6713
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Szóval 1800...
    Őszinte leszek, az én koromban már elszámolni sem tudok addig.
    Nemsokára csatlakozom újra a SR-hez, tegnap végeztem a fertőzöttek kiirtásával. ( TLOU 2 )
    Kellően megnyugodtam mostanra, úgyhogy újult erővel elkezdhetem a sárdagasztást.
  • RJoco
    Igen, össze kellett rakni. Köszi!
    Annyira nem volt vészes, kicsivel több, mint 1800 darabból áll.
  • Oldgamer
    Az egy dolog, hogy rohadt jól néz ki, de ugye ezt össze is kellett raknod!
    Gratulálok!
  • RJoco
    MR tiszteletére vettem ezt a szettet.
  • RJoco
    Nézd meg videóimban, milyen jó a 813.
    Nekem a kedvencem.
    Viszont nagyon korlátozott a felszerelhetősége.
    Magas nyereg, falas plató, autómentő plató, a kabin tetejére meg javító és kanna kiegészítő, ami, ha jól emlékszem, akkor 450 egység javítást és 160L plusz üzemanyagot jelent. Az nem kevés a 380L-es tank mellett.
    Most csak alap motorral használom, mert még nem találtam meg a fejlesztéseket hozzá, de így is baromi erős.
    Kerekekből, ha jól emlékszem, akkor 51" a max, ami rámegy és Alaszkában nem is találni hozzá fejlesztést. Viszont itt sosem akadtam el vele. Mondjuk Michigan-ben is csak azért, mert már azt hittem, hogy mindent is tud. Saját ügyességem miatt mondjuk néha felborítottam, de melyiket nem? (A CAT-et nem. Még.)
  • eta32 #3147
    köszi az infókat
    azt nem tudom a modokkal mi a helyzet
    szerintem működhetnek.
    lehet majd egyszer rápróbálok ,de csak kíváncsiság miatt.
    nekem elég ami és ahogy van a játékban.
    meg különben is vannak elveim.....nem csalok......
  • Jóózsf István #3146
    De modokat már biztos nem használhatsz, mert annak semmi értelme nem lenne...

Szerintem a 813 úgy, ahogy a fejlesztők megálmodták, nem túl acélos. Hisz csak magas nyerget tehetsz rá, vagy a saját oldalfalas két egységes platóját, és ennyi! Ja meg tehetsz a fülke tetejére javító és utántöltő barkácskészletet.
    A modderek tették alkalmassá minden egyébre: Kis nyereg, daruk, és az egyéb extra felépítmények.
    Ha jól rémlik 200 pénzt felett van az ára. Na, annyit nem tud!

Én még a módosított változatát is megpiszkáltam!
  • eta32 #3145
    Nincs semmi más mint ami alapból a játékban van semmilyen modot nem használok....sem térképet,nem láttam szükségét és hiányát.
    Ma is neki koccolok a pótkocsinak ,de ép hogy hozzá érek oldalról és a kamionnak is az oldalával a fülkének tessék 6 motor hiba
    Száguldozni nem valami kifizetődő...
    Nyilván ahogy írod jármű függő is a sérülési ráta...
  • eta32 #3144
    Igen te képzeled...
    Minden DLC jármű használható a Hard modban is...jól is néznék ki...
    Ez a 813 megéri az árát mert eléggé húzós ???
    A türelem a másik nevem.....kedves Méltat Lanka!
    A jó munkának idő kell ....hát még a lassúnak....a rossznak meg annál is több....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.10.19. 00:31:46
  • Jóózsf István #3143
    Azt csak képzeltem, hogy a nehéz fokozaton nem használhatsz DLC járműveket?
    Merthogy a 813-as, amit Jocó emleget, az dlc-ben jött, ha ingyen is. A két mostani meg (A főnix és a 815-ös) gyárilag jár. Csak ugye össze kell szedni a pályán őket.

