Pole Positon 2010
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok nekem olyan problémám lenne hogy nem menti el a profilt mi lehet a baj?
Szia, az emaileket azért nem kapod meg, mert a régieket nem törölted. Amikor törlöd a következõk megjönnek szépen.
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem kapom meg a játékban az e-maileket. A fejlesztéseknél és a gyártásoknál ez még nem is lenne gáz, mert jelzi õket a naptár, de így folyamatosan lesnem kell a szerzõdéseket, a szponzorokat, mindent. Magyarul nagyon hiányoznak az e-mailek. valaki más is találkozott már ilyen gonddal? Tudtok-e rá megoldást?
Nekem az lenne a problémám, hogy nem kapom meg a játékban az e-maileket. A fejlesztéseknél és a gyártásoknál ez még nem is lenne gáz, mert jelzi õket a naptár, de így folyamatosan lesnem kell a szerzõdéseket, a szponzorokat, mindent. Magyarul nagyon hiányoznak az e-mailek. valaki más is találkozott már ilyen gonddal? Tudtok-e rá megoldást?
Köszi.
Még 1 kérd.: Vezettem,már volt 6 szerzõdésem , mire egy nyert futam után, (azt hittem lesz egy 7. is) eltünt vagy 3 szerzõdés.
Ez miért van ? ( a 24.szint végén voltam )
Még 1 kérd.: Vezettem,már volt 6 szerzõdésem , mire egy nyert futam után, (azt hittem lesz egy 7. is) eltünt vagy 3 szerzõdés.
Ez miért van ? ( a 24.szint végén voltam )
váltó vagy motorcsere verseny elõtt?? Ezek automatikusan 5 helyes rajtbüntetéssel járnak.
Career mód-ban 1. lettem practice és qualyf. ban is és versenyre berakott a 6. helyre ?
V.ki tippet tudna miért ?
V.ki tippet tudna miért ?
Az 1.30 patch-re történõ beállításokat nem próbáltam.
De amit 2011. ápr. 02. 08:16-án írtam azok 1.20 patch -re való beállítások és azok nekem mûködnek.
De amit 2011. ápr. 02. 08:16-án írtam azok 1.20 patch -re való beállítások és azok nekem mûködnek.
Átlagban az idõmérõkön 8-10 a versenyen 5-6 mp hátrányom van ezekkel a beállításokkal. Valamit akkor nagyon nem jól csinálok :)
ezt a Downforce-t hogy állítom be ennyire? Nem tudom én próbálgattam ezeket a beállításokat és nagyon nem jó eredmények jöttek.
Beállítások 1.30 patch-re
Downforce - 1417 (30/40 wings appx)
100/100 suspension
100 Axle Ratio
Medium Air Intake
2.0/2.0 Tyre Pressure
-4/-4 Camber (I've found this eliminates mistakes and bumpy ride characteritics)
45/55 Brakes
Full rear balance
Street Circuits
All same except
2.4/2.4 Tyre Pressure
-3/-3 Camber
90/90 Wing angles
I use
Wings 29/34
90 Axle
Tiny Air
2.5/2.5 Tire
-10/-10 Camber
50/50 Breaks
0 Balance (rear, same as you)
city courses
79/84 (I just add 50 to each, makes adjusting easier both ways via right-clicking.)
Downforce - 1417 (30/40 wings appx)
100/100 suspension
100 Axle Ratio
Medium Air Intake
2.0/2.0 Tyre Pressure
-4/-4 Camber (I've found this eliminates mistakes and bumpy ride characteritics)
45/55 Brakes
Full rear balance
Street Circuits
All same except
2.4/2.4 Tyre Pressure
-3/-3 Camber
90/90 Wing angles
I use
Wings 29/34
90 Axle
Tiny Air
2.5/2.5 Tire
-10/-10 Camber
50/50 Breaks
0 Balance (rear, same as you)
city courses
79/84 (I just add 50 to each, makes adjusting easier both ways via right-clicking.)
Freezer: Ha új alkatrészt (szárny, orrkúp stb) tervezel akkor, nézd meg hogy az adott alkatrészre milyen szabályok vonatkoznak. pl: megengedett magasság, megengedett hossz.
