A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #29611 Nah, 86%-ról egyedül legyűrtem egy T-54-et VK3002DB-vel, megy ez :-D
De láttam ma is olyat, amit eddig még soha. Látom, hogy egy csapattárs IS-4 közelharcol egy Panther II-vel tőlem 400 méterre, max sebességen odagurultam, hogy segítsek, lelőtte a P2 az IS-4 lánctalpát én meg elkezdtem körözni a P2 körül és lőttem ahogy tudtam, az IS-4 visszarakta a láncát és simán ott hagyott, elhúzott a franca pedig volt még egy csomó HP-ja, engem meg kicsinált a P2 két kritikus találattal, az IS-el együtt simán kinyírtuk volna mert így is lekaptam róla 40%-ot. Írtam is utána a fószernek, hogy nem kéne ennyire idiótának lennie, válaszra se méltatott, már fél kilométerrel arrébb volt és egy ház mögött campelt. Agyfasz...