóra vannak bekalibrálva a váltó fokozatok így sem rossz de messze nem olyan élmény mint a MR,ben. -
Jóózsf István #2947 Ne is mondd én is nyomom a kézifék gombot ha kell, ha nem! Látszik is a dejóimon! Már gondoltam rá, hogy egyszer majd valaki szóváteszi, hogy mit bénázok vele!?!?!? -
Szerintem ez a játék hibája. Az űrmérnök még ablak módban sem engedi kihúzni az egeret.
Egyszerűen a fejlesztők nem gondoltak arra, hogy valaki ne teljesen teljes képernyő(kö)n használná.
Köszi a fejlesztés infót.
Pont egy felfüggesztést kaptam.
Az a baj, hogy a segítséges infós paneleknél a naaaagyon okos készítők a szóközt jelölték meg, mint bezárós gomb.
Csak amikor jön egy ilyen ablak és a kocsin a kézifék nem húz be automatikusan (ami elég zavaró, tekintve, hogy MR-ben megszoktam, ha előhívom a kis menüt, akkor is behúz a kézifék) én meg elkezdek gurulni befele a tóba, akkor nem érdekel a hülye hint panel. -
Jóózsf István #2945 Akkor az egyszerűbbtől kezdve. Kormányról majd valaki más nyilatkozik.
A cross, azt jelenti, hogy játszhatsz a PS-esekkel is multiban.
Ez az első játék, ahol bekapcsolva tartom a szinkronizációt, a már említett akadozások miatt.
Az, hogy ki tudod húzni az egeret, az szerintem ugyanúgy a vindóz "hibája" mint hogy nem teszi le a tálcára. Nagyon idegesítő!!! Hogy száradt volna le a kezük, amikor ezt kitalálták!
Ha nagyon mögé akarsz nézni akkor vindóz+D (Ezt sem biztos, hogy beveszi elsőre!)
A fejlesztésekből elég sok van. 20 biztosan. Jobbára csokorba vannak szedve a járművek amikhez jó. Ezt le is tudod ellenőrizni amikor megkapod, van rá egy gomb. És ugye magukból a fejlesztés fajtákból is több van. Tehát, lehet az egy motor fejlesztés, ami mondjuk három autóhoz jó. Vagy egy emelt felfüggesztés ami csak egyetlen autóhoz, vagy egy váltó, ami a teherautók feléhez jó.
Fejlesztésekből a leglényegesebbek az összkerékhajtás, diffizár és a felfüggesztések! Aztán jöhetnek a motorok, váltók. -
Bill+egér.
El is felejtettem kérdezni, hogy ez a Crossplatform, ami most (vagy régebben) belekerült, mit jelent pontosan?
Együtt játszhatok PS játékosokkal vagy PS-en is játszhatom, ha megvan PC-re.
Én az előbbire tippelnék. -
chris0000 #2943 hi. Ti milyen kormányt használtok a Snowrunnerben? érdemes befektetni vmi jobb kormányba? fejlesztettek a H váltón, egyáltalán van már benne? thx. üdv. -
Az kemény. Én meg nem győzöm nézegetni a térképet.
Mondjuk, ha jobban odafigyelnék, akkor talán kevésbé kellene, de ez most nem megoldható.
Azt el is felejtettem írni, hogy itt sokkal jobb a belső nézet, mint MR-ben.
És a tükrök is működnek megfelelően.
Összeszedtem egy fejlesztést. Azt írta, hogy a jelenlegi kocsimra nem tehetem fel :(
A szünetmentest kivettem a sorból, így nem lesz sípolás.
Jah, amúgy érdekes mód akkor kezdett el sípolni, mikor a tátrával ezerrel repesztettem és az FPS is 150 körül járt. Bezzeg mikor csak cammogok, akkor beesik 100 alá is. Nem is értem.
Azt sem, hogy, ha bekapcsolom a vertikális szinkronizációt, akkor miért lesz a 144 Hz-es monitoron 36 az FPS. Ha kikapcsolom, akkor meg 2300 MHz-en járatja a GPU-t és állóképnél akár 1500-ra is felszökik az FPS. Fekete képernyőnél 2000 fölöttit is elér.
Az AMD VGA-val meg nem vagyok megelégedve olyan szempontból, hogy a szoftver egy hulladék az nvidia-hoz képest.
