Azért kicsit szomorú vagyok, hogy egy 1080ti tud 60-at is, egy 6800XT meg nem képes a 144-re. Pedig időnként ment, bár akkor sem stabilan. 100-120 között mozgott főként.
Most nem tudom mi van vele, hogy 90 fölé nem megy. Egyszerűen nem terheli a játék a kártyát. Mostanában nem piszkáltam a beállításokat, nem értem a változást.
Michigan nem jön be annyira. Alaszka kicsit értelmesebb volt. Nem tartom életszerűnek, hogy az aszfaltcsíkokat sárdagonyák váltják. Oké, hogy nem egy szimulátor, de akkor is. Nem az, hogy esetleg összetöredezett az aszfalt egy részen vagy két telephely között lenne egy csík, aztán meg földes út. Egyszerűen sosem volt ott aszfalt.
Az meg, hogy lépten-nyomon mindenhol süllyedős... Ez mondjuk úgy az egész játékban gáz. Ott, ahol sok kamion, teherautó megfordul, le kellene lennie döngölve a talajnak. A nagy súllyal rég össze kellet volna préselni a földet. Ehelyett pont ott van a legnagyobb kátyú. Ez a fa és fűrésztelepeknél a legszembetűnőbb. Meg a kereszteződéseknél.
Ha az életben ilyen helyre kellene bárkinek bemennie, akkor tönkremenne az adott üzlet, amelyik nem csinálja meg normálisan a területét. Az nem járja, hogy a kocsi pont a leadás előtt akad el pár méterrel, addig meg átmentem a földes úton, stb.
Gondolom, hogy azért a Hard is játszható, de nekem nagyon sokba kerülne.
Tegnap is felborult a Bandita, én meg ki. Ez lett a játék vége. És most nem is csináltam semmi ostobaságot. Egyel többer rugózott a kocsi, mint kellett volna és borult is.