mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Mondanám, hogy el vagyunk kényeztetve, ha egy PS áráért kapnék egy VGA-t. De annál sokkal többe volt, hogy egy ilyen játékot ne tudjon kihajtani 144 Hz-es monitoron FHD-ben egy csúcskártya. Ami azért is furcsa, mert először ki tudta hajtani, aztán visszaesett a felére. És ennek a kártyának 2K-n is működnie kellene. De lehet, hogy a felvétel kavart be neki. Az 60 FPS-re van beállítva.
    Na mindegy. Ez van. Kicsit csalódás.
    A grafikára MR-ben sem volt panaszom. Feltettem egy mod-ot és igazság szerint most nem látok különbséget a kettő között.
    Azt leszámítva, hogy éjjel erőteljesen szemcsésedik a kép, ami nagyon zavaró. Ilyen nem volt MR-ben. Ezt sem értem.
    Videóban ez is látható. Aztán áttekerem az időt nappali szakra, mert ez a ködös nyavaja nekem nagyon nem tetszik.
    A beúszó falevelektől a hányinger kerülget. MR-ben ilyen sem volt.
    A fenyő szerű fák ágaiban való elakadástól meg az idegbaj. A videó vége felé van ilyen is benne.
    A fejlesztési rendszert egyszerűen csak nem szeretem. Minden játékba bele teszik ezt a nyavaját, mert a nagyközönség ezt szereti. Igencsak lecsökkenne a játékok száma, ha olyannal nem játszanék, amiben ilyen van. Úgyhogy elviselem.
    Még jó, hogy X4-ben ilyen nincs, csak a rabszolgáknál. De lehet X5-be már beletolják. "Nem vezethetsz rombolót, mert csak 10-es szintű vagy és 100-as kell hozzá!"
    Ha egyáltalán nem tetszene a játék, akkor nem ültem volna elsőre ennyit előtte.
    Már azon gondolkodtam, hogyan kellene az egérgombokat felkonfigolni a gyors váltásokhoz.