Pole Positon 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximális Tiszteletem Mindenkinek! Jó híreket hoztam,a Kalypso oldalán megjelent az 1.10-es patch változási listája! Azt írja,1-2 napon belül publikálják a patch-et!

Nyers Google fordítás angolról:

Idézet:
- ÁLTALÁNOS: Optimalizált font rendering Windows XP alatt
- ÁLTALÁNOS: zene kikapcsolható a beállítások menüben
- ÁLTALÁNOS: Hozzáadott 150 új karakter portrékat
- ÁLTALÁNOS: Egyes csapatok elhagyják után a szezon, és gyere vissza késõbb
- ÁLTALÁNOS: A végén minden évben a világbajnok mindig határozzák meg
- ÁLTALÁNOS: Kevesebb gondolatok az autók
- Támogatói: Korrigált sponsorhip pénz
- Támogatói: Támogatók érdeke most már attól függ csapata teljesítménye
- KUTATÁS: aktív kutatási törölhetõ most
- Versenyek: 3D jelenetek kikapcsolható során a verseny
- Versenyek: AI jármûvezetõk megáll a verem, ha az idõjárás
- Versenyek: AI jármûvezetõk megáll a verem, ha a gumik törött
- Versenyek: Kevesebb vezetõk kiesnek a versenyek most
- Versenyek: Pit stop kör most jelenik meg a gödör stop menü
- Versenyek: üzemanyag tömege kevesebb hatással a köridõket
- Versenyek: kiesett a jármûvezetõk már látható a piros, és lehet láthatatlanná
- Versenyek: Minden jármûvet kiigazítások érhetõ el a képzés során
- Versenyek: A befejezett körök száma most megjelenik a legújabb köridõt
- Versenyek: AI már használ különbözõ pit stop stratégiák
- Versenyek: Kevesebb vezetési hibák
- Versenyek: Futott most jelenik meg
- Versenyek: Race számok kap elárasztott ritkábban
- Versenyek: kopásállósága különbözõ típusú gumiabroncsok korrigált
- Versenyek: A különbözõ típusú gumiabroncsok erõsebb hatása alatt versenyek
- Versenyek: Aktuális idõjárás most jelenik meg szöveges formában
- Versenyek: Optimalizált AI a képzés során és a képesítés
- Versenyek: rangsor számítógép ma már a lemorzsolódás lista okát lemorzsolódás
- Versenyek: rangsor számítógép rendelkezik egy pit stop lista
- Versenyek: További információ és visszajelzés során verseny
- BUG: Legjobb kör már szerepel a statisztikákban
- BUG: Fizetett "Burger Shop" már nincs negatív alapösszeg
- BUG: Szabályok aerodinamikai alkatrészek most változni minden évszakban
- BUG: Meg lehet vásárolni 20 hûtési rendszer most
- BUG: Nincs többé összeomlás miatt növelése a kutatás
- BUG: optimalizált billentyûzet bemenet
- BUG: Saját termelésû kormánymû nem sértik a szabályokat

Köszi thomascs,mindjárt kipróbálom! 😊 Pole Position-rõl senkinek semmi hír? Vagy valahol úgy verzió?

LOL

Na szóval:

Tyrellel Minardival kinek mi a rekordja a vb gyõzelmekben, mármint hogy melyik évre értétek el?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Minyardival Tyrellel Minardival kinek mi a rekordja bajnokság tekintetében?<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Itt van:
http://addat.hu/24e9764e/gpworld-eredeti-magyaritas.rar.html
Nem én készítettem, csak így töltöttem le valami torrent-rõl.Nem tudom mennyire magyar, mert én angolul játszom vele.Elvileg teljesen.
akkor magyarítás... 😊

pxxl
magyarítás <#whatever>

All hail the double x!

@ thomascs

Én is elõvettem a Grand Prix World-öt... Nem bírtam tovább! 😄 Esetleg magyarosításod nincs hozzá? 😊

Igen,650 kg-ig felkell vinni... 😊 Elvileg majd változni fognak a szabályok is,ahogy telnek az évek.. 😊

Gyocsika
A beállításoknál, ha nem viszem fel a tömeget 650 kb ig, akkor gondolom büntetés lesz a vége ugye?

Nem lenne ez rossz játék, csak tudnánk, h mit miért, hogyan kellene állítani.

Angliába elvileg már megjelent,10 Font a játék... Az olyan 3 ezer FT... Sztem ha elérhetõ lesz nálunk is,ennyit megérdemelnek a fejlesztõk...

