A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #29613 Az esetek többségében mindenki azt várja, hogy valaki menjen már előre, elsőnek dugja ki az orrát a ház, domb, budi, stb. mögül.
Én nem szeretek egy helyben álldogálni, ezért ésszel, de folyamatosan megyek előre. Sajnos van két-három öngyilkos előrerohanó, két-három camper hátul, két-három arty és máris marad 3-4 támadó, akiknek kicsi az esélye felállt védelem ellen.
Az egyszemélyes kommandóban pedig lehetsz akármilyen kemény, szinte sosem jön be. Volt rá példa, hogy végigzúztam az egész pálya egyik oldalát, hat ellenséges gépet lenyomtam. Aztán kiderült, hogy a kemény ellenfelek mind a másik felén mentek és bedarálták a 14 társamat. Egyedül próbáltam foglalni, miközben a túloldalon 5-6-an foglaltak. Esélytelen.