Kedves Naplóm!
    Az október közepére ígért tapasz tizennyolcadikán még a kanyarban sincs.
    Vajon a november ELEJÉRE ígért béta megjelenik-e idén, úgy, hogy IDÉN ŐSSZEL (!!!) ki is kellene adni?
    Ma sem csalódtam a fejlesztőkben. Újabb szürke hétköznap.
    Bárcsak tudnám, mi az a hétköznap, vagy mi is az a szürke!
    Holnap megint írok.
    Csókol.: Méltat Lanka!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.10.18. 16:49:37
  • RJoco
    Az AWD-t én is szoktam kapcsolgatni. Spórolni sosem árt.
    Éppen érintéstől én nem szoktam defektet kapni. Elég sokat kibír. De akkor ezek szerint ez tényleg más beállítást kaphatott hard-on.
    A motort viszont gyakran szoktam gyepálni. A felfüggesztésről nem is beszélve. De ez meg kamionfüggő.
    Használsz interaktív térképet a játék mellett vagy csak a játék adta lehetőségeket?
  • eta32 #3141
    Vannak azok a le-felrakó helyek amikor ott van mellettük(a rámpa mellett) egy hosszú vascső fektetve .
    Picit nekigurult a kamcsi durr defekt...
    Akkor a korlátot épp hogy érintettem megint.
    Erdőben fatuskó az úton durr megint.
    Persze ezek nem egy úton és időben voltak..szerencsére
    Na a lényeg odafigyelős.
    Az üzemanyagról nem is beszélve .Persze van sok ingyé tartályos.
    De minden úton főleg a hosszabbakon komoly tervezést kell végre hajtani ,logisztikázni.
    Minden indulás előtt első az üzemanyag mennyiség ellenőrzés,meg közbe is fél szemem mindig azon van.
    Ha kapcsolható az AWD akkor ki-be kapcsolgatással megy a spórolás...
    Persze én így is élvezem mert nem uncsi.
    Az előző nem Hardos karrieremben amiben kb. 18 napot toltam összességében ilyen "gondokkal" nem kellett szembesülni.
    Az is jó volt de így számomra sokkal több élvezetet és kihívást nyújt,persze kormánnyal és szigorúan 95%-ban belső fülke nézetet használva.
    Jó a 3 moncsi sokat segít ebben az élvezeti faktoron sokat dob
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.10.18. 14:52:51
  • RJoco
    Értem. Akkor a kocsik megkapása is más.
    Meg talán a fizika is?
    Nekem csak akkor van defektem, ha száguldozok és fogok egy szalagkorlátot.
    Illetve mostanában szeretem a tankot csesztetni a földben hagyott tönkökkel. Csak akkor veszem észre, mikor a kocsi alá kerül. Szerencsére eddig még egyen sem akadtam fenn, de okozott már fejfájást. Pedig szoktam figyelni ám.
  • eta32 #3139
    Nos igen ami a kocsikat illeti itt hardon is megkapod de még ahhoz hogy a tátrákat megkapjam el kell menni arra a területre-régióba ,majd idővel val.színű sor kerül rá.
    Én inkább lassabban óvatosabban megyek ,mert ha sok a javítani való itt hardon annyira nem költség hatékony.
    Igaz itt is kapunk szabadon (ingyé) néhányat de azért be kell osztani.
    Alaszkába az egyikről lefogytak a kerékcserék annyi defektem volt.....pici figyelmetlenség miatt...
  • RJoco
    Nem tudom, hogy hard-on mennyi kamiont kapsz, nem hard-on én alapból megkaptam a nagy Tatra-t. A kedvenc járművem, így a CAT annyira nem játszik, de most nagyon jó hasznát veszem és látom, hogy még sokat fogom használni.
    A másik kedvenc járművem a Pacific P12, de ezt, ha jól emlékszem, akkor meg kellett vennem.
    A nagy pótos küldiket vagy a Tatra csinálja vagy a Pacific.
    Bár mostanában beálltam arra, hogy a Tatra-n van az oldalfalas rakfelület és mögé köthetek egy 4-es pótot, így 6 egység helyem van.
    Míg a Pacific-en a magas vonószem van. Arra vagy nagy pótot akasztok vagy csak az ilyen nagy, előregyártott pótokat szállítom.
    A legtöbb feladatot a Tatra csinálja.