Jakuza001
Kuldjetek ide is a magyaritast el, akkor ok kiteszik egy olyan oldalra, ahol sokkal tobben elerhetik.
http://www.magyaritasok.hu/

@ Gyocsika

Javulni azt mi se nagyon tudunk... Ami kiszivárgott játék,az még mondjuk úgy egy kicsit gyengére sikerült... Nincs visszajelzés a pilótáknál,az alkalmazottak szinte feleslegesek... De elvileg javítják õket... Most arra várunk! 😊

Úgy néztem h 21.-én megjelent a game,de egyenlõre egy torrent oldalon sem találtam új verziót feltöltve... Sztem kattanjunk rá a netre... 😄

Gyocsika
Végülis megoldottam a problémát, de érdekes játék mit ne mondjak... 😄

Egyszerûen nem tudom, hogy lehetne javulni.... Vagyis tudom, változtatni kellene az alkatrészeken, csak hát ki az aki tudja, h 1-2 mm hol kell változtatni....

Nah mind1, majd lesz valami....

Ha esetleg valakinek vannak jó szárnybeállításai akkor legyen szíves szóljon...
köszi!

Gyocsika
Hali!

Nem tudom mi lehet nálam, de a játék nem indul el...
Pole.exe hibát észlel és leáll.
Próbáltam már kompatibilitással, új directx-el, de semmi...
Valakinek valami ötlet?

Szívembõl szóltál!Most, hogy több idõm volt játszani is, nekem úgy tûnt, hogy mintha félkész lenne a játék.Itt valaki már mondta, de a kocsibeállítás, is egy lutri, vakon állítgathatsz, aztán vagy bejön vagy nem, de inkább nem.Viszont nagy felbuzdulásomban elõvettem a GPWorld-öt.Igaz 10 éves is elmúlt, de még mindig felejthetetlen élmény 😊.Most megyek monaco-ba, jelenleg a 2. vagyok Mika-val, meg a Mclarennel.Az elsõ pár versenyt Sumák nyerte, a sorozatos motorhibák miatt, de most már teszteltem, és optimalizáltam XD.Sokkal összeszedettebb játék, mint mint a Pole position.Kicsit olyan "sokat akar a szarka, de nem bírja a farka" szindrómás a PP2010.Remélem sokat javítanak rajta a megjelenésig.
Bármit összedobok Nektek egy pakkba,de sztem most várjuk meg majd a hivatalos megjelenést... (Máj. 27) És remélem egy használhatóbb játékot kapunk.. Esetleg lehet kell majd a magyarosításon módosítani,de az kisebb meló lesz... Remélem számíthatok Rátok! 😊

A nemzetiségek, és a nyelvek is benne vannak az elõzõ javításban.A neveket, még nem néztem, de majd megkeresem, de most pár napig nem fogok ráérni.
Jakuza001
Ha pontos akarsz lenni, akkor nem art meg par valtoztatas.
Peldaul a sprachen.txt-be a magyart beleirni mert ezzel lehet jatek kezdetkor az anyanyelvet a menedzsernek megadni.
Esetleg a NAMEN konyvtarban az Ungarn.txt-ben mas neveket hasznalni, mert igencsak vicces, hogy ugy mondjam a sok magyar labdarugonevet benne latni az igazi leggyakrabban hasznalt magyar nevek helyett.

Csak par, hogy lasd mirol is beszelek. 😄

Dzsudzsak
Hajnal
Halmosi
Huszti
Toth
Vadocz
Priskin
Rudolf
Torghelle

ja és a link:
http://addat.hu/42d30985/pp2010HUN.rar.html
Itt van egy pár javítás (fõleg elfordítások, és összeérõ szövegek javítása).Benne van még az eredeti szponzornevek, pilóták, és csapatnevek is.A mini mod nincs benne, mert nem tudom mit kell hozzátenni, de reméljük, majd gyorilaszlo1990 ezt is csatolja hozzá 😊
pxxl
jah hát marha viccesek 😄 -.-

All hail the double x!

Sajnos tényleg így van,de ezt remélhetõleg patch-ekben javítják... Igaz így megint neki kell esni a magyarosításnak... Az új részeket le kell fordítani,de az már kisebb munka... 😊 Esetleg vélemény a 2010es MINI MOD-ról? Mûködik? 😊

Nem akarok elszomorítani senkit, de a fordítás során nem találtam még csak arra utaló jelet sem, hogy a pilóták visszajeleznék a beállításokat.Csak a félig "poénos" beszólásokat adnak az autó beállításánál, és ennyi.
Kipróbáltam, én szerintem maradok a GPW-nél.

csm
azabaj hogy én is így gondoltam,de már 2 szezont lementem,és semmi sem változott,semmilyen szabály 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

Évente változnak a szabályok a játékban,gondolom véletlenszerûen... 😊 Ha a szabály engedi,akkor csinálhatsz.. 😊

pxxl
jah majd 2030-ra 😄

All hail the double x!

Jacek
gondolom valtoznak a szabalyok evente, lehet hogy kesobb csinalhatsz turbot csak 6 hengerest es csak 13000 fordulattal😊

csm
erre nemtud senki semmit?

