Oldgamer#2916
Hy!
Valamiért az jött le nekem eddig, szereted a pakolászós, daruzós feladatokat...persze lehet nem a farönkök esetére értve akkor ezek szerint, bocsesz! De szépen megoldottad ahogy látom, nem tettél meg üresen utat feleslegesen. Fát fával.. :) Én vittem mammutfenyőt hosszú platón úgy, hogy az elsőt rögzítettem, majd daruval megemeltem a következőt, ezután ráfektettem a másodikat. A darugémmel leszorítottam a fenti darabot, így olyanná vált, mintha az is fixálva lenne. ( kicsit kilenghet, nem esik le ) Kiléptem a daru menüből ( leszorító erő megmarad ) és már indultam is tovább 2 db mammutfenyővel. Két platós megoldás is remek ahogy te csináltad, de a gyári kocsijaim egyike sem volt olyan erős, hogy a nagy emelkedőn felkapaszkodjanak, az én megoldásommal ippen hogy elbírt a vasam. Meg látom platón viszel platót. Nem apróztad el, inkább ilyenmód szeretsz bìbelőni a játékkal ezek szerint. Így valóban nem lesz unalmas a game. :)
Már nem emlékszem, hogy írtam volna, miszerint megtaláltam volna az összes járgányt... szerintem nem. ( ha jól emlékszem ) Nem is igazán izgatott, hiszen volt kreditem elég, tudtam venni bármilyen gépet. A vége felé az Iceberg volt a favorit azt tudom. ( mod )
Azért remélem nem csalódtál ebben a pályában, ugye ajánlottam. A mocsaras rèszt azért kerültem ha lehetett, főleg rakományostul. Bezzeg te beletrappoltál rendesen, tuti varacskos disznaj voltál előző életedben! Na kitartást továbbra is!
eta!
Igen, említetted, hogy erőt szívsz jelenleg, majd később visszatérsz újra. Bezony, néha kell kicsi szünetet tartani.