Tegnap szívattam is magam. Találtam egy pótot acél gerendákkal. Kellett is egy másik térképen 3 darab. 2 volt a póton.
    1-et meg útközben felszedhettem egy lerakatnál.
    Szenvedtem egy csomót a jó vacak úton, mikor egy kis lejtőn a pótról leborult a cucc. Ezt otthagytam és a lerakatnám felvettem 3-at... De, hogy addig minek szenvedtem? Egyszerűen törölhettem volna a rakományt és könnyebb lett volna húzni a pótot.
    Kicsit később egy másik helyen úgy megdőlt, hogy azt hittem borul a cucc, megint. De nem. Úgy látszik csak akkor esik le, ha nem mozog előre-hátra, csak éppen dől oldalra. Itt a második esetnél nem volt kedvem megállni és megvárni, hogy mi lesz, csak nyomtam a gázt, majd lesz ami lesz. Hát jó lett.

A Banditánál, ha nem az oldalfalas rakfelületet használom a daruval, hanem az oldalfal nélkülit, akkor simán tudok a pót-raktárból utánfutót venni hozzá.
  • eta32 #3137
    Mivel alaszkában kaptam ezt a csuklóst Cat,a pénz meg nagyon ki van számolva ,így jobb híján a fejlesztéseit kimaxolva a Cat-et, később még jó lesz,ezt az idő futamot ezzel teljesítettem szigorúan belső nézetből ja és mivel a csörlő kötél húzta a pótot csörlő nélkül hegyre fel-le...
    Nem mellesleg én már a kezdetektől szerettem,nem is fogom eladni....
    Most vettem észre hogy még michigenben van ez a kocsim Western Star 6900 Twister ,csak megvártam a fejlesztéseket rá és úgy adom el azok is hoznak pluszba.
    Időfutam Goldra...
    A többi rendelkezésre álló kamion lassú és gyenge,persze vehetnék másikakat ,de akkor miből veszek majd Taymarba újat...
    Az idő futamok közül ott van a top 3-ban ez a futam "Weather Forecast"
    Most én is borultam talán másodszor ,de most érhető volt nagyon siettem a kanyarba és bele dőltem az árokba mindenestől,
    A nagy pótos küldivel a kanyarba de a Cat hamar helyre billentette...
    Mondjuk ezzel a kamionnal azért van vele kihívás.....
    Hosszú pótos küldi....
  • RJoco
    Ez a csuklós CAT itt Michigan-ben nagyon jó. A 71" kerekeivel egy mocsárjáró.

Rájöttem, mi volt a Bandita gondja. A Mud kerekek. Rádobtam off-road kereket, megkapta a 8 sebességes váltót, így hasít ezerrel.
    3x állítottam vissza a garázsba, mert még a cél előtt felborultam a nagy hasításban. De végül csak megcsináltam vele a feladatot.

Elfogyott a mani. Ezek a tuti jó winch-ek baromi drágák.
    Pedig kamiont is mentettem magamnak, de csak 30k-t ért.

Azt figyeltem meg, hogy egyes kamionoknál jó helyen jön a levegő effekt. Vagyis amikor pöfékel egyet a kipufogó, akkor ott jelenig meg a torzítás. Ilyen a Tatra, meg a csuklós CAT is.
  • Jóózsf István #3135
    Elindítom az epicet. Megy rendesen nincs semmi baja. Tudom indítani a játékokat belőle.
    Aztán leteszem tálcára és egyszer csak már amikor fölé viszem az egeret és nyomom a jobb gombot, akkor "homokóra" és eltűnik az ikonja. Kilép, Vagy ahogy Jocó mondta volt, már rég kapitulált, csak még ott volt az ikon.