Össze is dobtam gyors 1 pack-ba az egészet! Tehát:
-2010es MINI MOD (finomhangolva a csapat erõviszonyok)
-Thomascs magyarítása

Telepítés:
-Teljesen friss install (nekem csak így volt jó,össze keverte a képeket)
-Felülírod a játék fõmappájába a fájlokat
-ha minden igaz utána csak Enjoy! 😊

http://addat.hu/8200c8ba/PolePosition2010MINIMOD.ZIP.html

giorgio81
várjuk a modot

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

@ Fantasy180

Sajnos sok hiba van még a játékban,de dolgoznak már a javításokon a visszajelzések alapján... Nálam sem jeleznek vissza,hiába állítok be mindent... Szval egyenlõre a saját agyunk szerint kell belõni a kocsi beállítását... 😄

Hali! Thomascs-vel beszéltem már privátban... Nem tudtam írni mert,mert nemrég regisztráltam... Nemrég leltem rá a játékra,nagy manager fan vagyok... Annó a Grand Prix World-el,F1 Manager 2000-rel nagyon sokat nyomultam... Thomascs nagyon jól lefordította nekünk a game-t,1000 köszönet neki... 😊 Közben egy német fórumon találtam egy 2010es MINI MOD-ot hozzá... Tartalmazza az eredeti 2010es F1es csapat neveket,versenyzõ neveket,valamint csapat logókat,és versenyzõ arcképeket és valós adatokat... Egy nagyon kicsit finomítottam rajta,a szerkesztõ segítségével... Esetleg,ha van rá igény,a magyarosítással együtt 1 pack-ba feltölteném nektek... 😊

"szeavsztok hol kapok visszajelzést a mérnököktõl szabadedzés után?? hogy hogy álítsam be az autót???"
-jó kérdés.
szeavsztok hol kapok visszajelzést a mérnököktõl szabadedzés után?? hogy hogy álítsam be az autót???

csm
a szabályok mikor módosulnak? mert lehet csináli turbós V12-es motort ,csaképp a szabályok nem engedik,és így nemsok értelme van...

Na ha minden igaz itt van:
http://addat.hu/46daf4e7/pp2010HUN.rar.html
pxxl
pl addat.hu-ra feltöltöd, és a kész linket (kiírja) beilleszted ide (URL beszúrása) 😊

All hail the double x!

Na kész az egész menürendszer, pályaleírások, és pilótaszövegelések, és túl vagyok helyesírási/elgépelési hibák javításán.Már csak a tutorial van hátra, de azzal még nem foglalkozom.Ha valaki megmondja, hogy kell belinkelni/feltölteni valahova, adok ide egy linket, és szedheti aki akarja.
Jakuza001
Hat persze vazz, most jottem ra a jelentesre, beugrott mikor egy repolus kepre neztem az elobb. 😄 Csürõlap 😄

Jakuza001
Tessek a felig kesz szoveg az elso txt allomanybol.
Csak elotte nevezd at a regi txt fajlt.
A data konyvtarban talalod meg text001.txt neven a lecserelendo elso filet.

http://web.t-online.hu/jakuza1/text001.zip

mileage-t sebességnek fordítottam(tudom nem az, de talán ez a rosszabb jobb)
Pit-crew- box-személyzet erre sem találtam jobbat.
Flip-up- légterelõ-lapok
Inkább az a sok idõ, míg az ilyeneket "kitalálja" az ember magyarul, nem a gépelés.
Jakuza001
Az a baj hogy ott nincsenek leirva az igazi megnevezesek.
Valamire pedig nincs is magyar megfelelo. Valamit meg jobb egesz massal helyettesiteni.
Teszem azt mileage vagy pit-crew es sorolhatnam.

Mert elõször tankolni kell bele 😛, utána GO.
Most jöttem rá, hogy lehet küldeni itt is.
Akiknek elküldtem nézzék el, ha vannak benne helyesírási hibák, még nem ellenõriztem le.
Jakuza001
kb egy oraja kezdtem. 😄
Meg par ora es kesz lesz. 😄

sztem mehet itt is, nem kell ahhoz ímélezgetni 😄
privibe meg tudsz fájlokat küldeni 😊

amúgy ha összeraktam a 2verdát.. indítok tesztnapot.. miért nem mennek ki a pályára ? 😄DD

Egyébként innen szereztem pár jó infót:
http://www.f1gp.hu/f1-technika/67-forma-1-lexikon.html
ha valaki akarja tesztelni nyomjon egy mail címet, és majd itt megvitatjuk mi helyett mi kell.Maga a felület teljesen kész, a pályaleírás is, most fordítom a pilóták visszajelzését, és jó félig az is megvan, és akkor teljesen kész van, csak hibajavítás lesz hátra.