De az is lehet, hogy én nem tudok valamit rendesen beállítani. Vagy extrában még a játék is cseszekszik, hogy fullscreen beállítás mellett is ki tudom húzni az egeret a játékból. Plusz, ha alt+tabozok, akkor nem teszi le tálcára, hanem otthagyja a képernyőn. Alig tudom mögüle előszedni az ablakokat.
A winben beállítottam, hogy minden kijelzőn legyen tálca és a mocsok az extra tálcáknál nem teszi az óra mellé a kis ikonokat. Azok a fő monitoron vannak, amin természetesen a játék is fut. -
Jóózsf István #2941 Már ez is HÁDÉ. Így már nézhető
Visszaregisztráltam az autópályás (Hájvé Hólinra) Már csak erő kell, hogy újra nekiveselkedjek. Rohadtul gyűlölök kétszer csinálni valamit! -
Jóózsf István #2940 Az egy hiba. Az új verzió 15... összeveszik a... a franc se tudja mivel. Lehet, hogy ez is mod pálya hiba, mint a fehér fák. Amik mondjuk megszűntek.
Le is szarnám, de éjszaka kivakuzza az agyad! Azért váltogatok át nappalra...
A MEMÓRIÁM???? Úgy öregszem, hogy arra nem emlékszem, mi történ egy órája!
de tájékozódásban mindig jó voltam. Egyszer egy haverom azt mondta, hogy: "Téged térképpel etettek gyerekkorodban!" -
Mitől volt olyan világító piros a kocsi, meg a vontatmány?
Használsz valami külön programot a térképre egy másik monitoron vagy mindig kivágod, mikor bogarászod?
Vagy ennyire jó a memóriád, hogy fejből megy mi, hol van? -
Jóózsf István #2938 Reméltem, hogy a falas trükköt valaki díjazza! És igen azzal azt akartam példázni, hogy itt már a vajfák nem fognak a két szép szemedért bennmaradni UGYABBAN A KETRECBEN!!! Direkt ezért választottam ezt a felépítményt, hogy megmutathassam.
A fejlesztőknek több szabadalmuk is van: GUMIVAS, ZSÍRKŐ és a VAJFA!
Megint jönnek a hardver gondok?
Nem tudtam, hogy a játéknak ilyen alapvető problémái vannak. Nem találkoztam velük a fórumában. Ha gondolod nézz utána.
A KSIVA egy ellenőrző kód, amit minden indításnál generál a játék. Leginkább hibakereséshez kell a fejlesztőknek.
Kicsit pánikban vagyok, mert nincs mivel lekötni magam. Lehet, hogy újból nekifutok az Autópálya Felújítás régiónak, ami nekem nem működött, mert nem tudtam átmenni egyik pályáról a másikra. Amikor megjavult, akkor meg a mentéseim nem működtek. Így kénytelen voltam megsértődni. Az az a pálya, amin az óriásdaru lehetetlenségét demonstráltam, de azóta már van erősebb darum... -
Úgy látszik mostanra hanyagolhatom a dolgot.
Az FPS szám egész jól alakult némi beállítást követően. Nameg a nyelvet is sikerült angolra visszaállítani.
Ezerrel tépek a Tátrával, erre elkezd sípolni a szünetmentes, mint állat.
523W-nál 110%-os a töltöttsége.
Kicsit babrálom a HWinfo-t, erre bezárja magát.
Itt az ideje aludni menni. -
Kinyírtam a játékot.
Gondoltam megnézem, milyen nyelvek vannak benne.
Az orosznál kifagyott. Még a hibajelentést sem volt hajlandó elküldeni.
Utoljára meg olaszra volt rakva. Na, másik irányba sikerült elmennem, most a németet nem tudom továbbgörgetni. -
Mi akar lenni ez a KSIVA dolog?
A játékban is lehet választani, hogy akarom nézni vagy nem. -
A gémeden mindjárt az elején jót röhögtem.
A fapakolás tényleg nem az erősséged, de ügyesen a helyükre toltad a garázsnál.
Mondjuk a tapadáson tényleg nem ártana állítani, mert ilyen sebességnél azért nem csúszkálhatna a több mázsás, rücskös fa.
Ez inkább olyan, mint valami teflon bevonatú vascső, mert a rendes vascső sem csúszkálna szerintem így.
Legalábbis nem ilyen elindulásnál, meg ilyen lassú kanyaroknál.
Amúgy kontrollerrel vagy kormánnyal, nem tudom melyikkel játszod most, nem lehet finoman adagolni a gázt? -
Jaaa, nem zavar.
