140
Egy újabb F1 Manager
-
#20 -
#19 ja bele neztem, holt egyszeruen lehet minden kepet (sponzor,pilotak) cserelni:) -
#18 megvolt az elso versenyem:) kaptam egy 62 millas buntit illegalis alkatreszekert:D -
#17 mert lehetne?:) -
#16 manager játékra nem jellemző. csak irányítani lehet a csapatot. legalább is az ős verzióban ez volt -
#15 Na de lehet az autókat vezetni vagy nem? -
#14 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!skidrow riléz már kinnt van :) -
#13 yes -
#12 angolul van? -
#11 Pedig F1 nezd meg a pilota meg a csapat neveket:D ugyis pikk pakk lesz hozza full eredeti cucc, valaki megcsinalja akkor uber lesz:) -
#10 OK. Nem vették meg a jogokat, de ott virít a szép editor. Amúgy meg F1, mert ez egy az egyben a régi Pole Position, aka Team F1, csak átrajzoltak pár dolgot és modernizálták. -
#9 És lehet irányítani is az autót vagy csak nézni ahogy lemennek a versenyek? -
#8 Túlzás hogy F1 így ránézésre. Formula Racing manager max. -
#7 Ez az 1995-ös game 2010-es változata. Picit modernebb, de több menü majdnem ugyanúgy néz ki.
Ja, és van editor, szóval szinte mindent át lehet írni (első blikkre sajna a logokat manuálisan kell átszerkeszteni). -
#6 várós lesz,szeretem a manager játékokat,a Grand Prix World-öt is nagyon sokáig nyüstöltem,remélem színvonalban ez is olyan lesz! Szerintem jól moddolható játék lesz,ha az autók megjelenését nem is,de az eredeti pilótákat,csapatokat,pályákat biztos belehet majd tenni :) -
#5 Ja bocs, nem az első. Az első futambevágásos a Simulmondo-féle C64-es F1 Managernek volt. :) -
#4 Már az első részben 1995ben (sőt a német verzióban 1993-ban) te gyártottál le mindent. Iszonyat jó manager része volt, az első mozgóképes-futambevágásos valami, csak kicsit túl nehézkes volt a kezelése verseny közben. Pl. olyanokra odafigyeltek, hogy ha valami verseny előtti warm upon meghibásodott, pl. a motor, akkor a hibaelhárításnál számolta az időt, hogy pl. motor kiszerelése mennyi idő, plusz a visszaszerelése (minden fázisnak volt időtartama), és anno jártam úgy, hogy nem lett kész az autó a startra és egy autóm nem indulhatott. :) Kiváncsi leszek, hogy itt miként oldották meg ezt.
Remélem átírható a mezőny! -
#3 Láttam egy videót,abban szinte az alapoktól építettek egy autót,ebben akkor lehet teljesen építeni?Illetve a manager játék azt is jelenti hogy vezetni is lehet? -
#2 végre egy f1 manager játék :) +fav -
#1 (Végre) ismét egy F1 manager a piacon. A német Ascaron hasonló nevü, 1995-ös játéka, 2010-es köntösben elevenedett meg újra, és talán a legjobbkor jelent meg.
Az Ascaron 1995-ös játéka
Pole Position 2010
[URL=http://tv.gamestar.hu/video/pole-position-2010-trailer]A "trailer"[/URL]