23542
-
#937 Ez van, ezeknél egy rakat időt kell várni :S sajnos
De ha találsz kódot, akkor azt kiemelt szöveggel ki írhatod szerintem :P -
#936 Én az összes közösségi portállal így vagyok:( -
Ironman2 #935 Én most léptem ki Facebookról,mert nagyon utálom már. -
#934 Ez tényleg nem lenne rossz,mert én például(hála istennek)nem vagyok fönn facebook-on!
Amúgy meg,ha már végre házigazda lennék,kiírnám a vörösiszap szöveg helyére a napi kódokat,dehát.... -
#933 Ha ilyen baromi jók vagyunk akkor miért nem tudják velünk megosztani?:) -
Ironman2 #932 Az első adventi kód,holnap lezs elérhető:
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=1299157#post1299157 -
Ironman2 #931 Azért megoszthatnátok velünk,ha valaki megtalálja a kódot. -
Ironman2 #930 Szerintem végtelenségig megy.Azért még 100-as szintü embert nem láttam. -
Ironman2 #929 Nagyon jó! Adnak ajándékot,de még keressük is meg -
#928 Sziasztok. Ennek a játéknak van vége? Mármint ha felérünk a legfelső szintre vége vagy a végtelenségig lehet játszani? Remélem értitek a kérdést. -
Gólya #927 Adjisten, Gazdák!
Nektek, dolgos farmereknek köszönhetően az idei év hatalmas sikert hozott a FARMERAMA számára. Természetesen ezért megérdemeltek egy szép jutalmat! Így hát összeállítottunk egy különleges adventi naptárat a számotokra, amely még izgalmasabb a hagyományos naptáraknál, hiszen először meg kell keresnetek az ajándékot, ami minden nap egy bónuszkód lesz!
A FARMERAMA világa igen nagy, ezért a legkülönbözőbb helyeken bukkanhattok rá az említett kódokra. A napi kódért mindig izgalmas ajándékokat szerezhettek a játékban!
És hogy hol lehetnek a kódok? A következő helyeken rejtőzködhetnek:
* a fórumban
* a játékban a hírek oldalán
* a rajongói oldalakon (pl.: www.hotdog.hu/farmerama)
* a Facebook oldalán (facebook.com/farmerama)
* és a Twitter oldalán (http://twitter.com/farmerama_com)
Minden bónuszkódot csak egy napig lehet beváltani (közép-európai idő szerint 23:59-ig), és csak aznap, amikor rátaláltatok.
Fontos kérdés: honnan ismerhettek fel egy bónuszkódot és hogyan válthatjátok be?
A bónuszkód mindig tartalmazza annak a napnak a számát, amelyiken érvényes. Ha megtaláltátok a kódot, menjetek a hírek oldalára, kattintsatok jobboldalt a bónuszkód ikonra, majd írjátok be a kódot.
A bónuszkódot minden nap máshol rejtjük el. Jó szórakozást a keresgéléshez és boldog Adventet!
A Farmerama csapata
-
#926 De jó hülye vagyok..
4.90 CSP-t kérek(7,90 helyett)a piacon 85 datolyáért,visszavontam de még mindig ott figyel,ennyiért nem adom! :) -
#925 Heheh, kb :D xD -
#924 Csak mert a 6. hozzászólásra reagáltál:) -
#923 miért? -
#922 Nem de mivel elkezdtem a végét reagáltam. -
#921 Te sem vagy semmi,elolvastad az egész topikot?:D -
#920 Mondom ezt úgy hogy amai napig röhögtem az ismerőseimen hogy ilyennel jáccanak felnőtt létükre, ma gondoltam kipróbálom, regeltem szinte azóta jáccok.. :D -
#919 Nálunk felnőttek játszanak ezzel a játékkal plusz 25 ön felüli barátaim meg ugye 26 vok én is. , szerintem ez nem csak gyereknek való program. Jó lehet nem v-mi komoly de időtöltésnek tökéletes. -
#918 -
#917 Szintek, és a szinteken elérhető termény/fa/állat. -
#916 Neked is jó8! :) -
#915 Mentem aludni,jó éjt! -
#914 A shakes & fidget-en:)
Meg a maffiozon voltam,de leszoktam róla. -
#913 Farmeren kívül vagy még máshol is jelen? -
#912 Akkor ne ültess semmit vagy állítsd be az ébresztőt:) -
#911 0:20
Tutira alszom! :))
Uhh az nem jó.. -
#910 Ha nem alszol be mint én ma akkor meg lehet csinálni:)
Elúszott az első ananász ültetésem:( -
#909 Ez bizony igaz! :)
Tudtatok ma már pörgetni?