Nem nézem vissza, mit csináltam.
Egyszer elég volt.
És amúgy is adtam már pár áldást Istvánnak én is.
Azt tényleg nagyon sajnálom, hogy nem videóztam le amikor bukfenceztem egyet, túléltem, majd rövidítésnél jól elakadtam. Ez úgy az első 10 percben.
Még én is röhögtem szerencsétlenségemen.
Hát még ti hogy röhögtetek volna. -
Oldgamer #2932 Jocó!
A kisebb piszkálgatások ellenére itt mindenkit a jó szándék vezérel.
Ha pl Józsi vagy Eta látta volna miket bénázok a játék kezdetekor, szerintem szóba sem álltak volna velem itt a fórumon. :) -
Köszi a bókokat!
Legalább én is nevethetek.
Téged sem néznélek, ha nem ismernélek.
Így viszont egész más.
-
Jóózsf István #2930 RAKOMÁNNYAL A GARÁZSBA???? (55:06) Mióta?????
Megnevettettél! Őszintén felkacagtam, amikor az országúti gumival akartál a mocsárba menni, vagy amikor kikerülted a tanya után az ártatlan pocsolyát, vagy amikor Alaszkában beragadtál a hóba.
Itt nincs választásod, hogy fejleszted-e a járműveket! Első a tapadás, amihez kell a jó gumi. Ezt még elmondom, mert rohadtul nem egyértelmű. Az a jó gumi, amelyik ránézésre is jó. Tehát nem az amelyiknek a legmagasabb az ára. Legyen jó mély barázda rajta!
Nem bírtam egyszerre végignézni. Hagyok későbbre.
Mennyivel másabb így nézni, hogy egy "ismerős bénázik", mint egy vadidegent... Fél percen belül a csatornát is letiltottam volna!
-
Jóózsf István #2929 ÚT-LE-ZÁ-RÁÁÁÁS??? (5:35) Nekünk ilyen nem volt! (Valaki cáfoljon meg!)
Farkast észrevetted út jobb oldalán a víz mellett? (33:29)
Eddig csak találgattam, de most lett ziher: Azért nem találom a mod pályákon a rejtett autókból egyet vagy kettőt, mert az elsőt nem számolja. Lám itt meg az "első teherautó" már a második talált jármű! Sejtettem én, hogy itt van a kutya elesve, de most lettem biztos benne! Ahogy nézem Jocó "szerencséskedését" (olyan jó mosolyogni rajta.) Én vagy tízszer megcsináltam a játék elejét és már ott tartok, hogy 5-7 percen belül a garázsban vagyok! Nyilván elsőre nem voltam olyan okos!
-
Jóózsf István #2928 Pont amit már linkeltem a 2915-ben még nincs kész, de azóta toltam fel
egyet
kettőt
hármat
ami már nézhető.
Jocó. Bár nem erre találták ki, de lehet azt mondani a játéknak (valójában a gépnek) hogy magasabb prioritáson futtassa a játékot. Régen ezt lehetett anélkül is, hogy elindítottuk volna (Windóz 7)
Én ezt arra használom, hogy amikor még bétában van és nincs optimalizálva, akkor akadozik. A képkocka megvan, de mégis kifolyik a szemed, majd az agyad is, mert darál (lagol) a játék.
Feladat kezelő - részletek - jobb az ekszén és prioritás beállítása: Magas. (Valósnak nem tudom, hogy van-e értelme!?!?!?)
Nem biztos, hogy a VGA nem bírja. Nézd meg valami monitorozó programmal mi van csúcsra járatva.
Oldgamer!
Sajnos azt kell mondjam, hogy neked szar! Mert mire való az xml szerkesztés, ha nem arra, hogy a kacsázáson segítsen és mondjuk nagyobb kormányszöget adjak az egyébként tényleg kicsit béna tajgának!?!?!? Szóval, irány a lottózó, és másfél - két millából már EGÉSZ ELFOGADHATÓ pc-t össze lehet dobni!
Na most irigykedj!
-
Mondanám, hogy el vagyunk kényeztetve, ha egy PS áráért kapnék egy VGA-t. De annál sokkal többe volt, hogy egy ilyen játékot ne tudjon kihajtani 144 Hz-es monitoron FHD-ben egy csúcskártya. Ami azért is furcsa, mert először ki tudta hajtani, aztán visszaesett a felére. És ennek a kártyának 2K-n is működnie kellene. De lehet, hogy a felvétel kavart be neki. Az 60 FPS-re van beállítva.
