Oldgamer#2926
Jocó!
Szintén üdv a SR-ben! Most még talán furcsa a játék fejlesztési rendszere a számodra, de 8-10-óra (?) elteltével a lényeg fejlesztèsek elérhetővé válnak...legalábbis ami a nem túl macerás feladatokhoz való jármű képességekhez szükségesek. Furcsa olvasni tőled, hogy néha 60 fps-re esik le a játék, mivel mi konzolosok fix 30 fps-en nyomjuk.
El vagytok ti PC-sek kényeztetve az a helyzet. Van bennünk irányotokra értve egy egészséges irigység na... :) Azért remélem a grafika tetszik, lényegesen szebb mint a MR nemde!?
Józsi!
A Red canyon-t én is dobtam a levesbe 1-óra játék után, a sivár köves, iszonyatosan hupnis pályaszakaszok teljesen kiidegeltek. Ahhoz túl nagy a térkép, hogy 5 km/h-val végigzötykölődjek egy feladat kedvéért másfél órát.
Nekem egyébként az egyik kedvenc járgányom az erősebbik Freightliner volt alacsony rugózással alkalmazva. Iszonyatosan erős, fürge, kicsi, és nagyon fordulékony, jól vezethető vas. A Tajga is remek kocsi, talán az irányíthatóságába tudnék belekötni, nálam gyorsabb tempónál sok esetben arra ment amerre nem akartam. :)
Mintha kissé komótosabban reagált volna a kerék mozgása az elvárhatóhoz mérten, emiatt úgy kacsáztam vele betonon nagyobb tempónál, hogy részegnek véltek volna a játékban nem létező lakosok ha látnak. :)
Terepjárókat én sem igazán használtam, szintén kisebb teherautókkal oldottam meg a felderítéseket.