418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #105605 jó akkor használj xp-t ha azt akarsz:D -
a Löwe több creditet hoz, és erősebb az ágyúja, a KV-5 kevesebb creditet hoz, de kicsit szívósabb az oldala és a segge!
Ha gondolod vegyél nekem is egy Lőwét, de a KV-5 is megteszi
-
marchizor #105603 akkor összevissza van minden :D -
SZU #105602 Lemaradt bocs. -
marchizor #105601 szerintem több véleményt is hallgass meg azért, mielőtt döntesz ;) -
Sűrübben frissül.Nekem 3 napja még csak 1291 volt,ma délután pedig már 1306.(múlt hét végén még csak 1240.)
Szóval minimum pár naponta frissül. -
Köszönöm szépen a választ...még egy kérdés, pont ezt a két tankot szemeltem ki én is
de mégis melyik a jobbik választás szerinted? ha már az ember pénzt költ rá akkor nyilván a jobbik kéne!
-
SZU #105598 Szelektív olvasás rulz?
Amit írtam mind kihangsúlyozta, XP 32 bit vs win7 32 bit.
Azt mondtam, az XP és a win7 ugyanúgy címezi meg a memóriát. Kifejtheted bárhogy hogy 1 K ram marad az xp 32 bitnél a 4 GB ból. Ugyanabból a konfigból egy win7 32 bit ugyanannyit tud majd csak felhasználni.
Ezt még felfogod?
Ha meg 64 bitről van szó, az az XPben is van.
Ez is stimmel?
Akkor, ha xp eszik x erőforrást, a win7 x+y erőforrást, a szóban forgó játékhoz nem muszáj dx11-et használni, de kell a 15 GB ram, akkor xp 64 bit akkor is csak x erőforrást fog kérni és a win7 64 bit akkor is x+y erőforrást fog kérni.
Tehát az XP gyorsabb. Ennyi.
Amúgy mutass légyszi 64 bitre optimalizált játékot is... Mert eddig csak oprendszerrel és egyéb nem játék alkalmazásokkal találkoztam, amik kihasználják a 64 bitet.
"Talán pályát kéne módosítanod."
Asszem ezt nem kell megfogadnom tőled. Olvasni részben, értelmezni meg korlátozottan vagy képes.
No OFF vége. Bármi amit ez után ebben a témában nekem írtok az vagy privátba menjen, vagy Néma Bobot játszok! ;) -
ha jól tudom már van win8 beta :D
ha kompatibilis lesz a wot-al, meg a többi cuccal, akkor lehet bootolni ;) -
kattints egy üres garázshelyre, és tekerd a görgőt 
ha meg van amit szeretnél, katt rá!
én a méregdrága Lőwét ajánlom, vagy a KV-5öt.
a többit nem érdemes szerintem megvenni, mert egy fullos KV hoz annyit!
-
bucko95 #105595 Úgy látszik, ma Erlenerg az izgalams artys csaták helyszíne :)
Nekem is volt ma egy 9-es csata, ahol még két artyval meg egy SU-152 lehoztuk a meccset úgy, hogy az ellenfélnek 6 tankja meg egy artyja volt. Mondjuk az ellenfél bénázása is benne volt (ehhez sok szerencse kell mindig), de végülis a 4-ből 3-an maradtunk. Én Ojjektum 212-vel. -
"Van olyan is, aminek nem tetszik a win7, éés olyan játékom is van, ami XP alatt se indu el, na akkor mivan ? :D"
Felteszed mind2 oprendszert a kettéosztott vinyódra vagy 2külön vinyóra xD.
-
Renegade #105593 hát tettem már fel replayeket, meg két E-50es váró listán van
:-)
természetesen nem személyes, mindenki úgy játszik ahogy:
Igen, fel a domb, természetesen, ha kutya nem jön akkor hinta és spot az emelkedőn, ha lerusholnak valószínűleg kuka, de hátha sikerül láncolni (láttam az megy), időt hagyva az IS3-asoknak. Na de mint szem visszavonulni és magára hagyni a hvyket semmiképen nem jó taktika, ahogy frontális támadás sem a mezőn átt egyedül, miközben összeomlik a védelem. Mindenkinek lehet rossz köre, nyűgös, szar ütemben játsza meg a tankját, sok ilyen van nekem is, da azt nem küldöm be FAQ-ba, mert ebből csak rosszat tanul egy kezdő. -
Lenne egy amatőr kérdésem 
Hogy tudok aranyért venni valami jó tankot??? Megkérnék valami türelmes embert írja már le nekem szájba rágósan a vásárlás menetét!