Na mindegy. Ez van. Kicsit csalódás.
A grafikára MR-ben sem volt panaszom. Feltettem egy mod-ot és igazság szerint most nem látok különbséget a kettő között.
Azt leszámítva, hogy éjjel erőteljesen szemcsésedik a kép, ami nagyon zavaró. Ilyen nem volt MR-ben. Ezt sem értem.
Videóban ez is látható. Aztán áttekerem az időt nappali szakra, mert ez a ködös nyavaja nekem nagyon nem tetszik.
A beúszó falevelektől a hányinger kerülget. MR-ben ilyen sem volt.
A fenyő szerű fák ágaiban való elakadástól meg az idegbaj. A videó vége felé van ilyen is benne.
A fejlesztési rendszert egyszerűen csak nem szeretem. Minden játékba bele teszik ezt a nyavaját, mert a nagyközönség ezt szereti. Igencsak lecsökkenne a játékok száma, ha olyannal nem játszanék, amiben ilyen van. Úgyhogy elviselem.
Még jó, hogy X4-ben ilyen nincs, csak a rabszolgáknál. De lehet X5-be már beletolják. "Nem vezethetsz rombolót, mert csak 10-es szintű vagy és 100-as kell hozzá!"
Ha egyáltalán nem tetszene a játék, akkor nem ültem volna elsőre ennyit előtte.
Már azon gondolkodtam, hogyan kellene az egérgombokat felkonfigolni a gyors váltásokhoz. -
Oldgamer #2926 Jocó!
Szintén üdv a SR-ben! Most még talán furcsa a játék fejlesztési rendszere a számodra, de 8-10-óra (?) elteltével a lényeg fejlesztèsek elérhetővé válnak...legalábbis ami a nem túl macerás feladatokhoz való jármű képességekhez szükségesek. Furcsa olvasni tőled, hogy néha 60 fps-re esik le a játék, mivel mi konzolosok fix 30 fps-en nyomjuk.
El vagytok ti PC-sek kényeztetve az a helyzet.
Van bennünk irányotokra értve egy egészséges irigység na... :) Azért remélem a grafika tetszik, lényegesen szebb mint a MR nemde!?
Józsi!
A Red canyon-t én is dobtam a levesbe 1-óra játék után, a sivár köves, iszonyatosan hupnis pályaszakaszok teljesen kiidegeltek. Ahhoz túl nagy a térkép, hogy 5 km/h-val végigzötykölődjek egy feladat kedvéért másfél órát.
Nekem egyébként az egyik kedvenc járgányom az erősebbik Freightliner volt alacsony rugózással alkalmazva. Iszonyatosan erős, fürge, kicsi, és nagyon fordulékony, jól vezethető vas. A Tajga is remek kocsi, talán az irányíthatóságába tudnék belekötni, nálam gyorsabb tempónál sok esetben arra ment amerre nem akartam. :)
Mintha kissé komótosabban reagált volna a kerék mozgása az elvárhatóhoz mérten, emiatt úgy kacsáztam vele betonon nagyobb tempónál, hogy részegnek véltek volna a játékban nem létező lakosok ha látnak. :)
Terepjárókat én sem igazán használtam, szintén kisebb teherautókkal oldottam meg a felderítéseket.
-
Már meg is tekinthető.
A videóidat nézném már, de nagyon sokat ül rajtuk a feldolgozó.
Lehet, hogy az adott időszakon belül feltöltött mennyiség számítana a feldolgozás során?
Rég nem töltöttem fel és most a két és fél órát az éjjel alatt megcsinálta.
Most egy másik gépről töltöttem fel és meglepő módon mindjárt 54 Mbit/s sebességgel tolta.
Ahogy sejtettem, valamit a gigabyte és/vagy valamelyik programja cseszekszik a feltöltésemmel. Mert ugye járt hozzá cfos program, amit miért is ne felpakoltam a jobb játékélményért...
A meg nem kapott DLC-k közül talán a Western Star 49X ami érdekelne. Nagyon hasonlít az MR-es Western kamionra és az nagyon bejött. Persze lehet, hogy itt meg jól elcseszték és csak pénzkidobás lenne. Na nem mintha pár euró a földhöz vágna.
A tanácsot köszi, majd mehetek vissza küldiket felvenni. Valahogy sejtettem, de mondom, így az elején még ráérek. Van azért egy-két nagyon zavaró aspektusa a játéknak.
