140
Egy újabb F1 Manager
  • csm
    erre nemtud senki semmit?
  • gyorilaszlo1990
    Össze is dobtam gyors 1 pack-ba az egészet! Tehát:
    -2010es MINI MOD (finomhangolva a csapat erőviszonyok)
    -Thomascs magyarítása

Telepítés:
    -Teljesen friss install (nekem csak így volt jó,össze keverte a képeket)
    -Felülírod a játék főmappájába a fájlokat
    -ha minden igaz utána csak Enjoy! :)

http://addat.hu/8200c8ba/PolePosition2010MINIMOD.ZIP.html
  • giorgio81
    várjuk a modot
  • gyorilaszlo1990
    @ Fantasy180

Sajnos sok hiba van még a játékban,de dolgoznak már a javításokon a visszajelzések alapján... Nálam sem jeleznek vissza,hiába állítok be mindent... Szval egyenlőre a saját agyunk szerint kell belőni a kocsi beállítását... :D
  • gyorilaszlo1990
    Hali! Thomascs-vel beszéltem már privátban... Nem tudtam írni mert,mert nemrég regisztráltam... Nemrég leltem rá a játékra,nagy manager fan vagyok... Annó a Grand Prix World-el,F1 Manager 2000-rel nagyon sokat nyomultam... Thomascs nagyon jól lefordította nekünk a game-t,1000 köszönet neki... :) Közben egy német fórumon találtam egy 2010es MINI MOD-ot hozzá... Tartalmazza az eredeti 2010es F1es csapat neveket,versenyző neveket,valamint csapat logókat,és versenyző arcképeket és valós adatokat... Egy nagyon kicsit finomítottam rajta,a szerkesztő segítségével... Esetleg,ha van rá igény,a magyarosítással együtt 1 pack-ba feltölteném nektek... :)
  • wasd77
    "szeavsztok hol kapok visszajelzést a mérnököktől szabadedzés után?? hogy hogy álítsam be az autót???"
    -jó kérdés.
  • Fantasy180
    szeavsztok hol kapok visszajelzést a mérnököktől szabadedzés után?? hogy hogy álítsam be az autót???
  • csm
    a szabályok mikor módosulnak? mert lehet csináli turbós V12-es motort ,csaképp a szabályok nem engedik,és így nemsok értelme van...
  • thomascs
    Na ha minden igaz itt van:
    http://addat.hu/46daf4e7/pp2010HUN.rar.html
  • pxxl
    pl addat.hu-ra feltöltöd, és a kész linket (kiírja) beilleszted ide (URL beszúrása) :)
  • thomascs
    Na kész az egész menürendszer, pályaleírások, és pilótaszövegelések, és túl vagyok helyesírási/elgépelési hibák javításán.Már csak a tutorial van hátra, de azzal még nem foglalkozom.Ha valaki megmondja, hogy kell belinkelni/feltölteni valahova, adok ide egy linket, és szedheti aki akarja.
  • Jakuza001
    Hat persze vazz, most jottem ra a jelentesre, beugrott mikor egy repolus kepre neztem az elobb. :D Csürőlap :D
  • Jakuza001
    Tessek a felig kesz szoveg az elso txt allomanybol.
    Csak elotte nevezd at a regi txt fajlt.
    A data konyvtarban talalod meg text001.txt neven a lecserelendo elso filet.

http://web.t-online.hu/jakuza1/text001.zip
  • thomascs
    mileage-t sebességnek fordítottam(tudom nem az, de talán ez a rosszabb jobb)
    Pit-crew- box-személyzet erre sem találtam jobbat.
    Flip-up- légterelő-lapok
    Inkább az a sok idő, míg az ilyeneket "kitalálja" az ember magyarul, nem a gépelés.
  • Jakuza001
    Az a baj hogy ott nincsenek leirva az igazi megnevezesek.
    Valamire pedig nincs is magyar megfelelo. Valamit meg jobb egesz massal helyettesiteni.
    Teszem azt mileage vagy pit-crew es sorolhatnam.
  • thomascs
    Mert először tankolni kell bele :P, utána GO.
    Most jöttem rá, hogy lehet küldeni itt is.
    Akiknek elküldtem nézzék el, ha vannak benne helyesírási hibák, még nem ellenőriztem le.
  • Jakuza001
    kb egy oraja kezdtem. :D
    Meg par ora es kesz lesz. :D
  • Szabi1991
    sztem mehet itt is, nem kell ahhoz ímélezgetni :D
    privibe meg tudsz fájlokat küldeni :)

