A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #105566 "hagyjuk már ezt az XP-t már akkor elavult szar volt mikor a vista
megjelent"
Érvek meg a falon mi?
"az egy másik kérdés, hogy a vista egy szar volt"
Egyet értek, kb. win7 beta.
"A 7 viszont király."
Most ezért vertem a fejem a falba, következzenek a tények:
"Sokkal kevesebb fagyás van mint xp alatt"
Hát ha szar a géped, összevissza telepítesz és nincs egy normális tűzfalad vírusírtód, meg is értelek...
Nekem egyik sem fagyogat. Érdekes.
"sokkal gyorsabb"
Ezt pont hogy ellenkezőnek találtam. Ez is érdekes. Egy dologban gyorsabb, a kék halál utáni újraindulásban...
"és sokkal felhasználóbarátabb."
A felhasználó barátság egy olyan mókusvakítás, amivel el kell adatni a szart. Te egy elvakított mókus vagy? =) Megetted teljesen a csillogást mi?
"XP elavult"
Ez az egyetlen tény amit írtál. De ettől még jobb mint a win7 32 bit!
"miért nem használod inkább a DOS-t az a legjobb amúgy"
Te is használod még, csak több a keretprogram körülötte. Bukta mi? =D
"Egyébként, meg mindent már 7-re fejlesztenek"
Annyira, hogy a játékoknál, ha valami nem megy, akkor azt tudják tanácsolni, próbáld újratelepíteni, próbálj drivereket frissíteni, próbáld adminként futtatni és végül is próbáld már ki kompatibilitási módban xp sp3-ként futtatni. LOL
"csomó játék el se indul xp"
?
Azok a játékok, amik dx 10-11-et akarnak mindenképpen lenyomni a torkodon, kedves vak mókus, nos azok nem mennek XP ez tény. Nézz csak rá, mennyi + látvány van a dx 11-ben és a dx 9+hires pakkokban. Meg nézz rá a gépigény beli különbségben, ossz szorozz és vedd meg a felhasználó barátabb cuccot +100K-ért. Nekem nem fáj.
"sztem már csak azoknak van xp a gépükön akiknek vagy nagyon gyenge gépük van, vagy egyszerűen csökönyösek, és okoskodóak."
Igen.