Amolyan X-es fíling, mikor nem érti az ember, hogy a fejlesztő miért más kezével vakarja a fülét a lába között átnyúlva. -
Jóózsf István #2924 Na, a kanyon ment is a levesbe. Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy bohócot csináljak magamból!
-
Jóózsf István #2923 Nnnna, ezt magyaráztam nemrég.
Ezen a traktoron két kutyaközönséges tajga gumi van, csak az egyik tengelyen a normál szorzóval, a másikon meg el van állítva. A játék így kezeli a gumik méretét. Egy aprócska "probléma" van vele: Mindkettőnek ugyanaz a tapadása!
Én azt mondom, hogy zseniális megoldás. (Olyan ritkán dicsérjük a fejlesztőket...!)
Ez az a pálya amin kiélheti mindenki a faszállítási perverzióját. Csak azt kell rajta csinálni, de azt sokat!
-
Jóózsf István #2922 Próbáltam utána bogarászni, hogy miért vannak meg nekem fizetős kiegészítők, de nem jöttem rá. Talán volt valami eksön, vagy jött egy múló rosszullét a cégnél és odaadták ajándékba véletlenül.
Ha ez vigasztal, kisautót nem használok a játékban. Sokszor akkor sem, ha kifejezetten arra írnak küldetést. Ahol elfér a teher, ott én megyek.
Tehát, nálam a dzsippakk bukta. A Brigadéros is inkább szép, bár az amerikai vasak között a felső kategóriában helyezkedik el.
A fennmaradó kettőt meg szintén nem használtam semmire. Valahogy megvannak a kedvenceim, amiket ismerek és inkább azokkal megyek. Persze, ha egy mod pályán "csak az van..."
Így, hogy belegondoltam, nem sok amerikait használok. Szépen eltolódtam a ruszki oldalra. Pedig szerettem nagyon a White-ot. (Viszonylag gyorsan megvan) és sokat bohóckodtam a Twinsteer-el is. Aztán jött a Tajga... Örök libling! Az elődjére kezdek épp rászokni. A kanyonba már eleve azt üzemeltem be. A Tumblerben azért van, mert ott szereztem be és teszteltem. Átment.
Ja igen! Az oktatórésznek ott van vége, hogy megmutatja, hogyan kelj át egyik pályáról a másikra. Azzal már MINDENT IS TUDSZ! Jobbára érdemes azonnal vissza is térni.
-
Jóózsf István #2921 Nekem csak a dzsip nincs meg a Brigadérost megvettem, mert tetszett (1200 huf)
A többit viszont megkaptam valahogy. Biztos nincs meg az utolsó kettő?
Feldobtam hirtelen én is még egy-két dejót, hogy legyen min rágódniuk.
Befejeztem a Tumblert. és áttértem a Vörös Kanyonba. Elsőre kicsit furcsa volt, hogy sivatagos - félsivatagos pályán saras lesz a gumim...
Először azt hittem, hogy Oldgémerrel közös "ismerősünk" készítette a pályát, (Remoh667) mert annyira elmebeteg utak vannak benne, de nem. Nincs értelme duplán pakolni.
Ha jól számoltam, egyetlen fa sincs a térképen! Nincs borulás! Nincs rézsűn kapaszkodás. Biztosító kötél...
Áppgrédeket nefeledd! Attól lesz jobb a bicaj! És itt a helyi küldetéseket is fel kell venni! Ha találkozol egyel nyomj rá gyorsan okét, mert baromi bosszantó, ha emiatt kell visszamenni a helyszínre!
Amúgy meg; Grüß Gott! -
Felvételnél fixen 60 FPS van beállítva, H264 (CPU) kódek és 100-as minőség.
Konvertálásnál 60 FPS a kimenet, FHD, mert most FHD-ban vettem fel, a kóked szintén H264 mp4-es konténerben, viszont a minőséget 23-ról 20-ra toltam fel. Így nagyobb lesz kicsit a végtermék.
Érdekes módon a procit most rendesen kihasználja, 80%-ra megpörgeti és rövidebb ideig is tart a konvertálás, mint a videó hossza.
Aztán, hogy a YT majd meddig ül rajta...
2 óra 30 perc lett az első videó úgy, hogy kivágtam belőle a beállítási manővereket.
Sajnos az elejéről lemaradt, mikor a furgonnal bukfenceztem egyet. Szerencsésen talpra érkeztem, aztán meg az út mellett beragadtam és nem tudtam kijönni. Úgyhogy visszaállítás lett belőle.