Ha az új alkatrészed nem felel meg a szabályoknak akkor nem is fogsz tudni vele versenyezni sem.
HellRacer82
2010. jún. 16. 17:56
A Kalypso fórumán találtam találtam ezeket a beállítási lehetõségeket.
A srác azt írta hogy az összes pályára jó. Én is kipróbáltam és tényleg simán nyertem bármelyik pályán.
Szárnyak : elöl-13 , hátul-19 , downforce 1252
Légbeömlõ méret : közepes
Balance:25
Has magasság : 23mm
Felfüggesztés: elöl-100, hátul-100
Gyorsulás arányok: 25
Gumi nyomás: elöl-2.2 hátul-2.3
Légterelõk dõllésszöge: elöl-10, hátul-10 , both max
Fékek: elöl-100, hátul-90
Ha az új alkatrészed nem felel meg a szabályoknak akkor nem is fogsz tudni vele versenyezni sem.
HellRacer82
2010. jún. 16. 17:56
A srác azt írta hogy az összes pályára jó. Én is kipróbáltam és tényleg simán nyertem bármelyik pályán.
sziasztok
A kutatás részlegen milyen szempontokat kell figyelembe venni ha pl egy orrkúp és ott szélességet, magasságot, hosszt én tudom megadni. Itt végül is mire kell figyelni?
A kutatás részlegen milyen szempontokat kell figyelembe venni ha pl egy orrkúp és ott szélességet, magasságot, hosszt én tudom megadni. Itt végül is mire kell figyelni?
URH: Itt egy honosítás
Pole Position 2010 hun
1.30 patch-el elvileg mûködik.
bata78: Passz... <#confused>#confused>
Pole Position 2010 hun
1.30 patch-el elvileg mûködik.
bata78: Passz... <#confused>#confused>
Sziasztok!
segitséget szeretnék kérni,hogy a pole position 2010\GFX\Models könyvtárban találhato MDL fájl,azt milyen progival tudom szerkeszteni?
A segitségeteket elõre is kösz!
segitséget szeretnék kérni,hogy a pole position 2010\GFX\Models könyvtárban találhato MDL fájl,azt milyen progival tudom szerkeszteni?
A segitségeteket elõre is kösz!
Valakinek nincs meg az utolsó "verziójú" magyarítás a játékhoz? Sajna lenti link már nem üzemel. :(
Egyébként kompatibilis az 1.30-as patch-el?
Egyébként kompatibilis az 1.30-as patch-el?
Azt mondja, hogy legalabb az egyik autod nincs befejezve. Fejezd be mielott tovabb mehetsz. Kerekek fent vannak? Motor?? Kormany???
vki help..
nem lehet befejezni idõ a 2 kocsit ilyenkor mi van? nem indul el...pedig legkevesbeb idõ van beállítva
ja nincs kocsim még :D
hi! hogy kell tovább lépni a gémben? mindig ezt írja ki... tezst és verseny elõtt..
at least one of you car is incompleat please compleate all of your cars to continue.. mit csináljak? kösz! a szöveget értem h valamelyik kocsi nincs...
at least one of you car is incompleat please compleate all of your cars to continue.. mit csináljak? kösz! a szöveget értem h valamelyik kocsi nincs...
lendíccsed töki! :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
felkéne lendítebni a ezta fórumot... eléggé elpunyadt :D
1.30 hoz van már magyarosítás??? vagy realistic mod??? mikorra várható a 1.40 es patch és mi lesz benne az újdonság??
Igen, én is jártam hogy versenyzõim nem tudták megelõzni egymást. A tréningen az elõzést és a biztonságot kell nekik sûrûn beiktatni legalább egy héten kétszer.
De viszont ha Hamilton-t favorizálod akkor intézd úgy hogy az idõmérõn Button elõtt végezzen. Q1-e és a Q2-ön Button és Hamilton ugyanolyan feltételek mellett vezessen. De viszont Q3-on fogd vissza egy kicsit Buttont (több üzemanyag stb). Vagy pedig variálhatod a verseny közbeni boxkiállásokat is.
