23542
-
#777 Én már várom nagyon.Baromi kiváncsi vagyok rá:) -
#776 azta érdekes lesz ez a repülös pontosdi :O
a sziget nekem még jó soká lesz meg X'D -
#775 Megvan a 60 halas küldi:) -
#774 Igen, 70-es szinttől elérhető. -
#773 Köszi,hogy szóltál,majd átírom! -
Gólya #772 ez a fa eddig a legutolsó megvehető? -
#771 F.A.Q.-ba mehetne egy frissítés, az állattenyésztésnél, mégpedig ez:
"Vigyázat! A törölt ól végérvényesen törlődik, tehát jól gondold meg, hogy akarod e a műveletet!"
Ha jól tudom, már nem tűnik el véglegesen. -
#770 Én láttam megérve,baromi ronda:) -
#769 Adjisten' Farmerek!
A holnapi nap folyamán (várhatóan de.) a sárkánygyümölcsfák átalakulnak mandulafákká.
Ez a változás ugyanolyan lesz mint a banánfáknál volt, a fa és a termése is a pajtában átalakul.
Ez kapcsolódik a másik újdonsághoz ami valószinűleg a héten érkezik hozzánk:
Bővebb tájékoztatást a holnapi nap folyamán adunk.
További jó gazdálkodást!
A Farmerama csapata
hogy néztek ki a sárkánygyümölcsfák ? kiváncsi lettem volna rá -
#768 az se rossz , de én saját képet akarok nem olyan állatosat :P -
#767 Az jutott még eszembe,hogy a topicawards 2.6-al beraknék majd 50x50-es képeket a tanyaházi megrendelőkből:) -
#766 majd egy másik életben :D -
#765 Kár,hogy nem fordítva van:) -
#764 farmerama forumra érdemes van szomszédkeresö topic-ja:
én a farmerama.hu -rol játszom, nem iwiw vagy pofakönyv... game-ba forum aztán szomszédkeresö, és szinte megyénként van topik, igy lakhelyedhez közeli szomszédjaid is lehetnek :) -
#763 de ne ide irj hanem a hivatalos fórum szomszéd keresőjébe
ott 100x többen vannak,
10 perc alatt felvehetsz onnan 18 szomszédot is akár -
#762 Ide írtam többször is azóta kb max 5-en ha jöttek. -
#761 köszi
neked kevés a szomszédod ? me a farmerama-s forumra is ha beirsz akko hamar körülvesznek a szomszédkák :D -
#760 Felvéve. De még mindig kevés a szomszéd :( -
#759 grat
a Hódot végre nem dzsáztinvivörnek hivják -
#758 kedves hölgy ismerösöm keres szomszédokat, 22es szintü, szeretne vetni-aratni a szédült szánton :D
ewelyn80
köszi !!! -
#757 Mi az öröm tárgya kapott anyagból építetted vagy mi? -
#756 Megvan a malacfarmom:-) -
#755 Ok,köszönöm!Majd összedobjuk,ha még ebbe az évezredbe megkapom a jogot:) -
#754 ha valamihez nincs szólj és adok :D
rémcuccok pápá :'( -
#753 Persze,hogy kidobjuk.Még csak most próbálkozom vele.Elvileg mindenhez van scriptem:) -
#752 ez is jó de akkor már szerintem a fehér részeket is dobjuk ki ugy jobban néz ki, az meg ugyis csak egy sima script -
#751 Nem rossz.Én ilyenre gondoltam. -
#750 Még mindig semmi, mert itt megáll az élet, olyannyira vigyáz rá a sötét erő lovagja. -
#749 hát én valami hasonlora gondolok pl csak igényesebben nem 1 perc alat össze dobva mint ez -
#748 Azóta se tudtál belépni? -
#747 Hát akkor ebből is kimaradok, mint a Halloween partyból. Csak az a baj, hogy mindenki mutogat a másikra, s ezáltal se az iwiw, se a bigpoint nem cselekszik. -
#746 Akkor szívesen várok ötleteket!
#745:ne viccelj:)
-
#745 Megfelel, ám mit kérsz érte? -
#744 hát én azon a véleményen vagyok inkáb csináljunk jobbat az elég "gagyi" legalábis szerintem de ahogy a többség gondolja -
#743 Üdv Farmerek!
Holnapi nap folyamán (november 23. kedd) közép-európai idő szerint dél körül egy újabb event veszi kezdetét mégpedig az Istálló Nap. Minden istálló (valamint a Műhelyben építhető fejlesztések) learatása után 2x-es tapasztalatpont jár.
Mindemellett a Gazdaboltban ha 1 XXL ólfejlesztést vásárolsz, 2-t kapsz.
"Sziasztok,
jelenleg sajnos nem működik az iwiw alkalmazásokon keresztül a játék. A probléma az iwiwnél van, akik már dolgoznak a hiba javításán. Egyelőre a türelmeteket kérjük, ha van fejlemény az üggyel kapcsolatban, jelezzük felétek." -
#742 Ha valamikor megkapom végre a hg jogot akkor egy kicsit szeretném átalakítani a topikot olyanra mint a hivatalos fórum.
Persze ha nektek is megfelel. -
#741 Majd este leüvöltöm a fejét,hogy jó lenne ha egy kicsit gyorsabban zabálna:) -
#740 szoljunk a holdnak :D -
#739 Jó lenne ha nem havonta egyszer lenne. -
#738 Köszi,de ez régi új:)