Jóózsf István#2922
Próbáltam utána bogarászni, hogy miért vannak meg nekem fizetős kiegészítők, de nem jöttem rá. Talán volt valami eksön, vagy jött egy múló rosszullét a cégnél és odaadták ajándékba véletlenül.
Ha ez vigasztal, kisautót nem használok a játékban. Sokszor akkor sem, ha kifejezetten arra írnak küldetést. Ahol elfér a teher, ott én megyek.
Tehát, nálam a dzsippakk bukta. A Brigadéros is inkább szép, bár az amerikai vasak között a felső kategóriában helyezkedik el.
A fennmaradó kettőt meg szintén nem használtam semmire. Valahogy megvannak a kedvenceim, amiket ismerek és inkább azokkal megyek. Persze, ha egy mod pályán "csak az van..."
Így, hogy belegondoltam, nem sok amerikait használok. Szépen eltolódtam a ruszki oldalra. Pedig szerettem nagyon a White-ot. (Viszonylag gyorsan megvan) és sokat bohóckodtam a Twinsteer-el is. Aztán jött a Tajga... Örök libling! Az elődjére kezdek épp rászokni. A kanyonba már eleve azt üzemeltem be. A Tumblerben azért van, mert ott szereztem be és teszteltem. Átment.
Ja igen! Az oktatórésznek ott van vége, hogy megmutatja, hogyan kelj át egyik pályáról a másikra. Azzal már MINDENT IS TUDSZ! Jobbára érdemes azonnal vissza is térni.