418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nálam mindig ez van :)
Platoonban hébe-hóba nyerek/ünk, szólóban soha . -
Szacsa007 #29633 Már korábban írták többen is, de elmondom, hogy elmégy a gyakorló pályára és kipróbálod. Ott lehet lődözgetni, gyakorolni, hogy hová kell lőni, mert a másik meg tudja mondani, hogy mikor milyen sérülést szenvedett. Ez persze csak tájékoztató jellegű, mert a csata során nem nagyon van idő ilyenekre. Akinek igen, az meg már valóban tudja, vagy nagyon szerencsés.
Szóval mindenki a saját kárán tanul. Sztem egyébként valóban nem jó,ha valaki ilyeneket használ, mert onnan már csak egy lépés, hogy automata célzást is felrakasson,ami ugye magától a leggyengébb pontra lőhet. Ez amúgy tilos. De nem is az a lényeg, hanem annak a játékélményét veszi el, aki segédeszköz nélkül a saját két bal kezével akar itt ellenni. De a gyakorlás az hasznos, azt nem akadályozza senki, sőt azért van a pálya sztem.
-
Szacsa007 #29632 "Nem tudja valaki mi a faszom az a kultúrautalvány?" -
Redmaster #29631 Csak azt nem értem hogy hogy kéne megtanulni a tankok gyenge pontjait hogyha nincs leírva vagy lerajzolva. Én se támogatom ezt a megoldást de más lehetőségről én nem nagyon tudok. Mert pl a gyakorló módrol most írta valaki hogy ott a maximális pen-t veszi a gép meg ott is critel ahol nem kéne.
Ja és a skinről csak annyit hogy felraktam én is. És jó ha 25%-ban csilingel amikor a festésnél találom el. Pl az előbb futottam össze egy pantherrel talán és azt mutatta hogy elöl a fenélemezen piros tehát vagy motor vagy benzintartály vagy lőszer. 2* lőttem bele mind a kétszer hp-t vett le de egyszer se csilingelt vagy mondott volna valamit.
És amúgymeg addig míg láthatatlan ellenségek ellen játszunk addig szerintem ez egy kisebb probléma... -
Vannak ilyen napok is hogy az ember kiteszi a lelkét de túrót se ér. Hárman tudtunk valamit kezdeni, a többiek meg szépen bele a halálba. -
Olyan, hogy profi játékos ebben a gaméban nem nagyon tudok elképzelni inkább profi csapatot akik minden pályára többféle taktikot dolgoznak ki, többféle enemi felállással szemben.
-
ilsalon #29628 Hát sajnos én nem. Teljesen átlagos játékos vagyok, sőt.
De mivel ez egy csapatjáték, ezért a véleményem szerint a jó egyéni teljesítmény csak hozzáad a dologhoz, de nem dönt el egy csatát. Ezért említettem az öt-hat kill-es vesztes meneteket. -
TDantes #29627 Az a magyarsághoz tartozik-én is ilyen vagyok- hogy mindenki ért , vagy érteni vél mindenhez. Itt mindenki Wittman ,és Erwin Rommel no meg Rambo egy személyben.
Én is!
-
+
miért nem lenne érthető amit írtam
+nem kéne kötekedni meg kiforgatni a másik szavát ha már nem tudsz csak -at írni
+nem kéne keverni a szezont a fazonnal mert random battle-ról beszélek
+eleve ki mondta neked hogy nagymesterség azt felfogni ha nyitva hagysz egy szárnyat onnan baromi gyorsan oda ér az ellen bázist foglalni vagy seggbe lőni és ehhez olyan nagy IQ kell meg ennyire tudni kell ehhez játszani
szerintem meg csak egykis JP kellene hozzá józanparasztiész -
TDantes #29625 Én bannt adnék érte. Lehet megsértődni, de ne használjon ilyet senki. Utálom a csalókat, és ez bizony csalás.
Épp az a játék egyik lényege, hogy az ember megtanulja hol sebezhető az ellenséges tank, és hogy forgassa a sajátját, hogy ne a sebezhető pontján lőjjék meg!
