23542
-
balazs014 #857 Nem szivat,én láttam,beléptem a nevével. és nem 60-as,hanem 50-ES! -
Ironman2 #856 Akkor addig nem adom el a terméseket -
#855 Nem vették el,ez egy hiba amin dolgoznak! -
Ironman2 #854 Én már leraktam erről a szigetről.Inkább permetezem a fáimat.Amúgy miért vették el a fákat a mezőgazdasági kiállitás küldetésből? Azok hozták a legtöbb pontot mekem.Most adjam el fillérekért a termést a piacon? -
Gólya #853 meg ne haragudj, de valószínűleg szívat az ismerősöd
60-as szinten még nincs meg a 4000 pont
ha mégis, akkor ez egy csoda, ami mondjuk nem lenne meglepő (elvégre ha egyébként járó pontokat, plusz terméseket nem ad meg időnként a játék, akkor egyszer-egyszer jó irányba is tévedhet:)) -
#852 Fogalmam sincs. -
Gólya #851 evvan... -
Gólya #850 ugyehogy:)))
pillanatnyilag le is mondtam a szigetről - nekem most többet ér, ha permetezem a fáimat:)
-
balazs014 #849 És az miért van,hogy 45-től visszamenőleg adott 1880 pilótapontot,ismerősömnek 49-től visszamenőleg 4000-zre van,és nem vett farmaranéyrt,és egyszer pörgetett keréken valamennit. -
#848 Megkerestem a fórumban. A napi pörgetésre figyelmeztető üzenet. :-/
Fassság. -
#847 Szintlépéskor a szinted dupláját kapod. -
balazs014 #846 Hy.
Na az van,hogy 45-ös szintetn voltam mikor megjelent ez a brahakármis baromság.
Na most: 1800 körüli pilótapontot kaptam összesen visszamenőleg.
Átléptem 46-ra,adott 92 pilótapontot.Ennek a száma mennyivel növekszik különböző szintlépéseknél?Mert egy ismerősömnek 4 ezer ilyen pontja van 50 es szinten,és még nem vett farmaranyért. Valaki válaszoljon! -
Ironman2 #845 Reggel 8-ra hajtanak ki a cseresznyefáim. -
#844 Én is lepermeteztem a 60 fámat:) -
Gólya #843 azért ezt a boldog fák vagy mi napot időnként meg lehetne játszani...
Katával lepermeteztettem a datolyafáimat, darabjáért elszámolt a mai betakarításkor 1200 tp-t...
a gesztenyefa alapból ad 120 tp-t, összeadva, szorozva, kivonva...hűha...:))) -
#842 Az szép lesz!Ezzel a szigettel is úgy felpörgött a játék,hogy az nem igaz.
De azért kíváncsian várom:) -
#841 köszi -
Gólya #840 most olvastam egy másik fórumon...a hsz szerint a német oldalról származik egy még nem hivatalos infó, mely szerint dec. 1-én indul a karácsonyi event -
#839 Szerintem még nincs ezekről pontos info. -
Gólya #838 az nem plusz pörgetés - rossz a megfogalmazás
SitatiSnak van igaza, újabb forgatás csak a kerekkeréken nyerhető -
#837 mit tudni ezekröl:
- az állatoknak adományozás mikor épül meg vagy miért van a helyén munkagép ? :)
- mikor áll helyre a mezögazdasági kiálitás gyümölcsök befogadására is ? -
#836 Olyan üzenetben jön, mint amikor ajándékot kapsz. -
#835 Szerintem a dupla pörgetés akkor létezik ha keréken forgatja ki az ember.. -
#834 Tegnap is és ma is kaptam plusz pörgetést a Kerek keréken és csak 1-et tudtam forgatni. Pár héttel ezelőtt is volt, hogy kaptam, akkor sem tudtam 2-t.
Kapják be. -
#833 Hajrá:) -
#832 Még 100 pont,és reppenek! :) -
#831 Nekem elég jól fogy a piacon minden.2000 pálmapenny körül vagyok mindíg,pedig vettem már 1 banánt és papagájt is ami baromi jó áron megy! -
#830 Srácok ez a Bahamarama sziget egy nagy baromság, inkább kellett volna még egy szántó a termeléshez, a Bahamarama -s terményeket nem lehet eladni, mert már annyira levitte a sok okos az árát, hogy inkább a vevőknek kell értékesíteni...
-
#829 ok -
#828 Az biztos,hogy nem lehet gond,mert ahogy kitörlöd gazos lesz egy része. -
#827 kitörölnék egy szomszédot, hogy ismerösöm kerüljön a helyére.. na a gond az hogy már 2-3 napja nem engedi kitörölni arra hivatkozva h várjak még 1 napot.. de már 2-3 nap is eltelt...
lehet h az a gond hogy tele a szédült szántom ? -
#826 Üdv Farmerek!
Egy jó hír a gyümölcsfa tulajdonosok részére:
November 27. -én, 12 órától megrendezésre kerül a Boldog Fa nap. Az esemény időtartama 24 óra. Ezen idő alatt a fák 5x TP mennyiséget adnak szüretkor. Valamint nem feledkeztünk el az XXL fa szerelmeseiről sem: a gazdaboltban egyet fizet, 2 kap akció lesz érvényben.
Jó szórakozást kíván:
A Farmerama csapata -
#825 Gratulálok neked. :-)
#824 Köszi. Bár még messze állok én is a szigettől.
-
#824 Egy jó tanács!
Aki még nem tud átmenni a szigetre az tankoljon föl salátából,szénából és csirkéből.Tápokhoz kell és elég sok mennyiségű termény kell egy darab előállításához!
Elefánttáp->40 széna,20 saláta/darab!
Anakondatáp->3 tyúk/darab!
Lajhártáp->30 széna/darab! -
#823 Pusztuljak meg ha értem,hogy mi a túró értelme van a piacon eladni a szigeten megtermelt cuccokat!Semmire nem lehet felhasználni! -
#822 köszi, ennek nagyon örülök :D -
#821 "Szia!
Ez egy hiba, de hamarosan újra lehet majd gyümölcsöket beadni."
-
#820 Hoztam pár képet a Bahamarama-ról.
Farm
Malom
Tiki bolt
-
#819 Nem.Én alapba kaptam 4300 körül és most van meg a jogsim:) -
#818 nagyon ugy néz ki :(
de igy szivás lesz :|