amúgy ha összeraktam a 2verdát.. indítok tesztnapot.. miért nem mennek ki a pályára ? :DDD
  • thomascs
    Egyébként innen szereztem pár jó infót:
    http://www.f1gp.hu/f1-technika/67-forma-1-lexikon.html
  • thomascs
    ha valaki akarja tesztelni nyomjon egy mail címet, és majd itt megvitatjuk mi helyett mi kell.Maga a felület teljesen kész, a pályaleírás is, most fordítom a pilóták visszajelzését, és jó félig az is megvan, és akkor teljesen kész van, csak hibajavítás lesz hátra.
  • pxxl
  • thomascs
    Én már majdnem kész vagyok a fordítással,már csak a pilóták beszólása van hátra, na meg a tesztelés
  • pxxl
    fasza :) linkt! beta tesztelésre :D
  • Szabi1991
  • Jakuza001
    Kb felet mar leforditottam.
    Sajnos a flip-upra en se talaltam megfelelo szot.
    Ugyebar az a felhajtoka pl a sisakrostelynel stb, gondolom az F1es autonal is valami hasonlo funkciot lat el, amivel felfele lehet terelni a levegot a hatsoszarnyakhoz.
    Na mindegy meg agyalok rajta hogy mi legyen.
    Addig is egy kep rola, hogy kb milyen lesz, konnyen fordithato ugyanis jol kezeli a magyar ekezeteket, csak a szohosszakra kell ugyelni, ne logjon bele a kovetkezo feliratba jelzesbe a tul hosszu szoveg.

• Zola NFK
    Meg lehet valahogy tudni a versenyzők visszajelzését az autó aktuális beállításáról? Nem látok rá ikont vagy menüpontot...
  • Baelint
    Ehh...köszi :D
    Egy darabig agyalhattam volna rajta :D
  • bosco05 #33
    Teszten előbb tankolni kell a verdába a go felirattól balra van az üzemanyagtank. Én is ezzel szívtam egy fél órácskát...
  • Jacek
    jobb oldalt a GO es a Pit felirat?:)
  • Baelint
    Az idény elején vagyok még, összeraktam az autókat, de amikor tesztelnék, fogalmam sincs, hogy mivel zavarjam ki őket a boxból :D Mutatja a pályát, lepereg az egy óra és ennyi... :)
  • Zola NFK
    Üdv!
    Verseny után vettem észre, hogy a felvett versenymérnököket nem rendeltem hozzá a versenyzőkhöz. ezért nem kaptam semmiféle visszajelzést a pénteki szabadedzésen az autó beállításairól? Annyit beszóltak a sofőrök vezetés közben, hogy gyorsabban akarnak menni, de hogy az autó hogyan viselkedik, és ezért mit merre állítsak, hogy nekik jó legyen arról már semmi infót nem kaptam.
  • Jacek
    detto:)
  • pxxl
    lol nem engedi a fullhd felbontást, csak az 1920x1200, de azt meg nem tudom beállítani :/ kénytelen vagyok egyel ksebben jáccani :D -.-
  • a.carkey
    Így van! Van szállító, akitől lehet vásárolni. Mindent.
  • Jacek
    Aham:) ezert kell vasarolni:) aztan fejleszthetsz motort! aztan ha kesz egy higfos:) es a kovetkezo fejlesztes 130 nap:)

Mert igy van kitalalva, nem hogy egybol ubert fejlesztesz hanem tobb evad is bele telik mire hasznalhato dolgaid lesznek:) de ha megnezitek 2109-ig lehet tolni:D:D:D:D
  • Jakuza001
    Vicces azert ez a jatek, 81 nap kellene egy uj motor kikutatasara, ellenben a rajtig valami 70 nap van igy nem enged semmit csinalnom amikor eljon az elso futam ideje.
  • thomascs
    Átírnám, ha tudnám mi micsoda, de mint említettem nem vagyok f-1 fan.
    Egyébként a \Pole Position 2010\DATA mappában van minden szöveg.A lieblingsfahrer nevű tartalmazza a pilóták neveit, a sponsoren a szponzorokat, a teams pedig a csapatneveket.Aki tudja mi micsoda, annak kb. fél óra átírni.
  • Jakuza001
    Mar regen kesz van.

http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=4493

driver.txt
    team_data.txt
    teams.txt

editalt valtozatok
  • Monoton

Csapat és pilótanevek maradnak amik a jatekban vannak vagy az eredetiekkel helyettesited?

Pl. Red Horse .. = Ferrari
    Felipe Mosso (ezen azert besirtam :D) = Felipe Massa
  • thomascs
    Hello.Elkezdtem fordítani, egy kicsit így gyakorlom az angolt.Lenne egy pár dolog, ami nem igazán tiszta előttem, hogy minek mi a magyar megfelelője.
    Pl.:chassis,flip-up,airbox,Underbody.
    Egyébként egész jól megy, attól független, hogy nem vagyok egy f-1 fan, de azért nézem.Ha valaki akar segíteni szóljon.Akár kijavítani a tárgyi tévedéseket.
    Ja és sztem sima txt-ben van a szponzorok, pilóták, és csapatok neve is.