Van azóta fejlemény, mert így, hogy hajlandó voltam elolvasni mi van a hiba jegyzék ablakába írva a bandicam-ra terelődött a gyanú. Azon belül meg van olyan lehetőség, hogy nem a rendes exe-jével indítjuk, hanem egy ...nonadmin-os verzióval így most (Bár egyszer behibbant de) többnyire működik. Délután vagy hússzor indítottam tálcáról a hófutót, mert reszelgettem az egyik minidarun. Szó nélkül ment.
  • RJoco
    Azért kicsit szomorú vagyok, hogy egy 1080ti tud 60-at is, egy 6800XT meg nem képes a 144-re. Pedig időnként ment, bár akkor sem stabilan. 100-120 között mozgott főként.
    Most nem tudom mi van vele, hogy 90 fölé nem megy. Egyszerűen nem terheli a játék a kártyát. Mostanában nem piszkáltam a beállításokat, nem értem a változást.

Michigan nem jön be annyira. Alaszka kicsit értelmesebb volt. Nem tartom életszerűnek, hogy az aszfaltcsíkokat sárdagonyák váltják. Oké, hogy nem egy szimulátor, de akkor is. Nem az, hogy esetleg összetöredezett az aszfalt egy részen vagy két telephely között lenne egy csík, aztán meg földes út. Egyszerűen sosem volt ott aszfalt.
    Az meg, hogy lépten-nyomon mindenhol süllyedős... Ez mondjuk úgy az egész játékban gáz. Ott, ahol sok kamion, teherautó megfordul, le kellene lennie döngölve a talajnak. A nagy súllyal rég össze kellet volna préselni a földet. Ehelyett pont ott van a legnagyobb kátyú. Ez a fa és fűrésztelepeknél a legszembetűnőbb. Meg a kereszteződéseknél.
    Ha az életben ilyen helyre kellene bárkinek bemennie, akkor tönkremenne az adott üzlet, amelyik nem csinálja meg normálisan a területét. Az nem járja, hogy a kocsi pont a leadás előtt akad el pár méterrel, addig meg átmentem a földes úton, stb.

Gondolom, hogy azért a Hard is játszható, de nekem nagyon sokba kerülne.
    Tegnap is felborult a Bandita, én meg ki. Ez lett a játék vége. És most nem is csináltam semmi ostobaságot. Egyel többer rugózott a kocsi, mint kellett volna és borult is.
  • eta32 #3133
    Ez miben nyilvánult meg ,már mint hogy nem működött és egyéb amit írtál.???
  • eta32 #3132
    Az én kártyámmal gtx 1080ti 5760x1080-ban 3x27",örülök ha 60 körül mozog többet van felette ha kevéssel is ,de ritkán egyes helyeken röviden beesik alá is ,de nem vészes.
    A GPU 100%-on pörög de nem baj ha kihajtja ,a CPU az félgázon fut a legtöbb játéknál.
    A talaj megjelenési távolsága van médiumon a többi ultrán.
    Ja és az Antialiasing van MSAA 2X ra állítva,magasabban már nem tesz annyit hozzá amennyit fps-ben elvesz..
    Nos igen Michigen összességében jól el van találva jó kis mapok.
    A többi sem rossz a maga nemében.
    Igaz Yukontól felfelé csak PTS en mentem teszt jelleggel,de tetszettek azok is.
    Na Hardon ilyen trélerek aranyat érnek ,no meg a tartályosok.
    Lassan Alaszka is kipipálva a fahordásosakat kivéve,mint írtam azok majd a végén mikor jön a "dőzsi-bőzsi" az időfutamokból is talán 1 vagy 2 van,még eddig kútnál nem tankoltam...
    Úgy hogy a hard sem annyira kemény ,inkább az elején ,de később is folyamatosan figyelni kell,mindenre .
    Én ezért is kezdtem bele sokadjára a új karrierbe ,most már Hardon,számomra kellenek ezek a plusz kihívások"izgalmak"
  • RJoco
    Akkor itt Hard-ban biztos, hogy nem fogok játszani.
    Nekem ez a cécó nem hiányzik.
    Épp az előbb ragadtam az iszapba a Tátrával. Szerencsére már mindent láttam vele, amit akartam, így visszaállítás lett. Úgyis épp a garázs környékén kellett ténykednem.

