mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #3114
    Köszi ,mond meg neki én is csókolom.....
    Csak kipróbáltam őket a teszt mapon....annyira nem voltam tőlük elragadtatva....
    Főleg hogy a platósra nem lehet darut is feltenni ....pedig a fórumon is hiányolták ,még képeket is tettek be a valós vasról....
    Mivel május-június óta most tértem vissza,na és mint tudjuk a Hard modban tolom(megint új karrier,már 3x)....így Alaszkában "lapátolom" a havat...
    Úgy hogy van lemaradásom bőven.
    Nekem még csak most ért véget a nyár ,így csak most tudok több időt szentelni ilyen dolgokra.
    Persze ez is csak nov.22-ig tart,az FS22 onnantól leszorítja megint a listáról.
    A hibákat meg mire oda érek majd kijavítják..vagy nem...
    Tegnap is az egérrel nem tudtam jelölni kormány controller combó meggajdult.... epic újra indít kormi is és már működött megint jól...
    Kb ez a hiba a megjelenés óta előjön kisebb nagyobb időközönként....
    Ja nem kell ennyi vezérlőt használni.....ja meg kellett volna z elmúlt 1 1/2 évben csinálni....
    Alaszka most megy simán...ja mikor is jelent meg ...
    De már ilyeneken nem tudom felhúzni magam,ahhoz túl rég tolom...
    Mondjuk nem tudom mi történt Alaszkában ennyi defektet mint tegnap nem kaptam még...
    Na meg az idő futamokat kamionnal teljesítettem.... a felfedezőkkel semmire nem mentem...
    Persze nem csalok nincs mod csak amit a játék abban a régióban ad....neki is futottm némelyiknek 3-4x mire össze jött mindenhol a gold...
    Legalább volt kihívás és izgalom...

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.10.13. 20:29:52