De viszont ha Hamilton-t favorizálod akkor intézd úgy hogy az idõmérõn Button elõtt végezzen. Q1-e és a Q2-ön Button és Hamilton ugyanolyan feltételek mellett vezessen. De viszont Q3-on fogd vissza egy kicsit Buttont (több üzemanyag stb). Vagy pedig variálhatod a verseny közbeni boxkiállásokat is.
ti futamon milyen orderrel mentek??? én hafutamon Pass paranccsal megyek,akkor általában baleset a vége...pl.: most nyomtam le a kínai nagydíjat,(nehéz fokozaton tolom),az uccsó boxkiállások után volt még vagy 10-12 kör,Button ment az 1. helyen,Ham a 2.-on,volt köztük 12 másodperc,visszavettem Button motorját,kezdett lassulni,úgy 4. körrel a vége elõtt megérkezett rá Hamilton,Buttonre rányomtam hogy Save fuel(gondoltam attól még jobban belassul),Hamiltonra meg az "Attack"-ot,erre nem megelõzte Buttont,hanem összeütköztek...kicsit ideges voltam...és ilyet már máskor is tapasztaltam
miket tud ez az új patch?
http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=5332
Én nem tudom! Próbáld az editorban a pilóták erõségét változtatni. Nálam pl: a Sauber és a Virgin erõs középcsapat. De én a rivetM4n's Realistic 2010mod-al játszom.
hali,az erõsorrendet hogy lehet változtatni? editorban lehet a performance indexel játszani,de az nem hat...az zavar,hogy akármilyen fokozaton játszom,nagyon erõs a renault,és a sauber is állandóan pontszerzõ...
Hali!
Nekem olyan gondom lenne hogy plusz pilótákat raktam a játékba (pl:Bourdais, Davidson, Grosjean) és nem tudtam normális fényképet hozzárendelni a szerkesztett versenyzõkhöz.
Tudom hogy hova kell másolni (Pole Position 2010\GFX\fahrer_1.png) meg stb.
Amiket csináltam képeket azokat nem jelentek meg a játékban (felbontás stimmel). Tanácsot szeretnék kérni hogy lehetne egyszerûen megoldani ezt a problémát. NAGYON FONTOS LENNE!! köszi
Nekem olyan gondom lenne hogy plusz pilótákat raktam a játékba (pl:Bourdais, Davidson, Grosjean) és nem tudtam normális fényképet hozzárendelni a szerkesztett versenyzõkhöz.
Amiket csináltam képeket azokat nem jelentek meg a játékban (felbontás stimmel). Tanácsot szeretnék kérni hogy lehetne egyszerûen megoldani ezt a problémát. NAGYON FONTOS LENNE!! köszi
rivetM4n's Realistic 2010mod v0.39
Összes F1-es pilóta fényképe.
+ Gp2-es és DTM-es pilóták.
Eredeti csapat logók.
Eredeti szponzor logók.
Eredeti beszállítók nevei.
http://www.bipolarposition.com/mods/temp_2010MOD_PP_rivetM4n_v0_39.rar
Összes F1-es pilóta fényképe.
+ Gp2-es és DTM-es pilóták.
Eredeti csapat logók.
Eredeti szponzor logók.
Eredeti beszállítók nevei.
http://www.bipolarposition.com/mods/temp_2010MOD_PP_rivetM4n_v0_39.rar
Hali!
Amiket csináltam képeket azokat nem jelentek meg a játékban (felbontás stimmel). Tanácsot szeretnék kérni hogy lehetne egyszerûen megoldani ezt a problémát. köszi
Amiket csináltam képeket azokat nem jelentek meg a játékban (felbontás stimmel). Tanácsot szeretnék kérni hogy lehetne egyszerûen megoldani ezt a problémát. köszi
nem írták hogy mikor jön... csak anyit tudok hogy ez lesz a következõ a fejlesztõk szerint... am télleg jó beálítások THX!!!
érdekesség tõlem is :) INFÓK A KÖVI 1.3 PATCH rõl!!