Ez a Michigan felettébb érdekes. Egy csomó tréler van kint olyan cuccokkal, amik kellenek valamilyen feladathoz.
    Scout-tal sem mozgattam eddig még árut, de ma az is megvolt.
    Jó nagyok a térképek is.
    Hamar elkezd sötétedni. Mondjuk a folyamat elég hosszú.

Mai nap érdekessége, hogy a játék nem hajtotta ki a VGA-t annyira sem, mint szokta. Cserében 100 fölé nem is ment az FPS. 60-90 között mozgott.
  • eta32 #3130
    Én is még az előző karrieremnél (nem Hard mod) húztam 8-ast ,de soha többet ,pont a leírtak miatt.
    Mivel a Hard modban nagyon oda kell figyelni az üzemanyagra ha nem akarsz fizetni érte ,no meg a kocsi park sem olyan nagy ,át kell gondolni mennyi kocsit veszel mert eladás az bukta,fél áron megy.
    Persze így is van amitől szabadulok és csak kaptam,találtam mert nem tetszik vagy semmire nem jó.
    A tátrák ,nekem még arrébb vannak,majd ha elérem a 30-as szintet biztos megkeres őket,még Alaszkában van jó pár feladat.
    Most a 23-nál vagyok,de már unom alig várom Oroszt,azt nagyon élveztem anno még Hard nélkül.
    Itt nagyon nem engedheti meg magának az ember hogy borulgasson ,meg másik kocsikkal mentse ki magát ,át kell gondolni minden vásárlást és megtett km-t.
    Később majd biztos nagyobb dőzsi-bőzsi lesz ,de addig még sok sarat kell megdagasztanom a kocsikkal...
    A fahordás is majd a végére marad mikor már lesz plusz kocsi kapacitásra pénzem...mivel itt a küldikért is felét adja mint normálba...
  • RJoco
    Bosszantó kicsit a nyereg dolog, de azért el lehet lenni a Tátrákkal.
    A kis nyergesek meg azért el tudják húzni a maradékot.
    Egyszer húztam 8-as pótot. 3 nagy csövet kellett leszállítanom és nem volt kedvem háromszor fordulni.
    Hát az egyik lejtőnél nagyon megszenvedtem vele, fennakadt a támasztó.
    Azért nagy nehezen átszenvedtem és elvittem egy gyárig, ahol átraktam inkább egy 5-ös nyerges pótra, hogy tovább vigyem, de már csak egyesével. Úgyis földes út jött, a gyárig meg aszfalt volt.
    Nem volt jó ötlet, a pót lépten nyomon fennakadt a domborzatban. Szintén a támasztó. Úgyhogy a másodikat már 4-es utánfutón vittem. Simán, gond nélkül ment. A harmadikkal még annyi gondom sem volt, mert eleve ilyen 4-es pótra került.
    Több cucc esetén azért jobb, ha a Tátrán van egy 2-es hely és mögé lehet kötni 2-es vagy 4-es pótót. Könnyebb a fordulás, kevesebb a fennakadás.
    Sajnos daru egyáltalán nem rakható rá. Pedig az nagyon jó lenne felszedegetős feladatoknál.
    De volt olyan is, hogy semi-tartályt kellett húznom és épp a Tátrával voltam a közelben. Meglasszóztam és elvonszoltam a leadási helyre. Az utolsó 50-100 méteren az oldalán húztam már, mert felborult. De jó erős ez a járgány. Ezért is szeretem.