Előre is köszike!! -
marchizor #105591 én is ezt szoktam csinálni, ha meddel vagyok és látom, hogy az ellennél túlerőben vannak a medek és nem jön senki támogatni engem. Hiába bújt volna be a templom mögé, az 1 arty szart se tudott volna segíteni, hamar meghalt volna, párszor már beszoptam így régebben, mikor azt hittem, h majd spotolok az artynak a templom mögül, biztonságból -
OFF:
Épp ez az nem elavult csak rákényszerítenek
Linkeltem már képeket nem tudom hogy itt-e voltál akkor de mind1 csak azért, hogy ne legyél már vaksi kukac ha szu a mókus te már csak valami ilyen szinten lehetnél abban a világban xD.
WinXP vs Win7 64bit
[Amúgy külön érdekelt vagyok a témában már a Metro2033 óta mert ott figyeltem fel hogy valami sántít mi ez a paraszt vakítás.
Különbség látványban nincs azon kívül, hogy szarrá szaggatja a gépet, de fotózom itt fotózom ott messze távol és nem látni különbséget még nagyítóval se dx9 dx11 között a rádiós tornyos részben full grafokon GTX460 és HD5850en is meglestem.
De bárki aki hasznosítható ss-t tudott csinálni esetleg elkapott valami más jobban kidolgozott részletet ahol megcsinálták és látszik a dx különbség az jelezzen.]
-
marchizor #105589 3 hetente kb., asszem -
Pongyi #105588 Skacok eff ratingem milyen időközönként frissül? Vagy ahoz h frissüljön rendesen a launcherrel kell legalább egyszer felmennem? Vagy ez h működik? -
Ha te azon a pályán (Malinovka), ugyanabban a szituban ügyesebb lettél volna, akkor minden tiszteletem. Küldj replayt a FAQ-ba, tegyék fel azt és hátha még én is tanulhatok belőle. Nem gúnyolódásból mondtam, komolyan beszélek. Nem lesz semmi gond, ha leveszik. Eff szerint nem vok unicum player és nem is érzem magam annak. Követhetek el hibákat, mint látszik is a Redshire-s rep végéből, de gondoltam azért hasznos dolgokat mutathatok egy kezdőnek. Csak azt ne mond, h te felmentél volna a hegyre feleslegesen meghalni. Vagy jól berohantál volna az ellen bázisára? Vagy mentél volna a házak közzé heavyket flankelni? Vagy kempeltél volna egész meccs alatt? Komolyan kíváncsi lennék rá, h te mit csináltál volna. -
Az ilyen élvezetes csatákért érdemes játszani, nem a mennyiségért :))) -
virkir #105585 "éés olyan játékom is van, ami XP alatt se indu el, na akkor mivan ?"
Használj 98-at mert az az igazi, ami azóta megjelent az mind szar. :D -
Huhhh....!!! Még mindig dobog ezerrel a szívem!!! Olyan csata volt, h a végén majdnem rosszul voltam belé :D
Erlenberg pályán arty voltam, az utolsó 5 perc ment már, vesztésre álltunk. Én meg egy VK3601 maradt, Az ellen meg 4-en. Én map bal alsó sarokban, VK meg a várban... Vártunk... Ő 2 hídon átjövőt még utoljára kiszedett, kilőtték... Szerencsét kívánt... Kezdte az egyik foglalni a területünket. Én gyorsan a házak közt odasunnyogtam, s direktbe kilőttem. Azután usgyi, át a hídon, területet foglalni. El is kezdtem, az ellen is. Egyszerre. 20%-nál látom h az övé megszakad. Mondom, ez idejön... Beálltam híd fele irányított löveggel, lesz ami lesz. Közbe meg elkezdtek szurkolni az elhunyt kollégák :) Egyszer csak a ház mögül a hídnál kibukkan az ellen, én meg vaktában direktbe odapörkölök...
