A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #105598 Szelektív olvasás rulz?
Amit írtam mind kihangsúlyozta, XP 32 bit vs win7 32 bit.
Azt mondtam, az XP és a win7 ugyanúgy címezi meg a memóriát. Kifejtheted bárhogy hogy 1 K ram marad az xp 32 bitnél a 4 GB ból. Ugyanabból a konfigból egy win7 32 bit ugyanannyit tud majd csak felhasználni.
Ezt még felfogod?
Ha meg 64 bitről van szó, az az XPben is van.
Ez is stimmel?
Akkor, ha xp eszik x erőforrást, a win7 x+y erőforrást, a szóban forgó játékhoz nem muszáj dx11-et használni, de kell a 15 GB ram, akkor xp 64 bit akkor is csak x erőforrást fog kérni és a win7 64 bit akkor is x+y erőforrást fog kérni.
Tehát az XP gyorsabb. Ennyi.
Amúgy mutass légyszi 64 bitre optimalizált játékot is... Mert eddig csak oprendszerrel és egyéb nem játék alkalmazásokkal találkoztam, amik kihasználják a 64 bitet.
"Talán pályát kéne módosítanod."
Asszem ezt nem kell megfogadnom tőled. Olvasni részben, értelmezni meg korlátozottan vagy képes.
No OFF vége. Bármi amit ez után ebben a témában nekem írtok az vagy privátba menjen, vagy Néma Bobot játszok! ;)