418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jajaja! Más az elgondolásunk, pl én úgy gondolom nem forgótornyos pl orosz td-re minek 6.érzék? igen látnak, jajj! és most? mit csináljak repüljek el vagy forduljak meg és gyorsan bújjak el valahová?
Vagy javítás skill:, meglötték a láncom de szerencse hogy van javításom mindjárt megjavul és jobb lesz :) de hát ugyanúgy meglövik továbbra is sőt legtöbb esetben körbe pisálnak, szemből meg ha lőnek minek javítás? pont jól állok :) -
Nazarov77 #167595 Amúgy ha már poénkodnak lehetett volna ilyet is rakni a képre:
France captcured bicycle
Van dokumentum filmben hogy milyen rohadt büszkén tekernek a francia katonák a zsákmányolt bicikliken :D -
Nazarov77 #167594 Franciáknak valami Tier 7es lesz azt hallottam. -
A traktor valami vicc lesz szerintem, mert nem raknak be lánctalp nélkülieket, ezt többször is megmondták. Lehet hogy április elsejére készül :)
RBT-5...na igen, szerintem nemsokára jönnek a rakéták is. Vicces lesz :)
A Centurion lesz a Tier 8-as prémium közepes tank valószínűleg...mi más lehetne. Inkább a francia prémiumra lennék kíváncsi :) Oda mit találnak majd. -
Nazarov77 #167592 Az a stug III H meg egy jagdpanzer a képen, lehet még nincs róla kép?
A captcured pz4 és panther meg gondolom oroszoknál lesz, kicsit félrevezető a nevük, mivel mindegyik prém tank nevét azzal az országgal kezdtek akiknél lesz. Gondolom nem maguktól lopták el a németek :D -
Nazarov77 #167591 Ezek szerint lemondtak a T-60,70,90es light ágról. Kár hogy a T-70 prémium lesz, azért elég sok volt belőle, hogy megérdemeljen helyet a rendes treeben.
A traktor a németeknél új értelmet nyer. WTF? az az első masina? :D
Lesz loltraktor, meg traktor is most már.
Már csak rotációs kapára szerelt 20mmes gépágyús ketyerét kéne csinálni poén kedvéért. -
Hát ez azért elég meredek hogy az már helyezkedési hiba ha rád tudnak lőni...én agresszíven játszok mindent, lehet ezért nem értem, de minél távolabb vagyok az akciótól annál nagyobb az esélye hogy el fogjuk bukni a csatát...majd 10k csata után én ezt látom. Ha kicsit is próbálok passzív lenni akkor nagy eséllyel vereség lesz a vége.
Akkor gondolom én nagyon hülye vagyok hogy még szovjet TD-re sem álcázást raktam, egészen addig amíg Obj. 704-esen meg nem lett a 3. skill.
Sőt még álcaháló sincs rajta. Phej...(helyette van távcső, bázisvédésnél az értéke felbecsülhetetlen)
Ahhoz képest egész jól megvagyok vele, 2700 átlagsebzés / csata.
Összeszámolni sem tudom hogy hányszor segített a javítás skill de ahogy látom te teljesen máshogy játszol mint én szóval hagyjuk ennyiben. -
VanDaal #167589 Vajon mennyit lesz pofájuk elkérni a traktorért? :D
Érdekes az az RBT-5 is. Viszont a Centurion meglepett, hogy prém tank lesz... Ez lenne majd a tier8-as farm gép az angoloknál? -
kingofn00b #167588 Köszi, ezt kipróbálom! -
Azért írtam hogy ne bassza el a srác. Különben meg leszarom, de :) talán még az is jobb ha véletlenszerűen rábök egy skill-re mintsem a javítás. Kb 5 tankomon basztam el, én is javítást tettem aztán pár1000 csata után rájöttem hogyha már 2.-ra is javítani kell akkor ott már eredendően baj van (csapat vagy egyéni helyezkedési 'hiba'), és ezzel csak ideig lehet orvosolni a bajt (kb mint ebola fertőzésre a vizesruha, nem tudok jobbat: 1200 zsiguli olajnyomás gondra: 1 dl finish), a vége vereség lesz.
Én most épp su152-vel megyek és az első 5 skill álcázás, még a parancsnoknak is :) de ez már túlzás :) -
barkov6 #167586 Az effed a védéstől meg a foglalástól ugrik nagyot. De utóbbi nálad kiesik, és mint írtad az előbbi is...
Telepítsd a Wot Statistics nevű programot, az csatánként és tankonként kiírja, mennyi volt az effed az adott csatában (bár néha téved, de alapvetően használható).
