140
Egy újabb F1 Manager
-
AdiHun #140 sziasztok nekem olyan problémám lenne hogy nem menti el a profilt mi lehet a baj?
-
Srep #139 Szia, az emaileket azért nem kapod meg, mert a régieket nem törölted. Amikor törlöd a következők megjönnek szépen. -
yolee #138 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem kapom meg a játékban az e-maileket. A fejlesztéseknél és a gyártásoknál ez még nem is lenne gáz, mert jelzi őket a naptár, de így folyamatosan lesnem kell a szerződéseket, a szponzorokat, mindent. Magyarul nagyon hiányoznak az e-mailek. valaki más is találkozott már ilyen gonddal? Tudtok-e rá megoldást? -
fapipa #137 Köszi.
Még 1 kérd.: Vezettem,már volt 6 szerződésem , mire egy nyert futam után, (azt hittem lesz egy 7. is) eltünt vagy 3 szerződés.
Ez miért van ? ( a 24.szint végén voltam ) -
#136 váltó vagy motorcsere verseny előtt?? Ezek automatikusan 5 helyes rajtbüntetéssel járnak. -
fapipa #135 Career mód-ban 1. lettem practice és qualyf. ban is és versenyre berakott a 6. helyre ?
V.ki tippet tudna miért ? -
#134 Úgy néz ki,hogy az 1.30-as javítás miatt ez már nem működik :( sőt a többi sem -
HellRacer82 #133 Az 1.30 patch-re történő beállításokat nem próbáltam.
De amit 2011. ápr. 02. 08:16-án írtam azok 1.20 patch -re való beállítások és azok nekem működnek. -
#132 Átlagban az időmérőkön 8-10 a versenyen 5-6 mp hátrányom van ezekkel a beállításokkal. Valamit akkor nagyon nem jól csinálok :) -
#131 ezt a Downforce-t hogy állítom be ennyire? Nem tudom én próbálgattam ezeket a beállításokat és nagyon nem jó eredmények jöttek. -
HellRacer82 #130 Beállítások 1.30 patch-re
Downforce - 1417 (30/40 wings appx)
100/100 suspension
100 Axle Ratio
Medium Air Intake
2.0/2.0 Tyre Pressure
-4/-4 Camber (I've found this eliminates mistakes and bumpy ride characteritics)
45/55 Brakes
Full rear balance
Street Circuits
All same except
2.4/2.4 Tyre Pressure
-3/-3 Camber
90/90 Wing angles
I use
Wings 29/34
90 Axle
Tiny Air
2.5/2.5 Tire
-10/-10 Camber
50/50 Breaks
0 Balance (rear, same as you)
city courses
79/84 (I just add 50 to each, makes adjusting easier both ways via right-clicking.) -
HellRacer82 #129 Freezer: Ha új alkatrészt (szárny, orrkúp stb) tervezel akkor, nézd meg hogy az adott alkatrészre milyen szabályok vonatkoznak. pl: megengedett magasság, megengedett hossz.
Ha az új alkatrészed nem felel meg a szabályoknak akkor nem is fogsz tudni vele versenyezni sem.
HellRacer82
2010. jún. 16. 17:56
A Kalypso fórumán találtam találtam ezeket a beállítási lehetőségeket.
A srác azt írta hogy az összes pályára jó. Én is kipróbáltam és tényleg simán nyertem bármelyik pályán.
Szárnyak : elöl-13 , hátul-19 , downforce 1252
Légbeömlő méret : közepes
Balance:25
Has magasság : 23mm
Felfüggesztés: elöl-100, hátul-100
Gyorsulás arányok: 25
Gumi nyomás: elöl-2.2 hátul-2.3
Légterelők dőllésszöge: elöl-10, hátul-10 , both max
Fékek: elöl-100, hátul-90 -
#128 Megint én :)
Valahol vannak jól használható beállítások minden pályára? -
#127 sziasztok
A kutatás részlegen milyen szempontokat kell figyelembe venni ha pl egy orrkúp és ott szélességet, magasságot, hosszt én tudom megadni. Itt végül is mire kell figyelni? -
HellRacer82 #126 URH: Itt egy honosítás
Pole Position 2010 hun
1.30 patch-el elvileg működik.
bata78: Passz... -
bata78 #125 Sziasztok!
segitséget szeretnék kérni,hogy a pole position 2010\GFX\Models könyvtárban találhato MDL fájl,azt milyen progival tudom szerkeszteni?