Úgyhogy első bénázásaimat majd megtekinthetitek sűrű pörgetgetések mellett.
Lehet, hogy fel kellett volna gyorsítanom kétszeres sebességre a videót.
Az MR-ben az különösen tetszett, hogy egyszerű, mint a faék.
Itt nem lenne gond a sokféle anyag szállítása, meg, hogy nem tudok "rendesen" tovább haladni, míg nem vittem cuccot.
De ez a szintezős XP rendszer, meg a pénz és, hogy a kocsikat sem lehet csak úgy akárhogy fejleszteni. Ez annyira nem jön be.
Nem csoda, hogy teljesen új játékot adtak ki.
Ez már egész más kategória.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.09.12. 22:15:29 -
Akkor olyan csomag nem létezik, amiben minden benne van.
Érdekes.
Mindjárt toltam is vele majd 3 órát.
Azért nem egy MR, egy-két dolgot szokni kell. De az nagyon jó, hogy a sebességekre külön billentyűket állíthatok be és nem kell szenvednem az egérrel, mert az itt, most nagyon horror. Főleg, hogy hiába állítottam be teljes képernyős módra, az egér akkor is ki tud szaladni a másik monitorra. Első körben csak 1 monitorral toltam. Az is érdekes, hogy időnként volt azért 144 FPS is, aztán valahogy nagyon beállt 70-re. Próbáltam állítgatni a grafikát, de nem változott. Nem értem, de ez biztos a játék nyűgje, nem a kártyámé.
Jah, mocsok tutorial Michigan-ből elhozott a havas Alaszkába, aztán magamra hagyott.
Alaszkában csak 1 kút van, úgyhogy 2 járgányom is várja az üzemanyagot.
Szerencsére garázsból még lehívhatok párat. -
chris0000 #2918
hi. én úgy tudom, h csak a season-öket kapja az ember, abból az összeset... üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.09.12. 20:09:21 -
Franc, franc, franc.
Játék behúzva.
Épp akcióban.
És, ha már, akkor SP1 és SP2 is.
Viszont nem értem, hogy miért maradtak ki DLC-k.
Azt hittem az SP-kkel megkapok mindent.
De úgy néz ki, hogy nem.
Legalábbis olyan, mint Jeep Dual Pack, GMC Brigadier, Clasico Pack, Western Star 49X, Navistar 5000-MV Tractor nincs benne.
-
Oldgamer #2916 Hy!
Valamiért az jött le nekem eddig, szereted a pakolászós, daruzós feladatokat...persze lehet nem a farönkök esetére értve akkor ezek szerint, bocsesz! De szépen megoldottad ahogy látom, nem tettél meg üresen utat feleslegesen. Fát fával.. :) Én vittem mammutfenyőt hosszú platón úgy, hogy az elsőt rögzítettem, majd daruval megemeltem a következőt, ezután ráfektettem a másodikat. A darugémmel leszorítottam a fenti darabot, így olyanná vált, mintha az is fixálva lenne. ( kicsit kilenghet, nem esik le ) Kiléptem a daru menüből ( leszorító erő megmarad ) és már indultam is tovább 2 db mammutfenyővel. Két platós megoldás is remek ahogy te csináltad, de a gyári kocsijaim egyike sem volt olyan erős, hogy a nagy emelkedőn felkapaszkodjanak, az én megoldásommal ippen hogy elbírt a vasam. Meg látom platón viszel platót. Nem apróztad el, inkább ilyenmód szeretsz bìbelőni a játékkal ezek szerint. Így valóban nem lesz unalmas a game. :)
Már nem emlékszem, hogy írtam volna, miszerint megtaláltam volna az összes járgányt... szerintem nem. ( ha jól emlékszem ) Nem is igazán izgatott, hiszen volt kreditem elég, tudtam venni bármilyen gépet. A vége felé az Iceberg volt a favorit azt tudom. ( mod )
Azért remélem nem csalódtál ebben a pályában, ugye ajánlottam.
A mocsaras rèszt azért kerültem ha lehetett, főleg rakományostul. Bezzeg te beletrappoltál rendesen, tuti varacskos disznaj voltál előző életedben!
Na kitartást továbbra is!
eta!
Igen, említetted, hogy erőt szívsz jelenleg, majd később visszatérsz újra. Bezony, néha kell kicsi szünetet tartani.