Az kemény. Én meg nem győzöm nézegetni a térképet.
Mondjuk, ha jobban odafigyelnék, akkor talán kevésbé kellene, de ez most nem megoldható.
Azt el is felejtettem írni, hogy itt sokkal jobb a belső nézet, mint MR-ben.
És a tükrök is működnek megfelelően.
Összeszedtem egy fejlesztést. Azt írta, hogy a jelenlegi kocsimra nem tehetem fel :(
A szünetmentest kivettem a sorból, így nem lesz sípolás.
Jah, amúgy érdekes mód akkor kezdett el sípolni, mikor a tátrával ezerrel repesztettem és az FPS is 150 körül járt. Bezzeg mikor csak cammogok, akkor beesik 100 alá is. Nem is értem.
Azt sem, hogy, ha bekapcsolom a vertikális szinkronizációt, akkor miért lesz a 144 Hz-es monitoron 36 az FPS. Ha kikapcsolom, akkor meg 2300 MHz-en járatja a GPU-t és állóképnél akár 1500-ra is felszökik az FPS. Fekete képernyőnél 2000 fölöttit is elér.
Az AMD VGA-val meg nem vagyok megelégedve olyan szempontból, hogy a szoftver egy hulladék az nvidia-hoz képest.
De az is lehet, hogy én nem tudok valamit rendesen beállítani. Vagy extrában még a játék is cseszekszik, hogy fullscreen beállítás mellett is ki tudom húzni az egeret a játékból. Plusz, ha alt+tabozok, akkor nem teszi le tálcára, hanem otthagyja a képernyőn. Alig tudom mögüle előszedni az ablakokat.
A winben beállítottam, hogy minden kijelzőn legyen tálca és a mocsok az extra tálcáknál nem teszi az óra mellé a kis ikonokat. Azok a fő monitoron vannak, amin természetesen a játék is fut.