A segitségeteket előre is kösz! -
URH #124 Valakinek nincs meg az utolsó "verziójú" magyarítás a játékhoz? Sajna lenti link már nem üzemel. :(
Egyébként kompatibilis az 1.30-as patch-el? -
#123 Azt mondja, hogy legalabb az egyik autod nincs befejezve. Fejezd be mielott tovabb mehetsz. Kerekek fent vannak? Motor?? Kormany??? -
qwert100 #122 vki help.. -
qwert100 #121 nem lehet befejezni idő a 2 kocsit ilyenkor mi van? nem indul el...pedig legkevesbeb idő van beállítva -
qwert100 #120 ja nincs kocsim még :D -
qwert100 #119 hi! hogy kell tovább lépni a gémben? mindig ezt írja ki... tezst és verseny előtt..
at least one of you car is incompleat please compleate all of your cars to continue.. mit csináljak? kösz! a szöveget értem h valamelyik kocsi nincs... -
#118 lendíccsed töki! :D -
Fantasy180 #117 felkéne lendítebni a ezta fórumot... eléggé elpunyadt :D -
Fantasy180 #116 1.30 hoz van már magyarosítás??? vagy realistic mod??? mikorra várható a 1.40 es patch és mi lesz benne az újdonság?? -
HellRacer82 #115 Igen, én is jártam hogy versenyzőim nem tudták megelőzni egymást. A tréningen az előzést és a biztonságot kell nekik sűrűn beiktatni legalább egy héten kétszer.
De viszont ha Hamilton-t favorizálod akkor intézd úgy hogy az időmérőn Button előtt végezzen. Q1-e és a Q2-ön Button és Hamilton ugyanolyan feltételek mellett vezessen. De viszont Q3-on fogd vissza egy kicsit Buttont (több üzemanyag stb). Vagy pedig variálhatod a verseny közbeni boxkiállásokat is. -
#114 ti futamon milyen orderrel mentek??? én hafutamon Pass paranccsal megyek,akkor általában baleset a vége...pl.: most nyomtam le a kínai nagydíjat,(nehéz fokozaton tolom),az uccsó boxkiállások után volt még vagy 10-12 kör,Button ment az 1. helyen,Ham a 2.-on,volt köztük 12 másodperc,visszavettem Button motorját,kezdett lassulni,úgy 4. körrel a vége előtt megérkezett rá Hamilton,Buttonre rányomtam hogy Save fuel(gondoltam attól még jobban belassul),Hamiltonra meg az "Attack"-ot,erre nem megelőzte Buttont,hanem összeütköztek...kicsit ideges voltam...és ilyet már máskor is tapasztaltam -
Fantasy180 #113 miket tud ez az új patch?
-
HellRacer82 #112 http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=5332 -
HellRacer82 #111 Itt az 1.30-as update!!!
1.30 update -
HellRacer82 #110 Én nem tudom! Próbáld az editorban a pilóták erőségét változtatni. Nálam pl: a Sauber és a Virgin erős középcsapat. De én a rivetM4n's Realistic 2010mod-al játszom.
-
#109 hali,az erősorrendet hogy lehet változtatni? editorban lehet a performance indexel játszani,de az nem hat...az zavar,hogy akármilyen fokozaton játszom,nagyon erős a renault,és a sauber is állandóan pontszerző... -
HellRacer82 #108 Hali!
Nekem olyan gondom lenne hogy plusz pilótákat raktam a játékba (pl:Bourdais, Davidson, Grosjean) és nem tudtam normális fényképet hozzárendelni a szerkesztett versenyzőkhöz.
Tudom hogy hova kell másolni (Pole Position 2010\GFX\fahrer_1.png) meg stb.
Amiket csináltam képeket azokat nem jelentek meg a játékban (felbontás stimmel). Tanácsot szeretnék kérni hogy lehetne egyszerűen megoldani ezt a problémát. NAGYON FONTOS LENNE!! köszi -
HellRacer82 #107 rivetM4n's Realistic 2010mod v0.39
Összes F1-es pilóta fényképe.
+ Gp2-es és DTM-es pilóták.
Eredeti csapat logók.
Eredeti szponzor logók.
Eredeti beszállítók nevei.
http://www.bipolarposition.com/mods/temp_2010MOD_PP_rivetM4n_v0_39.rar
-
#106 1.2-es patch
link -
HellRacer82 #105 Hali!
Nekem olyan gondom lenne hogy plusz pilótákat raktam a játékba (pl:Bourdais, Davidson, Grosjean) és nem tudtam normális fényképet hozzárendelni a szerkesztett versenyzőkhöz.
Tudom hogy hova kell másolni (Pole Position 2010\GFX\fahrer_1.png) meg stb.
Amiket csináltam képeket azokat nem jelentek meg a játékban (felbontás stimmel). Tanácsot szeretnék kérni hogy lehetne egyszerűen megoldani ezt a problémát. köszi -
#104 értem, hát reméljük minél előbb jön :) -
Fantasy180 #103 nem írták hogy mikor jön... csak anyit tudok hogy ez lesz a következő a fejlesztők szerint... am télleg jó beálítások THX!!! -
#102 ez a patch mikor jön ki? -
HellRacer82 #101 A Kalypso fórumán találtam találtam ezeket a beállítási lehetőségeket.
A srác azt írta hogy az összes pályára jó. Én is kipróbáltam és tényleg simán nyertem bármelyik pályán.
Szárnyak : elöl-13 , hátul-19 , downforce 1252
Légbeömlő méret : közepes
Balance:25
Has magasság : 23mm
Felfüggesztés: elöl-100, hátul-100
Gyorsulás arányok: 25
Gumi nyomás: elöl-2.2 hátul-2.3
Légterelők dőllésszöge: elöl-10, hátul-10 , both max
Fékek: elöl-100, hátul-90