The Bureau: XCOM Declassified
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A story meg a hangulat nagyon viszi elöre a játékot.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A halál csupán a kezdet...
Egy kommandóssal és egy sniperrel megyek, de a sniper crit shotja miatt lehet megérné kettõt vinni. A kommandós taunt mondjuk mutonnál sokszor életmentõ, fõleg ha három sarokról nyomom rá, így amíg próbál odaérni a muton, addig akár a seggébe is beleállhatok egy shotgunnal. 😊
Az amúgy igaz, hogy nekem kell szinte mindent lelõni. A társak inkább csak support szinten vannak, meg, hogy eltereljék rólam az idegenek figyelmét. Küldetések végén látszik is, hogy 50 idegenbõl én ölök 35-40et. A maradékon meg a két társ osztozik.
Második legnehezebb fokozaton játszok amúgy, de még bírom. Jobb ez, mintha végig kéne szaladni a pályán eszeveszettül lövöldözve. Legalábbis eddig még nem idegesítõen nehéz. 😊
Remélem nem írtam sok spoilert. Bár engem az is meglepett, hogy muton meg sectopod is van, nem számítottam túl sok ismerõs játékelemre. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nehéz várni az tény,mert én is alig várom, hogy holnap hozza a futár a Splintimet annak ellenére hogy már végigvittem egyszer!
Next PC upgrade: 2022
A hülye hosszú nyakú garbót nem tudom visszacserélni a kis mellény ing kombóra?
Dióhéjban semmivel nem nyújt többet mint egy CoD kampánya... csak ez 10 órányi frusztráltság az meg 4 óra értelmetlen lövöldözés.
A grafikára és a pálya desingre nem lehet panasz, hangulatos és szép is, nem frostbite 3 de ez nem is gond. A hihetetlen OP ellenfelek, és a szart nem érõ csapatársakat irányító AI itt a gond. Abból áll a játék, hogy a botokat kell healelni állandóan illetve teljesen egyedül kell MINDEN ellenfelet lelõni, de ehhez nem kapsz se fegyver, se lõszert, se semmit. A karakterosztályok is teljesen átgondolatlanok, RECON-nak van olyan perkje ami sokkal jobb lenne pl a COMMANDONAK és hasonló elbaszott dolgok. Skillek nagyon nagy része semmit nem ér. Drone, silocoid, turret (egy nem talál el semmit, kettõ 1 lövéssel felrobbantják, három dmg-e se nagyon van) combat stims nem ad +hp, regenerációt se... nem csinál semmit. Miért nincs pls géppuskás kaszt, fedezõ tûz képességgel, mert ez így ótvar szar, hogy kb megállás nélkül lõnek az ellenfelek. Vagy valaki rakétavetõvel, mivel iszonyat nagy szükség lenne rá. Mert ez így megint kibaszott gáz, hogy egy minden létezõ szuper fegyverrel felszerelt repülõt 2000 golyóval kell leszedni m14-bõl...(az alien fagyók sem jobbak ám sokkal) Ezeken a nagyon béna szellemirtós hátizsákon kívül SEMMI felszerelés nincs. (mellesleg azokból van 2 tucat, és kb 5 db ami jó is vmire, ha egyáltalán a hatásuk megvan csinálva) Persze az ellenfelek állig fel vannak szerelve, billiónyi gránát, páncél, pajzs, teleport stb.
A történet nem lenne rossz, HA nem lenne ilyen hézagos és el lenne mesélve normálisan. Fõ bázison csinálható melléküldetéseknek illetve a párbeszédeknek sincs SEMMI jelentõségük, csak ballaszt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Sejtettem én, hogy magától kéne nyílnia és csak engem tisztel meg azzal, hogy zárva marad.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én féltem, hogy valami gagyi mod szintû cucc lesz az egész, de már az elsõ jeleneteknél pozitívan csalódtam. Hihetetlenül hangulatosra sikerült megcsinálni. Pedig az UFO 1-2-n nõttem fel.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Elegge beszippantos a cucc,igy 2-3ora jatek utan.Az elso csataban meg is hasalt az egyik emberem mire rajottem hogy kb mi merre meddig.Illetve egyelore meg tanulgatom.Kicsit ez a harcrendszer nekem a Game of Thronest idezi,ott nezett ki majdnem ugyanigy mikor az utasitasok kozben lassitva tortenik minden.Fun!
Ezek a sleepwalkerek gusztustalanul zsenialisan neznek ki,ugy latom a zombik mindenhol valamifele formaban meg kell hogy jelenjenek.Sebaj,majd megprobalok nem ejjel jatszani vele.
Szoval ajanlos feltetlenul,meg azoknak is akik a korokre osztott UFO-zast preferaltak eddig 😊
Btw esetleg ha tudja valaki hogy tudok e granatot dobalni Battle Focus kozben,az megirhatna hogyan mert ez hianyzik nagyon.
Na jó azért sokkal több mert leírva szövegeket megértem nagyjából dióhéjban körvonalakban mit is akarnak,de játékokban ahol gyorsan ugatnak hamar eltûnõ feliratokkal szarra sem megyek.
Ezért amit végigviszek és jön hozzá magyarítás ismét végigviszem.
"igazán komoly játékokkal meg nem is nagyon játszol" Írjál párat mire gondolsz és le is írom az indokot ,hagy miért nem !
Látszik, hogy stratégiai játék az alapja.
A szokásos helyszínek közötti váltáskor a szaggatás azért benne van, mint UE3 gyermekbetegség.
Agyam eldobom rajtatok baszki hogy ilyenen kiakadtok! Ezért jön egyre több debil játék lassan csak az elõre gombot kell nyomni semmi mást.
Az elején a csírák ellen még nem is kellenek majd csak a kajak robotok ellen mert azok páncélosak.
Amúgy azért a társnak annyit AI-t adhattak volna, hogy magától fedezékbe húzódik, meg ilyesmi, mert ha én nem küldöm csak áll és néz bambán. Mondjuk ha célt adok neki akkor sem sokat ér szerencsétlenje. BiA-ban azért elég korrektül mûködtek a társak.
cs.rin.ru