banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kingofn00b
    Tegnap hazaértem fél 11-kor. Gondoltam, letolom a duplázót Grillével. Malinovka assault…ó mondom… Elkezdtük, a szopott bér jobbik oldalán voltam, de még egy ilyen unalmas csatát… Álltunk fent a dombon. Gyakorlatilag 1, azaz 1 darab lövést tudtam megindítani az egész meccs során, mert az egyenként felsorjázó ellenséget (na jó, egyszer jöttek 3-man) gyakorlatilag hamarabb kilőtték, mint ahogy beszűkült volna a célkereszt. Nagyon rossz az a pálya.

Tanácsot kérnék. Van jelenleg 635 csatám, eléggé sok tankot kipróbáltam. Úgy tűnik, hogy az arty meg a TD jön be. Viszont a próbálgatások során (főleg az elején, amikor azt sem tudtam, hogy merre kell kanyarodni) eléggé ratyi köröket mentem. Amikor olyan tankokkal játszottam, amiket kitapasztaltam (StugIII pl) akkor 1200 körüli effit sikerült összehozni.
    Most az effim 615, ami nagyon gyér.

Egyrészt nem szeretek vaktában lövöldözni. Csak a biztos célpontokat lövöm (TD-vel és artyval) másrészt meg nem szeretem egyrész kilőni mások killjét. Azt gondolom, hogy mivel support szerepben van mind a TD, mind az Arty, ezért ha a tank elbánik az ellenfelével, akkor nem lövök bele, hanem keresek más veszélyforrást.
    A bázis védéséről már leszoktam, mert akkor tényleg minimum XP-t kapok.

Szóval szerintetek hagyjam a fenébe a supportolást, és nyugodtan lődözgessek inkább az easy fragekre? Mitől nő jobban az effim? A sebzéstől vagy a killektől?