banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Artman
    Huhhh....!!! Még mindig dobog ezerrel a szívem!!! Olyan csata volt, h a végén majdnem rosszul voltam belé :D
    Erlenberg pályán arty voltam, az utolsó 5 perc ment már, vesztésre álltunk. Én meg egy VK3601 maradt, Az ellen meg 4-en. Én map bal alsó sarokban, VK meg a várban... Vártunk... Ő 2 hídon átjövőt még utoljára kiszedett, kilőtték... Szerencsét kívánt... Kezdte az egyik foglalni a területünket. Én gyorsan a házak közt odasunnyogtam, s direktbe kilőttem. Azután usgyi, át a hídon, területet foglalni. El is kezdtem, az ellen is. Egyszerre. 20%-nál látom h az övé megszakad. Mondom, ez idejön... Beálltam híd fele irányított löveggel, lesz ami lesz. Közbe meg elkezdtek szurkolni az elhunyt kollégák :) Egyszer csak a ház mögül a hídnál kibukkan az ellen, én meg vaktában direktbe odapörkölök...
    Győztünk!!! :D