140
Egy újabb F1 Manager
-
#60 erre nemtud senki semmit? -
gyorilaszlo1990 #59 Össze is dobtam gyors 1 pack-ba az egészet! Tehát:
-2010es MINI MOD (finomhangolva a csapat erőviszonyok)
-Thomascs magyarítása
Telepítés:
-Teljesen friss install (nekem csak így volt jó,össze keverte a képeket)
-Felülírod a játék főmappájába a fájlokat
-ha minden igaz utána csak Enjoy! :)
http://addat.hu/8200c8ba/PolePosition2010MINIMOD.ZIP.html -
#58 várjuk a modot -
gyorilaszlo1990 #57 @ Fantasy180
Sajnos sok hiba van még a játékban,de dolgoznak már a javításokon a visszajelzések alapján... Nálam sem jeleznek vissza,hiába állítok be mindent... Szval egyenlőre a saját agyunk szerint kell belőni a kocsi beállítását... :D -
gyorilaszlo1990 #56 Hali! Thomascs-vel beszéltem már privátban... Nem tudtam írni mert,mert nemrég regisztráltam... Nemrég leltem rá a játékra,nagy manager fan vagyok... Annó a Grand Prix World-el,F1 Manager 2000-rel nagyon sokat nyomultam... Thomascs nagyon jól lefordította nekünk a game-t,1000 köszönet neki... :) Közben egy német fórumon találtam egy 2010es MINI MOD-ot hozzá... Tartalmazza az eredeti 2010es F1es csapat neveket,versenyző neveket,valamint csapat logókat,és versenyző arcképeket és valós adatokat... Egy nagyon kicsit finomítottam rajta,a szerkesztő segítségével... Esetleg,ha van rá igény,a magyarosítással együtt 1 pack-ba feltölteném nektek... :) -
wasd77 #55 "szeavsztok hol kapok visszajelzést a mérnököktől szabadedzés után?? hogy hogy álítsam be az autót???"
-jó kérdés. -
Fantasy180 #54 szeavsztok hol kapok visszajelzést a mérnököktől szabadedzés után?? hogy hogy álítsam be az autót??? -
#53 a szabályok mikor módosulnak? mert lehet csináli turbós V12-es motort ,csaképp a szabályok nem engedik,és így nemsok értelme van... -
thomascs #52 Na ha minden igaz itt van:
http://addat.hu/46daf4e7/pp2010HUN.rar.html -
#51 pl addat.hu-ra feltöltöd, és a kész linket (kiírja) beilleszted ide (URL beszúrása) :) -
thomascs #50 Na kész az egész menürendszer, pályaleírások, és pilótaszövegelések, és túl vagyok helyesírási/elgépelési hibák javításán.Már csak a tutorial van hátra, de azzal még nem foglalkozom.Ha valaki megmondja, hogy kell belinkelni/feltölteni valahova, adok ide egy linket, és szedheti aki akarja. -
#49 Hat persze vazz, most jottem ra a jelentesre, beugrott mikor egy repolus kepre neztem az elobb. :D Csürőlap :D -
#48 Tessek a felig kesz szoveg az elso txt allomanybol.
Csak elotte nevezd at a regi txt fajlt.
A data konyvtarban talalod meg text001.txt neven a lecserelendo elso filet.
http://web.t-online.hu/jakuza1/text001.zip -
thomascs #47 mileage-t sebességnek fordítottam(tudom nem az, de talán ez a rosszabb jobb)
Pit-crew- box-személyzet erre sem találtam jobbat.
Flip-up- légterelő-lapok
Inkább az a sok idő, míg az ilyeneket "kitalálja" az ember magyarul, nem a gépelés. -
#46 Az a baj hogy ott nincsenek leirva az igazi megnevezesek.
Valamire pedig nincs is magyar megfelelo. Valamit meg jobb egesz massal helyettesiteni.
Teszem azt mileage vagy pit-crew es sorolhatnam. -
thomascs #45 Mert először tankolni kell bele :P, utána GO.
Most jöttem rá, hogy lehet küldeni itt is.
Akiknek elküldtem nézzék el, ha vannak benne helyesírási hibák, még nem ellenőriztem le. -
#44 kb egy oraja kezdtem. :D
Meg par ora es kesz lesz. :D -
Szabi1991 #43 sztem mehet itt is, nem kell ahhoz ímélezgetni :D
privibe meg tudsz fájlokat küldeni :)
amúgy ha összeraktam a 2verdát.. indítok tesztnapot.. miért nem mennek ki a pályára ? :DDD -
thomascs #42 Egyébként innen szereztem pár jó infót:
http://www.f1gp.hu/f1-technika/67-forma-1-lexikon.html
-
thomascs #41 ha valaki akarja tesztelni nyomjon egy mail címet, és majd itt megvitatjuk mi helyett mi kell.Maga a felület teljesen kész, a pályaleírás is, most fordítom a pilóták visszajelzését, és jó félig az is megvan, és akkor teljesen kész van, csak hibajavítás lesz hátra. -
#40 #38 -
thomascs #39 Én már majdnem kész vagyok a fordítással,már csak a pilóták beszólása van hátra, na meg a tesztelés -
#38 fasza :) linkt! beta tesztelésre :D -
Szabi1991 #37 -
#36 Kb felet mar leforditottam.
