23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Krszti1160
    Ez van, ezeknél egy rakat időt kell várni :S sajnos
    De ha találsz kódot, akkor azt kiemelt szöveggel ki írhatod szerintem :P
  • Maximus4
    Én az összes közösségi portállal így vagyok:(
  • Ironman2
    Én most léptem ki Facebookról,mert nagyon utálom már.
  • Maximus4
    Ez tényleg nem lenne rossz,mert én például(hála istennek)nem vagyok fönn facebook-on!

Amúgy meg,ha már végre házigazda lennék,kiírnám a vörösiszap szöveg helyére a napi kódokat,dehát....
  • Maximus4
    Ha ilyen baromi jók vagyunk akkor miért nem tudják velünk megosztani?:)
  • Ironman2
    Az első adventi kód,holnap lezs elérhető:

http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=1299157#post1299157
  • Ironman2
    Azért megoszthatnátok velünk,ha valaki megtalálja a kódot.
  • Ironman2
    Szerintem végtelenségig megy.Azért még 100-as szintü embert nem láttam.
  • Ironman2
    Nagyon jó! Adnak ajándékot,de még keressük is meg
  • Airbus A380
    Sziasztok. Ennek a játéknak van vége? Mármint ha felérünk a legfelső szintre vége vagy a végtelenségig lehet játszani? Remélem értitek a kérdést.
  • Gólya #927
    Adjisten, Gazdák!

Nektek, dolgos farmereknek köszönhetően az idei év hatalmas sikert hozott a FARMERAMA számára. Természetesen ezért megérdemeltek egy szép jutalmat! Így hát összeállítottunk egy különleges adventi naptárat a számotokra, amely még izgalmasabb a hagyományos naptáraknál, hiszen először meg kell keresnetek az ajándékot, ami minden nap egy bónuszkód lesz!

A FARMERAMA világa igen nagy, ezért a legkülönbözőbb helyeken bukkanhattok rá az említett kódokra. A napi kódért mindig izgalmas ajándékokat szerezhettek a játékban!

És hogy hol lehetnek a kódok? A következő helyeken rejtőzködhetnek:

* a fórumban
    * a játékban a hírek oldalán
    * a rajongói oldalakon (pl.: www.hotdog.hu/farmerama)
    * a Facebook oldalán (facebook.com/farmerama)
    * és a Twitter oldalán (http://twitter.com/farmerama_com)

Minden bónuszkódot csak egy napig lehet beváltani (közép-európai idő szerint 23:59-ig), és csak aznap, amikor rátaláltatok.

Fontos kérdés: honnan ismerhettek fel egy bónuszkódot és hogyan válthatjátok be?

A bónuszkód mindig tartalmazza annak a napnak a számát, amelyiken érvényes. Ha megtaláltátok a kódot, menjetek a hírek oldalára, kattintsatok jobboldalt a bónuszkód ikonra, majd írjátok be a kódot.

A bónuszkódot minden nap máshol rejtjük el. Jó szórakozást a keresgéléshez és boldog Adventet!

