banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    A gép érdeke, hogy minél tovább játsszál,s azt érezd, hogy csak egy kicsi kellett volna! Ez pedig a prémium. Amikor megvetted látod, hogy jobban nem játszol, de nem deficites, vagyis fejlődsz. A gép sztem 50/50 %-ra van beállítva, mint a nyerőgépek, csak azok általában 30/70%. Ekkor még küzdhetsz, hogy jobb legyen az átlagod,de olvass vissza, hogy hányan mondták már, hogy neki, milyen remek a statjuk, aztán jött vagy 15-20 gyengébb meccs. Pedig nem játszik rosszabbul, csak a gép úgy osztja, hogy nehogy már!!
    A pilótajáték lényege teljesen más, de ez nem ide tartozik. Értem mit akarsz mondani, de való igaz, hogy szép győzelmeket is lehet aratni, s azért érdemes játwszani, nem a vereségért. S mivel ez egy játék, hát én inkább az élvezeti részét nézem. Persze én is verem az asztalt sokszor, s néhány kört már lezavartam, azonban gyakran látom, hogy elemi hibát követek el, s ez nem a gép hibája.
    A lényeg, hogy törekedjünk a jobbra, s talán a játék is honorálja majd! De a taktika sokat ér az tuti, viszont egy fecske nem csinál nyarat! Én ilyen tapasztalatokat szedtem össze, s nem nagyon izgat, hogy bukok, csak az, ha nyerek.