De aki még ehhez is szerencsétlen...az akkor csal? Na ne már! -
Szakesz #29624 Én például a végén, hogy nem várok rá választ.
-
A hétvégén nősültem, igazolásom is van :-) -
én sajnos nem voltam az ural steelen mert a netemmel gond volt
+hol írtam hogy egymagamban tartottam vissza???
-
Redmaster #29621 Reggel amúgy jött valami új patch amiről nem tudok? Mert most gyulladtam ki 3 szor egymás után 2* tigrissel egyszer meg egy vk 3601H-val. Összesen nem gyulladtam ki ennyiszer mióta játszok... -
Szakesz #29620 Érdemes lenne elgondolkozni; ha mi magyarok tényleg ennyire tudunk játszani, -hisz' a magyar játékosok szimplán a többi felett állnak mind szellemileg, mind fizikailag és higgadt, nyugodt, megfontolt személyiségükkel egyedül tartanak fel egész seregeket- akkor az Ural Steel-ről miért a belőlünk, profi játékosokból verbuválódott csapatok estek ki elsőnek? 
Választ nem várok rá, mert biztos kiderülne, hogy az igazi nagymesterek bizonyos okok miatt nem tudtak megjelenni... :) -
általában ha megnézed a pályákat átlag 3 olyan pont van amiket könnyen le lehet zárni bevédeni csak addig gyorsan el kellene jutni
és akkor az ellen nem tud betörni hogy seggbe támadjon vagy bázist foglaljon
de sajna mindig nyitva marad egy átjáró ahol ha átlépik a (rubicont) azt a határt akkor már nem lehet megállítani őket
az említett példában se kellett volna sok segítség csak még 1 ember mert majdnem nyertünk a top heavyjüket leaprítottuk kb20%-ra 2medet és 1heavyt kiszedtünk és az összes többibe is belefaragtunk
+3an azért kicsit kevesek voltunk 7ellen és ha megnézed 15ből4 nem sok hogy egy szárnyat legalább ennyien védjenek
amúgy meg ezek a rubicon-ok azok a helyek ahova az ellen arty nem igazán tud sok kárt okozni
persze ha nincs arty akkor más a helyzet mert könnyebb olyan helyet találni ahonnan jó az ellent szemezgetni
-
MuldR #29618 Köszi. Otthonrol megnézem majd. Innen a gyárból (meglepő módon) ez az oldal is le van tiltva :( -
VK1602 -
MuldR #29616 Ez a játékban szereplő Leopard könnyű tank létezett?
Keresgélem, de én csak a Leopard 1 MBT-t találom, amit 56-ban kezdtek el fejleszteni, ez nem lehet ugyanaz. -
lammaer #29615 "Tessék szépen megtanulni, hogy minek hol van a gyenge pontja."
Alapvetően egyetértek veled, de mégis hogy gondolod megtanulni hogy X tankon hol van mondjuk az üzemanyagtartály?
Mert ugye amikor az ellenségre lősz, nem tudod hogy amikor csilingel a cucc akkor mi történt. Ilyenkor megállsz, és megkérdezed a global chatben a srácot , hogy "figyu, most melyik modulodat lőttem el? "
Amúgy sokat tényleg nem ér a skin, ahogy az előttem szólók már említették, és én sem engedném meg a deveknek hogy a játék fájljait lehessen cserélgetni - csak én más okból, nevezetesen a bottolás megkönnyítése végett.
Maga ez a skin inkább csak érdekesség de valóban nem számít sokat. -
lexlutor #29614 Felraktam a skinpackot. Nem tudom probaltad-e, de 60 vagy inkább 50 méter felett használhatatlan. Ha mozog az ellenfél, és márpedig azt szokott, akkor ez lemegy kb 20m-ig.
Az elmult két hétben cirka 2x voltam olyan helyzetben ahol volt időm/megfelelő távolság/megfelelő pozició h használni is tudjam.
Egyszer sem jött critical hit :)
Ez egy ennyire durva csalás :)
-
ilsalon #29613 Az esetek többségében mindenki azt várja, hogy valaki menjen már előre, elsőnek dugja ki az orrát a ház, domb, budi, stb. mögül.
