A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha te azon a pályán (Malinovka), ugyanabban a szituban ügyesebb lettél volna, akkor minden tiszteletem. Küldj replayt a FAQ-ba, tegyék fel azt és hátha még én is tanulhatok belőle. Nem gúnyolódásból mondtam, komolyan beszélek. Nem lesz semmi gond, ha leveszik. Eff szerint nem vok unicum player és nem is érzem magam annak. Követhetek el hibákat, mint látszik is a Redshire-s rep végéből, de gondoltam azért hasznos dolgokat mutathatok egy kezdőnek. Csak azt ne mond, h te felmentél volna a hegyre feleslegesen meghalni. Vagy jól berohantál volna az ellen bázisára? Vagy mentél volna a házak közzé heavyket flankelni? Vagy kempeltél volna egész meccs alatt? Komolyan kíváncsi lennék rá, h te mit csináltál volna.