Nézz meg egy olyan csatát, ahol védtél és foglaltál csak pár pontot... Azokkal a csatákhoz csak akkor találsz hasonlót, ha olyan 4-5 ezer körül sebzel, de nem védsz/foglalsz. -
kingofn00b #167585 Tegnap hazaértem fél 11-kor. Gondoltam, letolom a duplázót Grillével. Malinovka assault…ó mondom… Elkezdtük, a szopott bér jobbik oldalán voltam, de még egy ilyen unalmas csatát… Álltunk fent a dombon. Gyakorlatilag 1, azaz 1 darab lövést tudtam megindítani az egész meccs során, mert az egyenként felsorjázó ellenséget (na jó, egyszer jöttek 3-man) gyakorlatilag hamarabb kilőtték, mint ahogy beszűkült volna a célkereszt. Nagyon rossz az a pálya.
Tanácsot kérnék. Van jelenleg 635 csatám, eléggé sok tankot kipróbáltam. Úgy tűnik, hogy az arty meg a TD jön be. Viszont a próbálgatások során (főleg az elején, amikor azt sem tudtam, hogy merre kell kanyarodni) eléggé ratyi köröket mentem. Amikor olyan tankokkal játszottam, amiket kitapasztaltam (StugIII pl) akkor 1200 körüli effit sikerült összehozni.
Most az effim 615, ami nagyon gyér.
Egyrészt nem szeretek vaktában lövöldözni. Csak a biztos célpontokat lövöm (TD-vel és artyval) másrészt meg nem szeretem egyrész kilőni mások killjét. Azt gondolom, hogy mivel support szerepben van mind a TD, mind az Arty, ezért ha a tank elbánik az ellenfelével, akkor nem lövök bele, hanem keresek más veszélyforrást.
A bázis védéséről már leszoktam, mert akkor tényleg minimum XP-t kapok.
Szóval szerintetek hagyjam a fenébe a supportolást, és nyugodtan lődözgessek inkább az easy fragekre? Mitől nő jobban az effim? A sebzéstől vagy a killektől?
-
Nehogy írj valami indokot is a javítócsomagon kívül...franc fog neked 8 soros válaszokat begépelni mikor elintézed annyival hogy ez van és kész. -
Tartom a véleményem, sőt akkor inkább álcázást válassza de semmiképp se a javítást. -
Az a szaros javítócsomag csak egyszer menti meg az életed, viszont ha letrackel valaki utána akkor 15mp-ig ott leszel az SPG-nek mint ingyen kill...arról nem is beszélve hogy mi van akkor ha el kell használnod még előtte mert kilövik az ágyúdat vagy valami.
Sok hülye berakta az új skilleket mindenkinek első helyre, én meg vigyorgok mikor egy 10mp-es újratöltési idejű ágyúval is folyamatosan trackelve tudom őket tartani.
A javítás az egyik legfontosabb skill bármire, szóval nem értem miért én vagyok itt az aki hülyeségekre buzdít.
Nekem is van francia TD-m, most fejlesztettem ki nemrég a Tier 8-ast szóval azt hiszem tudom mi kell rá elsőre, de nyugodtan elmondhatod te is hogy miért nem kell a javítás skill és miért hasznosabb helyette egy smooth ride vagy akármi más. -
Uh, egy szaros leárazott 1500credites javító csomag mindezt megoldja, helyette sokkal fontosabb dolgok is vannak, direkt nem adok tanácsot mert nem akarok vitázni, de azért hülyeségre ne búzdítsuk! (6. érzék stimm) -
Mind prémium lesz:
-
Javítás mindenkinek, kivéve a parancsnoknak, neki hatodik érzék. -
Ma 11:00-kor bezár a tesztszerver, szóval addig próbáljatok ki mindent amit akartok. -
bcseke91 #167577 8.0 nerfek és buffok
Ajánlom szíves figyelmetekbe. Külön kiemelném a Marder II-t és a SU-76-t. Milyen 'soviet bias'-ról beszélünk, nem értem... -
Kondorwot #167576 Nekem sajnos egész csata alatt ilyen.
Igen, próbáltam az újjal is, ua. a helyzet.
Meglehetősen sok időt töltöttem a grafikai beállítások kombinációinak kipróbálásával, de sajnos eredménytelenül. -
Még csak bejött a teszt szeró szerencsére. Gyorsan kipróbáltam az összes tier 10-et és tier 8 arty-t, meg még pár dolgot.
Tapasztalatok:
A franciák közül csak a batchat fog kelleni. Heavy gyenge, arty (nagy előny, h nem ugrik szét a célkereszt, de...) és TD - magas töltésidők+fochnál hiába a jó páncél, kevés a hármas tár (ha 1 v 2 pattan/0dmg már baj van).