Én nem szeretek egy helyben álldogálni, ezért ésszel, de folyamatosan megyek előre. Sajnos van két-három öngyilkos előrerohanó, két-három camper hátul, két-három arty és máris marad 3-4 támadó, akiknek kicsi az esélye felállt védelem ellen.
Az egyszemélyes kommandóban pedig lehetsz akármilyen kemény, szinte sosem jön be. Volt rá példa, hogy végigzúztam az egész pálya egyik oldalát, hat ellenséges gépet lenyomtam. Aztán kiderült, hogy a kemény ellenfelek mind a másik felén mentek és bedarálták a 14 társamat. Egyedül próbáltam foglalni, miközben a túloldalon 5-6-an foglaltak. Esélytelen. -
na az ilyen beszari pistikékből van túl sok ebben a játékban
és ez csak rosszabb lesz valszeg mert ha már most mikor ingyé van minden így féltik a fényezést
a legjobb betegség mikor szólsz nekik hogy kéne segíteni mert nagyon jönnek 15 ellenből jön 7-8 erre nem hogy segítenek ijedtükben elfutnak a másik irányba ahol szétkapja őket a jó helyen erre váró 4 ellenséges heavy camper meg a TD
és a vicc az egészben hogy nem is kellene sok segítség mert majdnem sikerül visszatolni őket pí*** miközben csak 3an állunk szemben 7ellen
de amúgy is megszoktam ebben a játékban hogy állandóan egyszerre 3 ellenséggel harcoljak mert basznak segíteni
+annyira hülyék hogy nem fogják fel hogy az ellen már itt van a kapuban és előbb fog tudni foglalni mint mire ő elér a másik bázisra
-
Gunslinger #29611 Nah, 86%-ról egyedül legyűrtem egy T-54-et VK3002DB-vel, megy ez :-D
De láttam ma is olyat, amit eddig még soha. Látom, hogy egy csapattárs IS-4 közelharcol egy Panther II-vel tőlem 400 méterre, max sebességen odagurultam, hogy segítsek, lelőtte a P2 az IS-4 lánctalpát én meg elkezdtem körözni a P2 körül és lőttem ahogy tudtam, az IS-4 visszarakta a láncát és simán ott hagyott, elhúzott a franca pedig volt még egy csomó HP-ja, engem meg kicsinált a P2 két kritikus találattal, az IS-el együtt simán kinyírtuk volna mert így is lekaptam róla 40%-ot. Írtam is utána a fószernek, hogy nem kéne ennyire idiótának lennie, válaszra se méltatott, már fél kilométerrel arrébb volt és egy ház mögött campelt. Agyfasz... -
http://worldoftanks.zoneofgame.su
De nem sokat ér mert még közelről se tudod jól eltalálni főleg ha mozog
egyszerűen nincs időd célozgatni
én azért tettem fel mert így legalább lehet ellenőrizni ha eltalálnak hogy mennyi köze volt pl:54en az ammoreckhez mert ott elég jól be van jelölve és azt le is teszteltem már az ott van ahol mutatja a tornyon
Zónapenetráció -
Ettől függetlenül a játékmenet maga szerintem rosszabb.