Győztünk!!! :D
-
Közben megtaláltam! Melyik az amelyiknél van töltés kijelző+ szerveroldali célkereszt?
-
NH3CL #105582 Szeretem mikor hozzá nem értők vitatkoznak IT témában :D Csak így tovább srácok! Kell a FUN egy álmos vasárnap estére! -
virkir #105581 Tényleg nem kéne legalább terjesztened a hüjjeségeidet.
Tartsd meg magadnak és örülj még 2020-ban is hogy te xp-t használsz.
Amit linkeltem azt azért tettem mer orbitális baromságot írtál a 4GB ram és a 32bit kapcsolatáról de még mindig nem érted.
Megpróbálom tömören összefoglalni.
1. A 32bites rendszer maximálisan 4GB-ot képes megcímezni(kezelni) amiből levonandó az egyéb perifériákon lévő ram mennyiség és a gyorsítótár mennyisége is.
Tehát ha te a 32bites xp-d mellé raksz 4GB ramot akkor először vond le belőle a videókártyádon lévő mennyiséget, 1-2GB ha nem egy őskövület, vond le a hangkártyád, egyéb perifériákon lévő ram mennyiséget és megkapod mennyivel tud a rendszer gazdálkodni.
Jó esetben marad 2,5-3GB tehát már kidobtál az ablakon 1-1,5GB-ot. Egy belakott xp a büdös életben nem éri be 512MB alatt ami a használat közben szépen meghízhat akár meddig de maradjunk ennyinél, tehát tartunk 2,5GB használhatónál.
Indíts egy FF-ot, egyéb apró szirszart a rendszer máris bő 1GB-nál tart és akkor a gyorsítótárról még nem is beszéltünk.
Magyarul a 4Gb ramodból az alkalmazások jó ha megkaphatnak 1,5GB-ot.
Érted már.
Ezek a korlátok egy 64bites rendszernél nincsenek a gépben lévő összes memória mennyiséget képes kihasználni.
Az meg főleg tetszik, hogy fel sem tűnt az a cikk 5 éve íródott.
"Az xp SP3-al alsó hangon 3-400 MB-ot eszik meg, a win7 meg kb 1 GB-ot."
Nagyon értesz hozzá látom tudod mi a különbség a használ és a lefoglal között
"A melóhelyen 1500 gépet támogatok és ezekből 70% win7-es. Szopnak is eleget velük a userek."
Talán pályát kéne módosítanod.
-
bucko95 #105580 Óriási különbség van a kezdő és a kezdő mentalitás közt, és szerintem az utóbbi sokkal "veszélyesebb." Hiába van valakinek teszem azt, E-100, IS-7, T30 a garázsában, ha fogalma sincs, mire képes a tank, nem tud célozni és normálisan mozogni velük.
Aki KT-val játszik, lehet jó játékos, lehet rossz is, még nem igazán jön ki, ha ez az első ág, amit fejleszt (bár az "egyszerre egyet húzok jó hozzáállás). -
Az a második replay szerintem valami tévedés miatt került oda:) -
Te nagyon leragadtál valahol 2005-ben.
Nincs olyan általam használt játék, ami ne futna jobban win7 alatt. Jaa, hogy az a driver miatt van, mert xp-re már szarnak a fejlesztők? Nem baj, gyorsabb :D
Van olyan is, aminek nem tetszik a win7, éés olyan játékom is van, ami XP alatt se indu el, na akkor mivan ? :D -
Sziasztok!Láttam itt a szerveroldali célkereszt modot- valami vélemény van róla? Érdemes letölteni? Ha igen, hol találom?
