23542
-
Ironman2 #977 Off.
Látom nagy "Maffiózó" is vagy.Milyen játék? Érdemes belevágni?
On -
Ironman2 #976 Jól összeválogattad őket! Nekem a legalsó 32-es,de nem nagyon akar fejlődni. -
Ironman2 #975 -
#974 51-es. -
Ironman2 #973 Mennyi a legalsó szomszédod szintje? -
Ironman2 #972 Igen,én is az alacsonyabbakat őrlöm csak,mert a többi tápot már körülményesebb előállitani.Azokból az állatokból meg csak 1 van nekem. -
#971 Sajnos tele vagyok,pedig szívesen fölvennélek. -
Gólya #970 miért lenne nagyképű?
ha neked így jó, így csinálod:) -
Gólya #969 nyúltápot nem is mondtam:))
azt én is keverem - meg a tyúknak, kecskének, kacsának, pulykának
ezek beleférnek a számításaimba, a többi piackérdés:) -
Ironman2 #968 Nem férek el nálad? 45-ös vagyok,de holnap már 46 leszek szintben. -
#967 Tényleg,igazad van,ez eszembe se jutott:)
Tudom nagyképűen hangzik,de ilyen kis összegekkel nem szoktam foglalkozni. -
Ironman2 #966 Mert rájöttem hogy nagyon sok pénzem elment a tápokra,és sose nőtt a bevételem.De igy biztosan megmarad a pénz is,mert kevesebbet kell tápra költeni. -
Ironman2 #965 Hááát.Az alacsonyabb értéküek nálam már nem nagyon emelik a TP-t,inkább tápra használom el.Amugy most inditottam a malmot,és 6 óra alatt őrli le a 80 nyultápot.84 nyúltápot valaki 924-ért ad a piacon,nézd meg.Ennyi lóvét spóroltam most meg vele. -
Gólya #964 értem, de úgy számolom, hogy amit felhasználnék a táphoz, azt inkább eladom a piacon - de hát nyilván mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó:)
nekem így éri meg, másnak másképp -
Ironman2 #963 Én most termeltem 250 répát a nyultáphoz,ami 80 tápot jelentene.Egy hétig talán elég lesz. -
Ironman2 #962 De ha kitermeled a hozzávalókat,akkor meg ingyen van -
Gólya #961 figyu: a juhtáp a piacon most 36 csp
ha magam csinálom, összeadva a hozzávalókat 106 csp-re jön ki - ezeket a hozzávalókat viszont eladhatom a piacon jobb áron
csak egy példa:)
de ti tudjátok, hogy jobb/kényelmesebb -
Ironman2 #960 Olcsóbb az előállitása,amennyi fám van nekem -
#959 De ha kitudja termelni akkor nem olcsóbb:D -
Gólya #958 juh-, disznó-, tehén-, lótápot a piacon sokkal olcsóbban veszek a piacon, mint amennyibe kerül az előállítása -
#957 Én mindíg az almával és a dióval szívom meg,az sosincs elég:( -
Ironman2 #956 Amikor sokáig távol hagyom a gépet,akkor szoktam ültetni a dinnyéket,mert több mint 5 óra kell neki.De ha sürgős,akkor leviszem az esővel 4 és fél órára.Napközben kitermelem a sok répát,buzát,és kukoricát a tápoknak. -
#955 Nekem is megy állandóan a malom,sikerült elérnem,hogy minden táp 100db fölött legyen:) -
Ironman2 #954 Tehénistálló XXL-t nem is irtam! Azt forgattam ki a multkor a keréken -
Ironman2 #953 Nekem meg folyamatosan őről a malom,mert igy nem kell megvennem a tápot ami elég sokba kerül ennyi állatra.Inkább kitermelem magamnak.
3x Tyúkol XL
3x Nyúlketrec XL
2x Disznóól
1x Kacsaól XL
1x Lóistálló
1x Halastó
2x Juhakol XL
2x Kecskeól XL
2 db Tojástojó terület,és 2 db Angórasimogató -
#952 Annyi időbe telt feltaláltam az időgépet és azért lett meg ilyen gyorsan!
De kb nem léptem előre semmit.Mert még kéne vagy 5 ilyen :D -
#951 De hamar letelt a 2 év. -
#950 Már tárgytalan,megvan! -
#949 Na vége összegyűlt a tojástojó területre a cucc, rá is raktam az egyik ólra.
De ha rámegyek akkor kiírja 1xTáp , 3xTyúk és a tápjel át van húzva ez most mi a szar? -
#948 akkor a facebookrol meg twitteről majd hozom a kódókat ha látom :D -
#947 Adventi kódos topik a Farmeramán. -
#946 Na ezt jól kitalálták. Én sem foglalkozok sehol a Farmeramaval, csak ott és itt.
Hátha az ottani fórumon is olyan jó fejek, mint itt és nyitnak egy kód topikot. Nem vagyok hajlandó regisztrálni sehová emiatt.
Kapjákbe -
Ironman2 #945 Jól gondoltam. -
Ironman2 #944 Megpróbálom,de szerintem megint nem lehet. -
Gólya #943 ez érdekes - én valamikor voltam myvipes és ki tudtam lépni...már nincs erre lehetőség? -
Ironman2 #942 Myvipről nem lehet kilépni sajnos. -
Gólya #941 ígérem, ahogy találok egyet, megosztom -
Gólya #940 na ja - ezért játék:)
-
Gólya #939 tudod te, hogy 50 fölött milyen lassan tudsz haladni?
-
trymeee #938 valaki(k) vegye már föl a tesom itt a neve:
atilaber11