A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az a szaros javítócsomag csak egyszer menti meg az életed, viszont ha letrackel valaki utána akkor 15mp-ig ott leszel az SPG-nek mint ingyen kill...arról nem is beszélve hogy mi van akkor ha el kell használnod még előtte mert kilövik az ágyúdat vagy valami.
Sok hülye berakta az új skilleket mindenkinek első helyre, én meg vigyorgok mikor egy 10mp-es újratöltési idejű ágyúval is folyamatosan trackelve tudom őket tartani.
A javítás az egyik legfontosabb skill bármire, szóval nem értem miért én vagyok itt az aki hülyeségekre buzdít.
Nekem is van francia TD-m, most fejlesztettem ki nemrég a Tier 8-ast szóval azt hiszem tudom mi kell rá elsőre, de nyugodtan elmondhatod te is hogy miért nem kell a javítás skill és miért hasznosabb helyette egy smooth ride vagy akármi más.