Megvolt az első túlsúlyos fuvarom. Mondjuk még Alaszkában.
    Kellett a kocsira daru, így csak egy 2-es pótot vittem. Nagyobbat nem is akartam. Egy dolgot fel kellett szedni, kettőt meg bekérni a lerakatnál. Ott a másodikat rádobtam a póton lévők tetejére.
    Kicsit csúszkált a cucc, de leesés nélkül el tudtam vinni a kívánt helyre. És közben átmentem egy nem barátságos, köves-sziklás folyón is.
  • eta32 #3128
    Nos ezek nálad nem okoznak gondot ...mindig többszörös túlsúlyos rakománnyal közlekedsz ,csak büntit nem kapsz értük....max le-felborulsz...
    Vissza kanyarodva a Tátrákra ,korábbi hsz.-ban...
    A gyenge kamionokon persze van "kicsi és nagy" nyereg csak a nagyokra nem tettek....a készítők direkt szívatnak bennünket.
    Mondjuk a Nem Hard-os karrieremben is, nem nyerges pótot húztam,sokszor könnyebb volt vele a szűk kanyarokba utakon.
    Nyilván hosszabb a szerelvény ,meg ha tolatni kell sem egyszerű ,na de a széles és hosszú nyerges pótokkal sem egyszerűbb.
    Majd ha oda kerülök valami okosat biztos kitalálok,hogy legyen a Hard modban ezekkel a vasakkal.
    Persze előbb még ki kell végeznem Alaszkát,de minden napra hétre akad valami más ami miatt,nem jutok a géphez érdemben...
    Eshetne már egy félméteres hó akkor úgy se menne senki sehova....
  • Jóózsf István #3127
    Újabb példa az elgurult gyógyszerre:
    Küldetés 1
    Küldetés 2

Ez egy olyan pálya, amit már agyatlanság miatt dobtam, de gondoltam így, hogy eltelt egy kis idő és változott a hozzáállásom, adok neki még egy esélyt. Meg frissítést is kapott...
    Amúgy maga a küldetések rendszerezettsége, hogy nem tudsz azonnal bármelyik küldetésnek nekiesni mint tót az anyja valagának, az tetszik, De ezek a MENNYISÉGEK?!??!?!?!
  • Jóózsf István #3126
    Ingyen???????? Anyukám vette nekem ajándékba, mert csak három tantárgyból buktam meg év végén! Másfél évig spórolt rá!

Az epic-ről beszélek. Azon te még nem láttál ingyen hófutót. Bár sok ingyenes játékuk van...
    De amúgy igazad van. A gőznek ez a fostalicska epic a nyomába nem ér. Egy napon/lapon sem szabadna említeni a kettőt!

Micsigen jó régió. Nekem nagyon tetszik! Sok fejlesztés is van a bicajokhoz.

