banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Még csak bejött a teszt szeró szerencsére. Gyorsan kipróbáltam az összes tier 10-et és tier 8 arty-t, meg még pár dolgot.

Tapasztalatok:

A franciák közül csak a batchat fog kelleni. Heavy gyenge, arty (nagy előny, h nem ugrik szét a célkereszt, de...) és TD - magas töltésidők+fochnál hiába a jó páncél, kevés a hármas tár (ha 1 v 2 pattan/0dmg már baj van).

USA: T110-ek jók és a Patton III is. T92 felejtős (magas célzási sebesség, töltésidő és nagyon pontatlan). A mednek a lövege nem jött be annyira (pontatlan). T110E5 mindenképpen fog kelleni (brutál jó tank). Bár az E4 nerf miatt az E3-mat kicsivel jobbnak éreztem, a hozzá vezető út miatt inkább az E4-ért indulok el (a torony nagy előny). Ha nagyon szétcseszik, legfeljebb nem fogom használni. Patton III-on még vacilálok, de sztem ráállok arra az ágra is:)
    U.I.: A T95... nincs is rá szó. Soha ne kelljen "vezetnem":)

Németo.: Kedvenc nemzetem, de sajnos az E50M és A GW Type E-n kívül a másik 3 nem igazán jött be. Lassúak, lassan töltenek és hiába a nagy sebzés, a páncél nem garancia semmire. A JPZ E100-zal csak max. közép távolról jó lövöldözni. E50M kellemes csalódás - jó a lövege és van féke:)

USSR: IS-7 és 4 meg van. Szerintem a többi is meg lesz:) Az új TD-vel nagyon jó játszani. Tuti, h keményen fogják nerfelni, mert ez így túl OP. Pontos, gyorsan tölt, mozgékony és a páncélja egyszerűen fantasztikus. Az egyik csatában egy JPZ E100 lövését fogta meg. Egy T110E5-t lazán elpicsáztam vele és sebezni sem tudott. Viszont a HE-re tényleg nagyon érzékeny. Obj 268 szintén bejött, egyedül az alacsony löveg kitéríthetőség zavart. Aztán ott a T62A. Löveg és mozgékonyság csillagos ötös, de bárcsak lenne egy kicsit vastagabb frontpáncélja és kicsivel nagyobb átlagsebzése:) Az alacsonyabb átlagsebzést szerintem a nagyobb tűzgyorsaság nem kompenzálja. Obj 261 - eddig ódzkodtam tőle, de talán a legjobb tier 8-as arty, de nyugi szigorúan csak CW-re vinném:) A kisebb sebzést itt kompenzálja a nagyobb tűzgyorsaság és a szemtelenül kicsi célzókör.
    T-54 új lövege: szerintem nálam marad a D-54. Az új cső annyival nem céloz gyorsabban, nem pontosabb még mozgás közben sem és a célzási sebesség javulás sem látványosabb annál, h én beáldozzam ezek miatt a +18mm átlag átütést. Flankelésre nem mindig van lehetőség, ezért a kompenzáció miatt minden + átütés jól jön. Ja és lusták voltak új löveg modellt csinálni, D-10T2C ugyanúgy néz ki, mint a Type 59 puskája.

Ami nem tetszik:

1. nem lehet többé látni az átütés(ek) nyomát (ez nagyon-nagy kár)
    2. a lánctalp hangok irtó gagyik lettek, egyszerűen szörnyűek. A löveg hangok sem túl jók, de még tűrhető kategória
    3. vízszintes tech tree
    4. átrendezték a pályákat
    5. az eredmény képernyő után, kéretlenül is átvált egy másik tankra
    6. az új grafika miatt, túl nagy a világosság;)

Bocs a túl bő lére eresztett hsz-ért:)