Sajnos a flip-upra en se talaltam megfelelo szot.
Ugyebar az a felhajtoka pl a sisakrostelynel stb, gondolom az F1es autonal is valami hasonlo funkciot lat el, amivel felfele lehet terelni a levegot a hatsoszarnyakhoz.
Na mindegy meg agyalok rajta hogy mi legyen.
Addig is egy kep rola, hogy kb milyen lesz, konnyen fordithato ugyanis jol kezeli a magyar ekezeteket, csak a szohosszakra kell ugyelni, ne logjon bele a kovetkezo feliratba jelzesbe a tul hosszu szoveg.
-
#35 Meg lehet valahogy tudni a versenyzők visszajelzését az autó aktuális beállításáról? Nem látok rá ikont vagy menüpontot... -
Baelint #34 Ehh...köszi :D
Egy darabig agyalhattam volna rajta :D -
#33 Teszten előbb tankolni kell a verdába a go felirattól balra van az üzemanyagtank. Én is ezzel szívtam egy fél órácskát... -
#32 jobb oldalt a GO es a Pit felirat?:) -
Baelint #31 Az idény elején vagyok még, összeraktam az autókat, de amikor tesztelnék, fogalmam sincs, hogy mivel zavarjam ki őket a boxból :D Mutatja a pályát, lepereg az egy óra és ennyi... :) -
#30 Üdv!
Verseny után vettem észre, hogy a felvett versenymérnököket nem rendeltem hozzá a versenyzőkhöz. ezért nem kaptam semmiféle visszajelzést a pénteki szabadedzésen az autó beállításairól? Annyit beszóltak a sofőrök vezetés közben, hogy gyorsabban akarnak menni, de hogy az autó hogyan viselkedik, és ezért mit merre állítsak, hogy nekik jó legyen arról már semmi infót nem kaptam. -
#29 detto:) -
#28 lol nem engedi a fullhd felbontást, csak az 1920x1200, de azt meg nem tudom beállítani :/ kénytelen vagyok egyel ksebben jáccani :D -.- -
#27 Így van! Van szállító, akitől lehet vásárolni. Mindent. -
#26 Aham:) ezert kell vasarolni:) aztan fejleszthetsz motort! aztan ha kesz egy higfos:) es a kovetkezo fejlesztes 130 nap:)
Mert igy van kitalalva, nem hogy egybol ubert fejlesztesz hanem tobb evad is bele telik mire hasznalhato dolgaid lesznek:) de ha megnezitek 2109-ig lehet tolni:D:D:D:D -
#25 Vicces azert ez a jatek, 81 nap kellene egy uj motor kikutatasara, ellenben a rajtig valami 70 nap van igy nem enged semmit csinalnom amikor eljon az elso futam ideje. -
thomascs #24 Átírnám, ha tudnám mi micsoda, de mint említettem nem vagyok f-1 fan.
Egyébként a \Pole Position 2010\DATA mappában van minden szöveg.A lieblingsfahrer nevű tartalmazza a pilóták neveit, a sponsoren a szponzorokat, a teams pedig a csapatneveket.Aki tudja mi micsoda, annak kb. fél óra átírni. -
#23 Mar regen kesz van.
http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=4493
driver.txt
team_data.txt
teams.txt
editalt valtozatok -
Monoton #22
Csapat és pilótanevek maradnak amik a jatekban vannak vagy az eredetiekkel helyettesited?
Pl. Red Horse .. = Ferrari
Felipe Mosso (ezen azert besirtam :D) = Felipe Massa -
thomascs #21 Hello.Elkezdtem fordítani, egy kicsit így gyakorlom az angolt.Lenne egy pár dolog, ami nem igazán tiszta előttem, hogy minek mi a magyar megfelelője.
Pl.:chassis,flip-up,airbox,Underbody.
Egyébként egész jól megy, attól független, hogy nem vagyok egy f-1 fan, de azért nézem.Ha valaki akar segíteni szóljon.Akár kijavítani a tárgyi tévedéseket.
Ja és sztem sima txt-ben van a szponzorok, pilóták, és csapatok neve is.