• Race Calendar changes
• More adequate lap times for each circuit
• More circuits in other locations ( India for 2011 usa for 2012 and russia for 2014)
• Circuit editor (make own circuit and add to game and changing circuit layout)
• Numbers of test drivers are wrong
• More statistics after the race ( fastest, pole, winner)
• Penalties in and after race, ( 10 seconds, 20 seconds, drive through, moving 5 or 10 places on grid after qualifying)
• More historic statistic (top 3 after each season, winning streaks, )
• List of 15 best record holders for wins, poles, fastest, races, pts should be able in history
• Refueling should be banned ( depends on rule may be available for use in 2020 for example)
• Safety car should be available accidentally during a race
• Driver injures should be possible after crashes rarely
• More feedback from drivers and their reactions, and also more orders through radio
• Media should take more part in a game
• Team principal should be able to release driver form contract
• Off track driver behavior (driver like and dislike others) and their interviews in media
• Changeable rules each season ( race calendar rarely but constantly , mechanical parts,)
• Team should be able to repair car parts not just buying next and throwing out old ones
• The qualifying should change: 7 cars will drop out of the first qualifying session, 7 from the second session and 10 cars will challenge for pole in the third session. And adjust such a system that even if you add more teams in Q3 there will be 10 cars
• Race engineer should help to adjust the car setup for race ( or just give opinion)
• Psychologist sessions for drivers
• Fan contact
• Lawyer should help to appeal the governing body decisions
• Track Lap record holders should appear
• KERS should be able as a part of the car, available or banned depends on rules
• Save car settings for each track should be able
jól hangzik :) KERS plusz vissza jelzések, büntetések, ütközésbõl való sérülések, safetycar-os fázis... tankolás betiltás... szezononként változó pályák!! VÁRJUK!!
• Race Calendar changes
• More adequate lap times for each circuit
• More circuits in other locations ( India for 2011 usa for 2012 and russia for 2014)
• Circuit editor (make own circuit and add to game and changing circuit layout)
• Numbers of test drivers are wrong
• More statistics after the race ( fastest, pole, winner)
• Penalties in and after race, ( 10 seconds, 20 seconds, drive through, moving 5 or 10 places on grid after qualifying)
• More historic statistic (top 3 after each season, winning streaks, )
• List of 15 best record holders for wins, poles, fastest, races, pts should be able in history
• Refueling should be banned ( depends on rule may be available for use in 2020 for example)
• Safety car should be available accidentally during a race
• Driver injures should be possible after crashes rarely
• More feedback from drivers and their reactions, and also more orders through radio
• Media should take more part in a game
• Team principal should be able to release driver form contract
• Off track driver behavior (driver like and dislike others) and their interviews in media
• Changeable rules each season ( race calendar rarely but constantly , mechanical parts,)
• Team should be able to repair car parts not just buying next and throwing out old ones
• The qualifying should change: 7 cars will drop out of the first qualifying session, 7 from the second session and 10 cars will challenge for pole in the third session. And adjust such a system that even if you add more teams in Q3 there will be 10 cars
• Race engineer should help to adjust the car setup for race ( or just give opinion)
• Psychologist sessions for drivers
• Fan contact
• Lawyer should help to appeal the governing body decisions
• Track Lap record holders should appear
• KERS should be able as a part of the car, available or banned depends on rules
• Save car settings for each track should be able
jól hangzik :) KERS plusz vissza jelzések, büntetések, ütközésbõl való sérülések, safetycar-os fázis... tankolás betiltás... szezononként változó pályák!! VÁRJUK!!
Kezd érdekes lenni a dolog:
Please find below the changelog for the 1.20 update to Pole Position 2010:
POLE POSITION 2010 - UPDATE #2 (v1.2)
- RESEARCH: Adjusted research cost.
- RACES: Added keyboard shortcuts for game speed controls (keys 1,2,3,4).
- RACES: Pit stop strategy allows only max race length.
- RACES: Wet and dry tyres have a larger impact on the race.
- RACES: Increased wing settings impact.
- RACES: Increased impact of braking power and weight shift.
- RACES: Increased impact of suspension and wheel camber.
- RACES: Feedback icon added: "Uneasy handling". Caused by wrong tyre pressure, camber, weight shift, suspension.
- RACES: Feedback icon added: Average corner speed.
- RACES: Added driver feedback for training/qualifying/races.
- RACES: Increased first lap speeds.
- RACES: Decreased top speeds in city courses.
- BUG: Pit stop times display format corrected.
- BUG: Corrected missing data from history.
- BUG: Corrected tachometer.
- BUG: Fixed unexplainable car breakdowns.
