Pole Positon 2010

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
#38 <#beka3>

All hail the double x!

Én már majdnem kész vagyok a fordítással,már csak a pilóták beszólása van hátra, na meg a tesztelés
pxxl
fasza 😊 linkt! beta tesztelésre 😄

All hail the double x!

<#eljen>

Jakuza001
Kb felet mar leforditottam.
Sajnos a flip-upra en se talaltam megfelelo szot.
Ugyebar az a felhajtoka pl a sisakrostelynel stb, gondolom az F1es autonal is valami hasonlo funkciot lat el, amivel felfele lehet terelni a levegot a hatsoszarnyakhoz.
Na mindegy meg agyalok rajta hogy mi legyen.
Addig is egy kep rola, hogy kb milyen lesz, konnyen fordithato ugyanis jol kezeli a magyar ekezeteket, csak a szohosszakra kell ugyelni, ne logjon bele a kovetkezo feliratba jelzesbe a tul hosszu szoveg.

Zola NFK
Meg lehet valahogy tudni a versenyzõk visszajelzését az autó aktuális beállításáról? Nem látok rá ikont vagy menüpontot...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Ehh...köszi 😄
Egy darabig agyalhattam volna rajta 😄

bosco05
Teszten elõbb tankolni kell a verdába a go felirattól balra van az üzemanyagtank. Én is ezzel szívtam egy fél órácskát...
Jacek
jobb oldalt a GO es a Pit felirat?😊

Az idény elején vagyok még, összeraktam az autókat, de amikor tesztelnék, fogalmam sincs, hogy mivel zavarjam ki õket a boxból 😄 Mutatja a pályát, lepereg az egy óra és ennyi... 😊

Zola NFK
Üdv!
Verseny után vettem észre, hogy a felvett versenymérnököket nem rendeltem hozzá a versenyzõkhöz. ezért nem kaptam semmiféle visszajelzést a pénteki szabadedzésen az autó beállításairól? Annyit beszóltak a sofõrök vezetés közben, hogy gyorsabban akarnak menni, de hogy az autó hogyan viselkedik, és ezért mit merre állítsak, hogy nekik jó legyen arról már semmi infót nem kaptam.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Jacek
detto😊

pxxl
lol nem engedi a fullhd felbontást, csak az 1920x1200, de azt meg nem tudom beállítani :/ kénytelen vagyok egyel ksebben jáccani 😄 -.-

All hail the double x!

a.carkey
Így van! Van szállító, akitõl lehet vásárolni. Mindent.

A medve nem játék.

Jacek
Aham😊 ezert kell vasarolni😊 aztan fejleszthetsz motort! aztan ha kesz egy higfos😊 es a kovetkezo fejlesztes 130 nap😊

Mert igy van kitalalva, nem hogy egybol ubert fejlesztesz hanem tobb evad is bele telik mire hasznalhato dolgaid lesznek😊 de ha megnezitek 2109-ig lehet tolni😄😄😄😄

Jakuza001
Vicces azert ez a jatek, 81 nap kellene egy uj motor kikutatasara, ellenben a rajtig valami 70 nap van igy nem enged semmit csinalnom amikor eljon az elso futam ideje.

Átírnám, ha tudnám mi micsoda, de mint említettem nem vagyok f-1 fan.
Egyébként a \Pole Position 2010\DATA mappában van minden szöveg.A lieblingsfahrer nevû tartalmazza a pilóták neveit, a sponsoren a szponzorokat, a teams pedig a csapatneveket.Aki tudja mi micsoda, annak kb. fél óra átírni.
Jakuza001
Mar regen kesz van.

http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=4493

driver.txt
team_data.txt
teams.txt

editalt valtozatok

<#worship>

Csapat és pilótanevek maradnak amik a jatekban vannak vagy az eredetiekkel helyettesited?