USA: T110-ek jók és a Patton III is. T92 felejtős (magas célzási sebesség, töltésidő és nagyon pontatlan). A mednek a lövege nem jött be annyira (pontatlan). T110E5 mindenképpen fog kelleni (brutál jó tank). Bár az E4 nerf miatt az E3-mat kicsivel jobbnak éreztem, a hozzá vezető út miatt inkább az E4-ért indulok el (a torony nagy előny). Ha nagyon szétcseszik, legfeljebb nem fogom használni. Patton III-on még vacilálok, de sztem ráállok arra az ágra is:)
U.I.: A T95... nincs is rá szó. Soha ne kelljen "vezetnem":)
Németo.: Kedvenc nemzetem, de sajnos az E50M és A GW Type E-n kívül a másik 3 nem igazán jött be. Lassúak, lassan töltenek és hiába a nagy sebzés, a páncél nem garancia semmire. A JPZ E100-zal csak max. közép távolról jó lövöldözni. E50M kellemes csalódás - jó a lövege és van féke:)
USSR: IS-7 és 4 meg van. Szerintem a többi is meg lesz:) Az új TD-vel nagyon jó játszani. Tuti, h keményen fogják nerfelni, mert ez így túl OP. Pontos, gyorsan tölt, mozgékony és a páncélja egyszerűen fantasztikus. Az egyik csatában egy JPZ E100 lövését fogta meg. Egy T110E5-t lazán elpicsáztam vele és sebezni sem tudott. Viszont a HE-re tényleg nagyon érzékeny. Obj 268 szintén bejött, egyedül az alacsony löveg kitéríthetőség zavart. Aztán ott a T62A. Löveg és mozgékonyság csillagos ötös, de bárcsak lenne egy kicsit vastagabb frontpáncélja és kicsivel nagyobb átlagsebzése:) Az alacsonyabb átlagsebzést szerintem a nagyobb tűzgyorsaság nem kompenzálja. Obj 261 - eddig ódzkodtam tőle, de talán a legjobb tier 8-as arty, de nyugi szigorúan csak CW-re vinném:) A kisebb sebzést itt kompenzálja a nagyobb tűzgyorsaság és a szemtelenül kicsi célzókör.
T-54 új lövege: szerintem nálam marad a D-54. Az új cső annyival nem céloz gyorsabban, nem pontosabb még mozgás közben sem és a célzási sebesség javulás sem látványosabb annál, h én beáldozzam ezek miatt a +18mm átlag átütést. Flankelésre nem mindig van lehetőség, ezért a kompenzáció miatt minden + átütés jól jön. Ja és lusták voltak új löveg modellt csinálni, D-10T2C ugyanúgy néz ki, mint a Type 59 puskája.
Ami nem tetszik:
1. nem lehet többé látni az átütés(ek) nyomát (ez nagyon-nagy kár)
2. a lánctalp hangok irtó gagyik lettek, egyszerűen szörnyűek. A löveg hangok sem túl jók, de még tűrhető kategória
3. vízszintes tech tree
4. átrendezték a pályákat
5. az eredmény képernyő után, kéretlenül is átvált egy másik tankra
6. az új grafika miatt, túl nagy a világosság;)
Bocs a túl bő lére eresztett hsz-ért:) -
Nálam ez csak nagy ritkán akkor látszott, amikor betöltődött map, de csak 1-2 másodpercig. Én simán betudtam a gyengécske vasamnak. A képek olyanok mintha a régi renderrel készültek volna, az újjal is ez a helyzet? -
Kondorwot #167573 8.0ás tesztszerveren a következő grafikai problémával szembesültem:
A talaj textúrája sokszor nem jelenik meg. Látószög változtatására megjelenik/eltűnik a textúra. A jelenség minden pályán megvan.
Amit próbáltam:
-referencia videokártya driver
-legújabb videokártya driver
-legújabb videokártya béta driver
-játékon belüli grafikai beállítások
-nvidia control panel grafikai beálítások
DXDiag
Megköszönök minden épkézláb ötletet!
-
"The Public Test will finish on the 12th September at 11:00 CEST (09:00 GMT). Thank you for your participation and feedback! Please watch the news about more tests in the future."
In soviet russia... már hajnali 11 óra van. :) -
-
Jól látom, h befejeződött a teszt? Ha igen, jól megszívtam vele.
Tegnap éjszaka merültem bele jobban a tesztelésbe (francia tier 10-ek és T92). Mindegyik nemzet tízesét le akartam tesztelni, h kell-e nekem vagy sem. Meg egyéb dolgokat is meg akartam nézni pl. T-54 új lövege. Mondtam magamnak 4 körül, h a többit majd később letesztelem, úgy is lesz még időm a héten. Erre ma meg vége, semmilyen előzetes értesítés nélkül. Nem arról volt szó, h lesz vagy két hetes? Nem tudom már mikor kezdődött, de sztem nem volt 2 hét. Így bízzon meg az ember a ruszkikban. -
Basszus most látom, hogy nem vettem le róla a felszereléseket. Megbosszulta magát a mocsok :) Sebaj féláras akció van... Szerencsére a legények azért a barakkba kerültek. -
Eleinte szerettem a KT-t, aztán két hónapig nem játszottam és a maradék 50k xp nagyon nyögvenyelősen jött össze, volt hogy a duplához sem volt vele kedvem. Forgathattam bárhogy, szökőévente egyszer pattant róla lövedék.
