mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3126
    Ingyen???????? Anyukám vette nekem ajándékba, mert csak három tantárgyból buktam meg év végén! Másfél évig spórolt rá!

Az epic-ről beszélek. Azon te még nem láttál ingyen hófutót. Bár sok ingyenes játékuk van...
    De amúgy igazad van. A gőznek ez a fostalicska epic a nyomába nem ér. Egy napon/lapon sem szabadna említeni a kettőt!

Micsigen jó régió. Nekem nagyon tetszik! Sok fejlesztés is van a bicajokhoz.

Ssenkradlive!
    Az a "légpárnás ural" az adu ászom. Arra az esetre, ha az elborult agyú fejlesztő, vagy modder nem tudja merre hány méter és ostoba módon nehezíti meg a játékmenetet. Lásd a garázsból kijövet nem mész sehova dolgot.
    Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a láncos gumikkal simán el kellett volna rugaszkodnom, (Merthogy arra is van modom, ami egy kicsit valószerűbbé teszi az alkalmasságát.) de ehelyett a pálya készítője rugaszkodott el az ebben az univerzumban érvényben lévő valóságtól. Próbáltam azt is bemutatni, hogy a pálya 100% sár. Ott is, ahol szilárd talajt mutat a (Már megszokott) textúra.
    Azon jutott eszembe, hogy a készítő fontolgatta-e, hogy betesz aszfalt utat és vajon azt is süppedősre készítette volna? Nyakamat rá, hogy igen! De mázlija volt, mert nincs aszfalt út a térképen! Azokat mellesleg jégpályájává szokta változtatni. Mint ahogy már demonstráltam.
    Száz szónak is egy a vége. Bemutattam. Örülök, hogy kedvet kaptál hozzá. Részemről ennyi.