A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát ez azért elég meredek hogy az már helyezkedési hiba ha rád tudnak lőni...én agresszíven játszok mindent, lehet ezért nem értem, de minél távolabb vagyok az akciótól annál nagyobb az esélye hogy el fogjuk bukni a csatát...majd 10k csata után én ezt látom. Ha kicsit is próbálok passzív lenni akkor nagy eséllyel vereség lesz a vége.
Akkor gondolom én nagyon hülye vagyok hogy még szovjet TD-re sem álcázást raktam, egészen addig amíg Obj. 704-esen meg nem lett a 3. skill.
Sőt még álcaháló sincs rajta. Phej...(helyette van távcső, bázisvédésnél az értéke felbecsülhetetlen)
Ahhoz képest egész jól megvagyok vele, 2700 átlagsebzés / csata.
Összeszámolni sem tudom hogy hányszor segített a javítás skill de ahogy látom te teljesen máshogy játszol mint én szóval hagyjuk ennyiben.