Ssenkradlive!
    Az a "légpárnás ural" az adu ászom. Arra az esetre, ha az elborult agyú fejlesztő, vagy modder nem tudja merre hány méter és ostoba módon nehezíti meg a játékmenetet. Lásd a garázsból kijövet nem mész sehova dolgot.
    Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a láncos gumikkal simán el kellett volna rugaszkodnom, (Merthogy arra is van modom, ami egy kicsit valószerűbbé teszi az alkalmasságát.) de ehelyett a pálya készítője rugaszkodott el az ebben az univerzumban érvényben lévő valóságtól. Próbáltam azt is bemutatni, hogy a pálya 100% sár. Ott is, ahol szilárd talajt mutat a (Már megszokott) textúra.
    Azon jutott eszembe, hogy a készítő fontolgatta-e, hogy betesz aszfalt utat és vajon azt is süppedősre készítette volna? Nyakamat rá, hogy igen! De mázlija volt, mert nincs aszfalt út a térképen! Azokat mellesleg jégpályájává szokta változtatni. Mint ahogy már demonstráltam.
    Száz szónak is egy a vége. Bemutattam. Örülök, hogy kedvet kaptál hozzá. Részemről ennyi.
  • RJoco
    Hogy is szól a mondás? Ingyen húsnak híg a leve?
    Steam-en nincs semmi gond.
  • RJoco
    De nekem nem a kövekkel van bajom. Azok annyira nem zavarnak.
    Azt nem figyeltem, hogy milyen sűrűn pakolja vissza. Ha a közelben voltam, akkor nem tette vissza. De arra nem mernék megesküdni, hogy mikor elmentem a pálya egy más részére, akkor sem tette vissza.
    Érdekesen kezeli ezeket a dolgokat is. Van ahol rendet rak, van ahol nem.
    Most így belegondolva, ahol kocsit hagytam, annak a környékén általában nem rakott rendet. Ahol nem volt kocsi és messze eltávolodtam, visszafele már nem voltak meg a nyomaim.
  • Ssenkradlive
    Tetszik ez a map én is kipróbálom, mondjuk eléggé horror az hogy a garázsból egyenesen a dagonyába dob.
    Viszont azt az Ural-t én sohasem használnám, egyszerűen túl OP. Nekem is tetszik a Kraz-pack, az egyik legigényesebb mod, de annál kicsit ellszáltak a készítői.
  • Jóózsf István #3122
    Eddig tartott a rühes tetves epiknek a normális működése. Már megint azt játssza amit múltkor akartam kijavítani és cserébe törölte a játékokat.
  • Jóózsf István #3121
    Kövekre van mod, de nem sok bizalmam van iránta. És az végez minden kaviccsal. (gondolom!) Azon felül kézi munkát igényel (Fájlcsere)
    Magukra a tákolmányokra nem tudom, hogy van-e. Elméletileg ha félresöpröd, akkor nem rakja vissza őket, amíg újra nem töltöd a pályát.
  • RJoco
    Alaszka 90%-ra letudva.
    Maradt egy csomó időfutam, azok nem érdekelnek.
    Lehet, hogy maradt más is, amire nem leltem rá, mert 9 vagy 10 feladat hiányzott még.
    Most inkább átmentem Michigan-be.

Mindig elfelejtem megkérdezni, de most eszembe jutott.
    Hogy lehet eltüntetni a blokádokat a már helyreállított útszakaszokról?
    Baromi zavaró, hogy pl. kijavítok egy csővezetéket és alatta ott hagyja a blokádot.
    Vagy eltűntetek egy sziklaomlást és ott is ott a blokád. Mondjuk itt marad nem kevés kavics törmelék, de a csöveknél nem marad semmi.
    Ha nem lassítok, akkor sérül a vontató, ha meg lassítok, hát az sok idő, adott esetben még több a jeges úton felfele.
    Valami ötlet rá? Esetleg mod?
  • Jóózsf István #3119
    Nem adok szavakat a szátokba...
  • BmwMan86
    Köszönöm! Délután kipróbálom. Egy üzemanyag trailer áll nem messze, lehet bele is lóg a zónába. Én hülye! :D
    Már darut is vittem, hogy azzal lerakom de azzal sem ment.
  • Ssenkradlive
    Igen, ez egy hiba. Én mindjárt Black River-en belefutottam az első ilyen feladatban ( Not a Drill ).
    Hibásan érzékeli a lerakodóterület nagyságát, esetleg a trailereddel van baja, vagy a rakomány bugolt be, ezek szoktak lenni.
    Nekem pl. az segített hogy ne kelljen újra kezdenem, hogy a kb. 50m-re a lerakóhelytől álló maintenance trailert elhúztam onnan messzebb. Utána elfogadta a rakományt érdekes módon, előtte nem.
    Itt is ha áll valami trailer a közelben vidd ki onnan, neten azt írták néha szimpla unpack/pack cargo parancs is szokott segíteni a lerakhelyen kívül állva, és utána elfogadja, de sajnos benne van a pakliban hogy restart-ot kell nyomni...
  • BmwMan86
    Sziasztok!
    Kis segítséget kérnék. Mégpedig az a küldetés, ahol Michigan-ben, Drummond Island-ról a kikötőből kell elvinni a olajfúró egységet vagy mit Smithville Dam-ba, hogy felépüljön a fúrótorony. Az odáig meg is van, nagy nehezen elszenvedtem. Viszont kell neki még 2 metal beams is, amit szintén elvittem, de nem tudom leadni, mert azt írja kirakodásnál, hogy álljak közelebb a a járművel. Már rajta állok. Ez hiba lehet a játékban?
  • Jóózsf István #3115
    Ibizán pincérkedtél?

