banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    OFF:

Épp ez az nem elavult csak rákényszerítenek

Linkeltem már képeket nem tudom hogy itt-e voltál akkor de mind1 csak azért, hogy ne legyél már vaksi kukac ha szu a mókus te már csak valami ilyen szinten lehetnél abban a világban xD.

WinXP vs Win7 64bit

[Amúgy külön érdekelt vagyok a témában már a Metro2033 óta mert ott figyeltem fel hogy valami sántít mi ez a paraszt vakítás.
    Különbség látványban nincs azon kívül, hogy szarrá szaggatja a gépet, de fotózom itt fotózom ott messze távol és nem látni különbséget még nagyítóval se dx9 dx11 között a rádiós tornyos részben full grafokon GTX460 és HD5850en is meglestem.
    De bárki aki hasznosítható ss-t tudott csinálni esetleg elkapott valami más jobban kidolgozott részletet ahol megcsinálták és látszik a dx különbség az jelezzen.]