mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Nem tudom, hogy hard-on mennyi kamiont kapsz, nem hard-on én alapból megkaptam a nagy Tatra-t. A kedvenc járművem, így a CAT annyira nem játszik, de most nagyon jó hasznát veszem és látom, hogy még sokat fogom használni.
    A másik kedvenc járművem a Pacific P12, de ezt, ha jól emlékszem, akkor meg kellett vennem.
    A nagy pótos küldiket vagy a Tatra csinálja vagy a Pacific.
    Bár mostanában beálltam arra, hogy a Tatra-n van az oldalfalas rakfelület és mögé köthetek egy 4-es pótot, így 6 egység helyem van.
    Míg a Pacific-en a magas vonószem van. Arra vagy nagy pótot akasztok vagy csak az ilyen nagy, előregyártott pótokat szállítom.
    A legtöbb feladatot a Tatra csinálja.

Tegnap szívattam is magam. Találtam egy pótot acél gerendákkal. Kellett is egy másik térképen 3 darab. 2 volt a póton.
    1-et meg útközben felszedhettem egy lerakatnál.
    Szenvedtem egy csomót a jó vacak úton, mikor egy kis lejtőn a pótról leborult a cucc. Ezt otthagytam és a lerakatnám felvettem 3-at... De, hogy addig minek szenvedtem? Egyszerűen törölhettem volna a rakományt és könnyebb lett volna húzni a pótot.
    Kicsit később egy másik helyen úgy megdőlt, hogy azt hittem borul a cucc, megint. De nem. Úgy látszik csak akkor esik le, ha nem mozog előre-hátra, csak éppen dől oldalra. Itt a második esetnél nem volt kedvem megállni és megvárni, hogy mi lesz, csak nyomtam a gázt, majd lesz ami lesz. Hát jó lett.

A Banditánál, ha nem az oldalfalas rakfelületet használom a daruval, hanem az oldalfal nélkülit, akkor simán tudok a pót-raktárból utánfutót venni hozzá.