Köszi a segítséget:
-
dolorex #105576 Köszi, sokkal erősebbet üt és olcsóbb is, gyanítom ,h ez olyan mozsár ágyu féle löveg lehet?:D -
R3nton #105575 az még nem változtat azon, hogy az xp elavult, és ha bf3azni akarsz akkor win7 kell. Nyilván el akarják adni az újat. -
R3nton #105574 úgyvan mókusboy:D felvilágosult mókus. Figyelj attól mert vannak, olyan emberek akik értenek jobban a számítógéphez, attól még vannak olyanok is akik nem foglakoznak vele éjjel-nappal, és nekik igen is fontos, hogy egyszerűen legyen kezelhető, mint mondjuk macOS, nem mindenki olyan felvilágosult mókus, mint te:D Amúgy meg a 64 bites win7re gondoltam. Akinek van egy dx11es kártyája meg 8 giga ram minek használjon XP-t. Nálam jóval gyorsabb a rendszer mint XP alatt. Ha a mókusnak még mindig xp-je lenne magára gyújtaná az erdőt :) -
Pongyi #105573 Köszi:) Annyi kell a hangulathoz sztem. Ez mégiscsak egy tank:) -
SovereignXY #105572 10,5 howitzer -
Én a 105-öst, de meg fognak oszlani a vélemények. -
SZU #105570
-
dolorex #105569 Mit ajánlatok, Hetzerre meik löveget vegyem meg?7,5 cm PaK 39 L/48 vagy ezt 10,5 cm StuH 42 L/28?Köszi -
OFF:
Azért ennyire ne túlozd el azt meg beláthatnád miért csinálják hogy adott programok* már ne működjenek régebbi Os-en ezzel is szépen terelik át a népet a pénztárhoz mint a birkákat a vágóhídon xD
(*pl:BF3 ami tök ugyan az mint BFBC2 csak kevesebb destructional és ha már BFBC2-ben tudott futni xp-n akkor szerinted hirtelen amnéziát kapott volna a rendszer)
-
Renegade #105567 na megnéztem a 11-est (t-44), hát őőőő a 11/1-re azt mondom, hogy talán, na de a 2-es???? Komolyan, így játszon egy topmed? Sűrgösen nézze meg még pár ember és bocsássuk vitára, mert ez nagyon nem jó szerintem. -
SZU #105566 "hagyjuk már ezt az XP-t már akkor elavult szar volt mikor a vista
megjelent"
Érvek meg a falon mi?
"az egy másik kérdés, hogy a vista egy szar volt"
Egyet értek, kb. win7 beta.
"A 7 viszont király."
Most ezért vertem a fejem a falba, következzenek a tények:
"Sokkal kevesebb fagyás van mint xp alatt"
Hát ha szar a géped, összevissza telepítesz és nincs egy normális tűzfalad vírusírtód, meg is értelek...
Nekem egyik sem fagyogat. Érdekes.
"sokkal gyorsabb"
Ezt pont hogy ellenkezőnek találtam. Ez is érdekes. Egy dologban gyorsabb, a kék halál utáni újraindulásban...
"és sokkal felhasználóbarátabb."
A felhasználó barátság egy olyan mókusvakítás, amivel el kell adatni a szart. Te egy elvakított mókus vagy? =) Megetted teljesen a csillogást mi?
"XP elavult"
Ez az egyetlen tény amit írtál. De ettől még jobb mint a win7 32 bit!
"miért nem használod inkább a DOS-t az a legjobb amúgy"
Te is használod még, csak több a keretprogram körülötte. Bukta mi? =D
"Egyébként, meg mindent már 7-re fejlesztenek"
Annyira, hogy a játékoknál, ha valami nem megy, akkor azt tudják tanácsolni, próbáld újratelepíteni, próbálj drivereket frissíteni, próbáld adminként futtatni és végül is próbáld már ki kompatibilitási módban xp sp3-ként futtatni. LOL
"csomó játék el se indul xp"
?
Azok a játékok, amik dx 10-11-et akarnak mindenképpen lenyomni a torkodon, kedves vak mókus, nos azok nem mennek XP ez tény. Nézz csak rá, mennyi + látvány van a dx 11-ben és a dx 9+hires pakkokban. Meg nézz rá a gépigény beli különbségben, ossz szorozz és vedd meg a felhasználó barátabb cuccot +100K-ért. Nekem nem fáj.
"sztem már csak azoknak van xp a gépükön akiknek vagy nagyon gyenge gépük van, vagy egyszerűen csökönyösek, és okoskodóak."
Igen.