A Farmerama csapata
  • SitatiS
    De jó hülye vagyok..
    4.90 CSP-t kérek(7,90 helyett)a piacon 85 datolyáért,visszavontam de még mindig ott figyel,ennyiért nem adom! :)
  • Krszti1160
    Heheh, kb :D xD
  • Maximus4
    Csak mert a 6. hozzászólásra reagáltál:)
  • Airbus A380
    miért?
  • Airbus A380
    Nem de mivel elkezdtem a végét reagáltam.
  • Maximus4
    Te sem vagy semmi,elolvastad az egész topikot?:D
  • Airbus A380
    Mondom ezt úgy hogy amai napig röhögtem az ismerőseimen hogy ilyennel jáccanak felnőtt létükre, ma gondoltam kipróbálom, regeltem szinte azóta jáccok.. :D
  • Airbus A380
    Nálunk felnőttek játszanak ezzel a játékkal plusz 25 ön felüli barátaim meg ugye 26 vok én is. , szerintem ez nem csak gyereknek való program. Jó lehet nem v-mi komoly de időtöltésnek tökéletes.
  • Maximus4
  • SitatiS
    Szintek, és a szinteken elérhető termény/fa/állat.
  • SitatiS
    Neked is jó8! :)
  • Maximus4
    Mentem aludni,jó éjt!
  • Maximus4
    A shakes & fidget-en:)
    Meg a maffiozon voltam,de leszoktam róla.
  • SitatiS
    Farmeren kívül vagy még máshol is jelen?
  • Maximus4
    Akkor ne ültess semmit vagy állítsd be az ébresztőt:)
  • SitatiS
    0:20
    Tutira alszom! :))
    Uhh az nem jó..
  • Maximus4
    Ha nem alszol be mint én ma akkor meg lehet csinálni:)
    Elúszott az első ananász ültetésem:(
  • SitatiS
    Ez bizony igaz! :)
    Tudtatok ma már pörgetni?
    Mivel 9 óra a gazosodás a szigeten,tanácsos lenne üresen hagyni éjszakára a földet?
  • Maximus4
    Jól kell piacozni:)
    A komlós küldivel nagyon megszedtem magam,rengetegen veszik a tojást és az angórát max áron.Inkább eladom őket minthogy beraknám a gazdakörbe.
    Ezekkel elég jól lehet keresni:)
  • SitatiS
    Nekem mindig van talonban 100e CSP ha valami beütne! :))
    Mennyit kell rá költeni?
    Ironman:Ha termelsz/eladsz nem sokat! ;)
  • Maximus4
    Nem olyan sok.Most volt 300 ezrem,de vettem halakat,de a következő szinttel még várok,mert a 29 darab méh egy kicsit drága.121 ezer pénz és most csak 190 ezrem van:(

• Ironman2
    Mennyit kell rájuk költeni!
  • SitatiS
    és még én vagyok szerencsés?
    Jó sok CSP összejöhet ennyi állatból! :))
  • Maximus4
    Jól küldenek ajándékot a szomszédok,meg így is kapok elég sok cuccot aratásnál:)Venni nem vettem barkácscuccot egyáltalán!
  • SitatiS
    Nincs mit,szeretem megosztani a tapasztalataimat másokkal,ha ez segít! :)
    Nézegetem a farmod képeit,ahhoz képest elég sok különleges ólad van,mégis honnan szerzed pl a kalapácsot? :P
  • Maximus4
    Annak idején olvastam ezt,de mondom,nekem nem jött be,Bár megpróbálom majd följebb vinni,hátha...
    Köszi,hogy bemásoltad
  • Maximus4
    Én ezt régen próbálgattam,pakolgattam ide-oda aratásnál,de semmivel nem kaptam többet mint előtte.
  • SitatiS
    Fórumban volt egy közlemény:"15.09.2010 Mostantól érdemes ám csinálni a mezőgazdasági kiállítást és az állattenyésztési kupát.

Minden teljesített szint 1%-kal nagyobb esélyt ad betakarításkor a különleges tárgyak felbukkanására. Persze a kupákat ki kell helyezni, hogy megkapjátok a bónuszokat!"

Továbbá:
    "- A kupák milyen módon és hol fejtik ki a hatásukat?

A mezőgazdasági és a tenyésztési kupák által nyújtott bónusz, ami aratáskor a különleges tárgyak megtalálásának esélyét növeli függően a kupa szintjétől (1-15% kupánként), általában az összes betakarításra vonatkozik (szántóföld, ól, fa) és ha egy farmrészen vannak, akkor összeadódnak.
    Azonban mindkét kupa csak arra a farmterületre van hatással, amely farmterületen ki van helyezve.
    Tehát ha például mindkét kupa a maximális szinten a szédült szántóra van kitéve, akkor a szédült szántón lévő növényekre és ólak betakarítása után nő az esély összesen +30%-kal, hogy különleges tárgyat találsz.
    Ha az egyik a normál farmra, a másik a szédült szántóra van kihelyezve, akkor a bónusz megoszlik és +15% - +15% bónuszt nyújtanak arra a farmterületre, ahol ki vannak helyezve.

Remélem segítettem picit! :)
  • Krezga
    Elvileg csak ott adja a bónuszt, ahol éppen van.