- BUG: Fixed unrealistic top speeds.
- BUG: Fixed issue with engine rules for season changes.
- BUG: Fixed issue with front wing rules for season changes.
- BUG: Min/max component requirements corrected.
- BUG: Corrected rear brakes power.
- EDITOR: Contract durations can be set in the editor.
- GENERAL: Player is allowed to have a 10 million Dollar debt max.
- GENERAL: Illegal parts marked with an icon for convenience.
Please find below the changelog for the 1.20 update to Pole Position 2010:
POLE POSITION 2010 - UPDATE #2 (v1.2)
- RESEARCH: Adjusted research cost.
- RACES: Added keyboard shortcuts for game speed controls (keys 1,2,3,4).
- RACES: Pit stop strategy allows only max race length.
- RACES: Wet and dry tyres have a larger impact on the race.
- RACES: Increased wing settings impact.
- RACES: Increased impact of braking power and weight shift.
- RACES: Increased impact of suspension and wheel camber.
- RACES: Feedback icon added: "Uneasy handling". Caused by wrong tyre pressure, camber, weight shift, suspension.
- RACES: Feedback icon added: Average corner speed.
- RACES: Added driver feedback for training/qualifying/races.
- RACES: Increased first lap speeds.
- RACES: Decreased top speeds in city courses.
- BUG: Pit stop times display format corrected.
- BUG: Corrected missing data from history.
- BUG: Corrected tachometer.
- BUG: Fixed unexplainable car breakdowns.
- BUG: Fixed unrealistic top speeds.
- BUG: Fixed issue with engine rules for season changes.
- BUG: Fixed issue with front wing rules for season changes.
- BUG: Min/max component requirements corrected.
- BUG: Corrected rear brakes power.
- EDITOR: Contract durations can be set in the editor.
- GENERAL: Player is allowed to have a 10 million Dollar debt max.
- GENERAL: Illegal parts marked with an icon for convenience.
pilóta visszajelzések várhatóak a kövi patch ben???
Sajnos azt még nem csinálták meg,csak elõkészítették a javításban... A versenyeken sokat javítottak,nem hibázik annyit a pilóta... Okosabb a gép,de Kalypso fórumán folyamatosan írják az ötleteket/hibákat és elvileg még sok javítás várható... :)
Most adnak visszajelzéseket a pilóták?Vszínûleg csak jövõ héten lesz idõm megnézni, mert hétvégén dolgozok.
@ thomascs
Magyarítás szempontjából most csak a text001 változott... A többi text fájl változatlan,remélem sikerül majd lefordítani... :) Sztem én akkor nézegetem mit kezdhetek a 2010es MINI MOD-al.. :)
Magyarítás szempontjából most csak a text001 változott... A többi text fájl változatlan,remélem sikerül majd lefordítani... :) Sztem én akkor nézegetem mit kezdhetek a 2010es MINI MOD-al.. :)
ILYEN NINCS!!! MÁR KÖZZÉ IS TETTÉK A PATCH-ET!!! :) :) :)
Fórum link: http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=4731
Patch 1.10: http://www.kalypsomedia.com/downloads/patches/pp2010-update110-en.exe
Fórum link: http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=4731
Patch 1.10: http://www.kalypsomedia.com/downloads/patches/pp2010-update110-en.exe
A 3D az ment verseny alatt,amikor elõztek az autók... :) Ezt mostmár kilehet majd kapcsolni,valamint a verseny közbeni dolgok javítása nagyon igéretes... Sztem ezután a patch után azért mostmár játszható lesz a játék...:) Sztem lesznek új angol mondatok meg ilyesmi,úgyhogy lehet majd magyarítani... :) Én pedig majd összedobom a 2010-es MOD packot... :)
3D kikapcsolható a verseny során???lol, én be sem tudtam kapcsolni XD.Viszont örvendetes, hogy "több" visszajelzés lesz a verseny során (az eddigi semminél csak több lehet :D)Legalábbis én ezt szûrtem le a google fordítójából, mert az eredeti angol szöveget nem találtam meg, SÕT a Kalypso oldalán még csak utalást sem találtam a játékra :D.Mondjuk sok idõt nem feccöltem a keresésbe, mert a többi játék között nem volt.
Oldal 1 / 3Következő →