A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Redmaster #29631 Csak azt nem értem hogy hogy kéne megtanulni a tankok gyenge pontjait hogyha nincs leírva vagy lerajzolva. Én se támogatom ezt a megoldást de más lehetőségről én nem nagyon tudok. Mert pl a gyakorló módrol most írta valaki hogy ott a maximális pen-t veszi a gép meg ott is critel ahol nem kéne.
Ja és a skinről csak annyit hogy felraktam én is. És jó ha 25%-ban csilingel amikor a festésnél találom el. Pl az előbb futottam össze egy pantherrel talán és azt mutatta hogy elöl a fenélemezen piros tehát vagy motor vagy benzintartály vagy lőszer. 2* lőttem bele mind a kétszer hp-t vett le de egyszer se csilingelt vagy mondott volna valamit.
És amúgymeg addig míg láthatatlan ellenségek ellen játszunk addig szerintem ez egy kisebb probléma...