E-75-öt pedig egy ideig nem hiszem hogy megveszem. E100-ra valahogy nem nagyon vágyom és cw-re sem sűrűn kell. Viszont obj.263 és a T-62A nagyon megtetszett teszten, úgyhogy van mit húzni, plussz beleszerettem a T29-be úgyhogy hamarosan lesz újabb T8 heavym T32 formában. -
Hát ő régen kb 8 hónapja ez már itt bukta már mint részemről :)
A sima Tigrincs leginkább mésziről operált és utána jött a váltás a KT ami más harcmodort is lehetővé tett főleg ha top tank volt akár az ellenség arcába is bele lehetett állni elég jól állta sarat viszonylag a E-75 meg szintúgy hasonló paripa, tehát ha KT-tól megválás öröme a kifejlesztett E75-nek szól akkor ok, de ha annak hogy végre megszabadultál akkor sajna ez ugyanaz a bili lesz :) -
VanDaal #167566 Ennyire? :)
Az elején én sem lelkesedtem a KT-ért, de a top lövegével kifejezetten élvezetes gép vált belőle. A páncélja ugyan elmaradt a várakozásaimtól, de így is talán a 2. legjobb tier8 heavy lehet a T32 után.
Egyébként az E-75 nagyon kellemes tank, németekre nem jellemző gun depression párosul szenzációs páncélzattal és relatíve jó mozgékonysággal. Használd egészséggel :) -
A képlet egyszerű a következő skill az előző kétszerese.
1 skill 0%-tól-100%-ig kell összesen 105032 exp
2 skill 0%-tól-100%-ig kell összesen 210064 exp
3 skill 0%-tól-100%-ig kell összesen 420128 exp
4 skill 0%-tól-100%-ig kell összesen 840255 exp
.....
Tehát a 4-dik skillednél pl megközelítőleg 8x annyi csatát kell lenyomnod mint az elsőért és hogy eljuss a 100%-os 4-dik skillig meg 15x az első mennyiséget kb.
Ha bepipálod a rubrikát akkor a legénység egy tagja akinél ez az ábra láthatódupla exp kap, ezt bónuszt úgymond befolyásolja a legénység száma is, mert nem mindegy hogy 3 vagy 6 ember között vándorol a dupla exp.
100-at elosztod a legénység tagjaival és megkapod mennyi százalékot dob az összes emberre nézve.
pl:
100/6fő= +16,6'%-ot fejlődik az egész legénység körönként ha úgy vesszük , de a csaták után kapott exp elégé ingadozik jobb talán az adatlapon az átlag exp-vel számolni , de felesleges ilyenekre időt pazarolni max elolvasod hogy kb tudd mire számíthatsz:)
-
Tessellia #167564 Akkor hát: "Kill them all" -
Ja:
Kifejlesztve: A következő tank kifejlesztve: E-75. Elköltött XP: 153 555. Elköltött szabad XP: 445
De aminek ennél is jobban örülök:
Eladva: A következő tank sikeresen eladva 'PzKpfw VIB Tiger II' Kaptál kredit: 1 743 425 kreditet.
-
Tessellia #167562 Miért ne létezhetne. Random az egész játék, elméletben bármi megtörténhet. -
Venti, Töltésgyorsító, Célzásgyorsító van nekem mind2-n -
Malinovkán miután T-50-el kinyírtam az ellen artiját, beírta, hogy "Persze... 97 vereség zsinórban."
létezik ilyen, vagy csak költői túlzás volt? -
rudii #167559 T43 sztem pont, hogy robbanos. Volt, hogy egy nap 4szer is robbant ebbol 3x szembol kaptam. Vizesloszer viszont igazad van akkor se eri meg mert
kb 400kilo es jol belassul a tank tole.
T44-be sokszor serul a loszerrekesz, de ott legalabb nem robban be. De
zavaroan sokszor serul. Kb olyan mint nemet tankoknal szembol a motor.
Vagy az ISek egy reszenel a vezeto. -
Detto:) -
retros #167557 nekem ferdivel a rekord 8db nullás hit. zsinorban 6.
vk3601 oldaláról, egy-egy lövéses typeról és superpurshingről.. jah h ezek prémium járgányok? ezt az egybeesést :D

dupla exp kap, ezt bónuszt úgymond befolyásolja a legénység száma is, mert nem mindegy hogy 3 vagy 6 ember között vándorol a dupla exp.