Pl. Red Horse .. = Ferrari
Felipe Mosso (ezen azert besirtam 😄) = Felipe Massa

REAL MADRID

Hello.Elkezdtem fordítani, egy kicsit így gyakorlom az angolt.Lenne egy pár dolog, ami nem igazán tiszta elõttem, hogy minek mi a magyar megfelelõje.
Pl.:chassis,flip-up,airbox,Underbody.
Egyébként egész jól megy, attól független, hogy nem vagyok egy f-1 fan, de azért nézem.Ha valaki akar segíteni szóljon.Akár kijavítani a tárgyi tévedéseket.
Ja és sztem sima txt-ben van a szponzorok, pilóták, és csapatok neve is.
pxxl
<#idiota><#taps><#hehe>

All hail the double x!

Jacek
ja bele neztem, holt egyszeruen lehet minden kepet (sponzor,pilotak) cserelni😊

Jacek
megvolt az elso versenyem😊 kaptam egy 62 millas buntit illegalis alkatreszekert😄

Jacek
mert lehetne?😊

pxxl
manager játékra nem jellemzõ. csak irányítani lehet a csapatot. legalább is az õs verzióban ez volt

All hail the double x!

Fehercsoki
Na de lehet az autókat vezetni vagy nem?

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
skidrow riléz már kinnt van 😊

All hail the double x!

Jacek
yes

passatgt
angolul van?

Jacek
Pedig F1 nezd meg a pilota meg a csapat neveket😄 ugyis pikk pakk lesz hozza full eredeti cucc, valaki megcsinalja akkor uber lesz😊

a.carkey
OK. Nem vették meg a jogokat, de ott virít a szép editor. Amúgy meg F1, mert ez egy az egyben a régi Pole Position, aka Team F1, csak átrajzoltak pár dolgot és modernizálták.

A medve nem játék.

Fehercsoki
És lehet irányítani is az autót vagy csak nézni ahogy lemennek a versenyek?

Totti5
Túlzás hogy F1 így ránézésre. Formula Racing manager max.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Ez az 1995-ös game 2010-es változata. Picit modernebb, de több menü majdnem ugyanúgy néz ki.

Ja, és van editor, szóval szinte mindent át lehet írni (elsõ blikkre sajna a logokat manuálisan kell átszerkeszteni).

A medve nem játék.

bakkerman
várós lesz,szeretem a manager játékokat,a Grand Prix World-öt is nagyon sokáig nyüstöltem,remélem színvonalban ez is olyan lesz! Szerintem jól moddolható játék lesz,ha az autók megjelenését nem is,de az eredeti pilótákat,csapatokat,pályákat biztos belehet majd tenni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Ja bocs, nem az elsõ. Az elsõ futambevágásos a Simulmondo-féle C64-es F1 Managernek volt. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Már az elsõ részben 1995ben (sõt a német verzióban 1993-ban) te gyártottál le mindent. Iszonyat jó manager része volt, az elsõ mozgóképes-futambevágásos valami, csak kicsit túl nehézkes volt a kezelése verseny közben. Pl. olyanokra odafigyeltek, hogy ha valami verseny elõtti warm upon meghibásodott, pl. a motor, akkor a hibaelhárításnál számolta az idõt, hogy pl. motor kiszerelése mennyi idõ, plusz a visszaszerelése (minden fázisnak volt idõtartama), és anno jártam úgy, hogy nem lett kész az autó a startra és egy autóm nem indulhatott. 😊 Kiváncsi leszek, hogy itt miként oldották meg ezt.

Remélem átírható a mezõny!

A medve nem játék.

Fehercsoki
Láttam egy videót,abban szinte az alapoktól építettek egy autót,ebben akkor lehet teljesen építeni?Illetve a manager játék azt is jelenti hogy vezetni is lehet?

pxxl
végre egy f1 manager játék 😊 +fav

All hail the double x!

a.carkey
(Végre) ismét egy F1 manager a piacon. A német Ascaron hasonló nevü, 1995-ös játéka, 2010-es köntösben elevenedett meg újra, és talán a legjobbkor jelent meg.

Az Ascaron 1995-ös játéka

Pole Position 2010

A "trailer"

A medve nem játék.

← ElőzőOldal 3 / 3