Mivel 9 óra a gazosodás a szigeten,tanácsos lenne üresen hagyni éjszakára a földet? -
#908 Jól kell piacozni:)
A komlós küldivel nagyon megszedtem magam,rengetegen veszik a tojást és az angórát max áron.Inkább eladom őket minthogy beraknám a gazdakörbe.
Ezekkel elég jól lehet keresni:) -
#907 Nekem mindig van talonban 100e CSP ha valami beütne! :))
Mennyit kell rá költeni?
Ironman:Ha termelsz/eladsz nem sokat! ;) -
#906 Nem olyan sok.Most volt 300 ezrem,de vettem halakat,de a következő szinttel még várok,mert a 29 darab méh egy kicsit drága.121 ezer pénz és most csak 190 ezrem van:(
-
Ironman2 #905 Mennyit kell rájuk költeni! -
#904 és még én vagyok szerencsés?
Jó sok CSP összejöhet ennyi állatból! :)) -
#903 Jól küldenek ajándékot a szomszédok,meg így is kapok elég sok cuccot aratásnál:)Venni nem vettem barkácscuccot egyáltalán! -
#902 Nincs mit,szeretem megosztani a tapasztalataimat másokkal,ha ez segít! :)
Nézegetem a farmod képeit,ahhoz képest elég sok különleges ólad van,mégis honnan szerzed pl a kalapácsot? :P -
#901 Annak idején olvastam ezt,de mondom,nekem nem jött be,Bár megpróbálom majd följebb vinni,hátha...
Köszi,hogy bemásoltad -
#900 Én ezt régen próbálgattam,pakolgattam ide-oda aratásnál,de semmivel nem kaptam többet mint előtte. -
#899 Fórumban volt egy közlemény:"15.09.2010 Mostantól érdemes ám csinálni a mezőgazdasági kiállítást és az állattenyésztési kupát.
Minden teljesített szint 1%-kal nagyobb esélyt ad betakarításkor a különleges tárgyak felbukkanására. Persze a kupákat ki kell helyezni, hogy megkapjátok a bónuszokat!"
Továbbá:
"- A kupák milyen módon és hol fejtik ki a hatásukat?
A mezőgazdasági és a tenyésztési kupák által nyújtott bónusz, ami aratáskor a különleges tárgyak megtalálásának esélyét növeli függően a kupa szintjétől (1-15% kupánként), általában az összes betakarításra vonatkozik (szántóföld, ól, fa) és ha egy farmrészen vannak, akkor összeadódnak.
Azonban mindkét kupa csak arra a farmterületre van hatással, amely farmterületen ki van helyezve.
Tehát ha például mindkét kupa a maximális szinten a szédült szántóra van kitéve, akkor a szédült szántón lévő növényekre és ólak betakarítása után nő az esély összesen +30%-kal, hogy különleges tárgyat találsz.
Ha az egyik a normál farmra, a másik a szédült szántóra van kihelyezve, akkor a bónusz megoszlik és +15% - +15% bónuszt nyújtanak arra a farmterületre, ahol ki vannak helyezve.
Remélem segítettem picit! :) -
#898 Elvileg csak ott adja a bónuszt, ahol éppen van.