Menet közben mindig állítgatnak valamin. Szerintem a sérülésen is reszeltek...
    Minden Tátrából a módosítottat használom, mert sírva fakadok, hogy a fejlesztők így behatárolták a képességeiket. Mint a kizárólag magas nyerges 813. Abszurd! A főnixet meg akkor veszem elő, amikor vesztésre állok a pályával szemben.
    Tegnap megjelent egy régi MR-es pálya. A mocsár. Sajnos pont attól a moddertől, akit bojkottálok. Talán nem mert annyira belenyúlni...
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.10.14. 05:30:03
  • eta32 #3114
    Köszi ,mond meg neki én is csókolom.....
    Csak kipróbáltam őket a teszt mapon....annyira nem voltam tőlük elragadtatva....
    Főleg hogy a platósra nem lehet darut is feltenni ....pedig a fórumon is hiányolták ,még képeket is tettek be a valós vasról....
    Mivel május-június óta most tértem vissza,na és mint tudjuk a Hard modban tolom(megint új karrier,már 3x)....így Alaszkában "lapátolom" a havat...
    Úgy hogy van lemaradásom bőven.
    Nekem még csak most ért véget a nyár ,így csak most tudok több időt szentelni ilyen dolgokra.
    Persze ez is csak nov.22-ig tart,az FS22 onnantól leszorítja megint a listáról.
    A hibákat meg mire oda érek majd kijavítják..vagy nem...
    Tegnap is az egérrel nem tudtam jelölni kormány controller combó meggajdult.... epic újra indít kormi is és már működött megint jól...
    Kb ez a hiba a megjelenés óta előjön kisebb nagyobb időközönként....
    Ja nem kell ennyi vezérlőt használni.....ja meg kellett volna z elmúlt 1 1/2 évben csinálni....
    Alaszka most megy simán...ja mikor is jelent meg ...
    De már ilyeneken nem tudom felhúzni magam,ahhoz túl rég tolom...
    Mondjuk nem tudom mi történt Alaszkában ennyi defektet mint tegnap nem kaptam még...
    Na meg az idő futamokat kamionnal teljesítettem.... a felfedezőkkel semmire nem mentem...
    Persze nem csalok nincs mod csak amit a játék abban a régióban ad....neki is futottm némelyiknek 3-4x mire össze jött mindenhol a gold...
    Legalább volt kihívás és izgalom...

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.10.13. 20:29:52
  • Jóózsf István #3113
    Rámentél már az új Tátrákra és a Tátragyárra?
    vagy még pihenteted?
    Ha nem, akkor lehet, hogy érdemes megvárni a hó közepére jósolt rejtélyes peccset. (Péntek?!?!?!)
    Ugyan túl nagy baj nincs, csak apró anomáliák, amik viszont bosszantóak. Az egyik legjellemzőbb, hogy amikor egy célterületre érsz, akkor nem jelenik meg a hozzátartozó kezelő szövegmező. Legyen az rakodási terület, feladatmező, vagy célmező. Úgy lehet orvosolni, hogy minimum a főmenübe ki kell lépni. Én a komplett játékból szoktam...

Anyukám csókoltat!