tier3ig baromi jó móka tud lenni egy egy menet. Tier3ig ugye max 4 vagy 5-össel kerülhetsz szembe. De lehet, hogy csak 4-essel. -
Redmaster #29608 ööö és meg lehet kérdezni hogy mi ennek a skinnek a neve ami jelzi hogy hol vannak a gyenge pontok? Vagy hol lehet utána nézni? Mert már egy párszor írtátok hogy meg kellene tanulni de elég kevés infót csepegtettek :D. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg jó volna ha a valóvilágból tennének bele dolgokat xD
pl: kráncsik pistike kilögybőlte az abszintot és gúnár jakab rágyújtott plusz találatot is kaptak ezért úgy felgyulladt a beltér hogy ráterjedt a benzintankra és a motorra meg az ammoreckre és először ezért az összes krú szétégett aztán felrobbantak a pí****
ugyan ez a helyzet az amcsiknál csak náluk szőrdzsent dzsórdzs tejet fogyasztott és azt öntötte ki így megúszták ezt a dolgot
-
Pl tier6al elég xar menni mert simán bedob a tierX-esek közé
aztán ilyen balance rendszerrel még a tier8 is nehéz falat -
Szacsa007 #29605 Én vettem egy kis tankolt kb. két hete. Gondoltam jó buli. Elmentem a csatába, de ott nagyobb volt a kempelés, mint a tizeseknél. Szóval eladtam,mert akkor már inkább egy nagy tankban unatkozom:) -
lammaer #29604 Ezért jobbak a magas tierű tankok.... ahol sokkal nagyobb az esélye hogy nálad alacsonyabbal futsz össze... :)
egy TierX-ben például csak max veled egyenlő lehet, vagy kisebb :D -
Szacsa007 #29603 A gép érdeke, hogy minél tovább játsszál,s azt érezd, hogy csak egy kicsi kellett volna! Ez pedig a prémium. Amikor megvetted látod, hogy jobban nem játszol, de nem deficites, vagyis fejlődsz. A gép sztem 50/50 %-ra van beállítva, mint a nyerőgépek, csak azok általában 30/70%. Ekkor még küzdhetsz, hogy jobb legyen az átlagod,de olvass vissza, hogy hányan mondták már, hogy neki, milyen remek a statjuk, aztán jött vagy 15-20 gyengébb meccs. Pedig nem játszik rosszabbul, csak a gép úgy osztja, hogy nehogy már!!
A pilótajáték lényege teljesen más, de ez nem ide tartozik. Értem mit akarsz mondani, de való igaz, hogy szép győzelmeket is lehet aratni, s azért érdemes játwszani, nem a vereségért. S mivel ez egy játék, hát én inkább az élvezeti részét nézem. Persze én is verem az asztalt sokszor, s néhány kört már lezavartam, azonban gyakran látom, hogy elemi hibát követek el, s ez nem a gép hibája.
A lényeg, hogy törekedjünk a jobbra, s talán a játék is honorálja majd! De a taktika sokat ér az tuti, viszont egy fecske nem csinál nyarat! Én ilyen tapasztalatokat szedtem össze, s nem nagyon izgat, hogy bukok, csak az, ha nyerek.
-
azt a fos skint se értem, hogy miért engedik a fejlesztők. Brutálnagy csalás. Tessék szépen megtanulni, hogy minek hol van a gyenge pontja. -
Azzal a különbséggel, hogy szerintem az alacsony tierü tankok sokkal élvezetesebbek. Feltéve, ha nem kerülsz össze nálad 3-4 szinttel magasabb tankkal... -
lammaer #29600 Az a skin sokat nem ér, olyan csávók mint te meg én, próbálgatással találták ki mi hol lehet... -
T34-en nincs ott semmi ilyen modul ez egyszerűen bug
+használok skin-t ami elvileg jelzi a kritikus dolgokat nagyjából -
atee73 #29598 Hehh ,ez 1 kicsit erosre sikeredett 
De azert vann benne a logikai bukfenc, ha szerinted mindig mindenki aldozat akkor kik a vadaszok ?
En nem erzem aldozatnak magam kb azota amiota a kv3-on megvettem a 107est :-) pedig azota mar sok-sok ido eltelt , most pedig az is4ben a 130as pukkantoval foleg nem
-
lammaer #29597 MMOnak hivják azt, amikor orrba szába grindelsz hogy nagyobb kardod/harcosod/tankod legyen. Nem pilótajatek :) -
atee73 #29596 annak is lenullazak aki megvette -
Amergin #29595 Ez az egész egy kib****tt nagy
pilótajáték! Ha sok f***t szopsz le jó soxor tömény szar tankokban, amiket csak azért tolsz, hogy mihamarabb elérd az "áhított" tankot, akkor egy jó hosszú idő múlva talán meglesz annyi riszörcs pontod, hogy megvedd.
Addig is marad a szopás
Addig is néha jó lapokat oszt a gép (hasonszőrűekkel hoz össze a játék és talán ad egy kis esélyt), de többnyire az áldozat szerepét kell eljátszani, nem a vadászét.