418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    A JT8.8-ast nem próbáltam, a Type-ot csak teszten, de ettől függetlenül állítom, hogy a T34 a legjobb prémium tank a játékban, sőt továbbmegyek, én játszani is szeretek vele. Pontosan azt szeretem, ha T10-es csatába tesz. Az átütésem mindenre elég és bőven van sok HP, amit le lehet szedni az ellenről és jön a kredit. T8-as csatában nem érek oda HP-khez és vége. Biztosan ezt a tankot ajánlanám, ha valaki most préium járgányon törné a fejét, illetve persze az E-25-öt, de azt nem a kredit, hanem a játékélmény miatt.

Én is XVM ellenes voltam, sőt a győzelmi százalék kijelzést most is hülyeségnek tartom. Nem is jó, illetve csak rossz irányba befolyásolja a játékod, de látni a csapatösszetételt azért jó, elismerem. Én azt a taktikát csinálom, hogy ha van rá esély az ellen jó játékosaira megyek. Sokszor simán eldönti a csatát, ha őket kiiktatod, de legalábbis lefoglalod, illetve jelzed a csapatnak kire figyeljenek. Vagy ahogy korábban írták, ha látod, hogy kb. 0 esélyetek, akkor óvatosabban játszol és próbálsz legalább sokat sebezni, ha pedig túl erősek vagytok, akkor gyorsan menni a többiekkel, mert rögtön vége a csatának.
  • Synt4xTerr0r
    Jogos, igazad van.Nálam most 2-3 napja Sz@rul adja ,ott is hagytam minden nap 10 meccsután a francba..
  • szakasz
    xvm nélkül pedig kicsivel rosszabb lesz a statisztikád, ezt hidd el.
    xvm-el elég jó eséllyel van arra hogy látod a csata várható kimenetelét, láthatod hogy kitöl mit várhatsz el.

egy nagyon egyszerü példa:ha látom hogy 60% körül van az esély, és a top tankjaink erősek, akkor tolni kell erősen velük az oldalt, ha nem ezt teszem, akkor szinte semmi kolonc nem marad amit sebezhetne az ember, ez főként napi első csatánál nagyon fontos.
  • nemtudommivan
    Malinovkan en is. En voltam a szinte full zoldekkel a tamado oldalon. Csata indul en su152 trollal meg még 3 td a bazison tobbiek fel a hegyre. A felderitonk sajnos fel perces jatekos volt. Eltelt a csatabol vagy ket perc es a masik oldalrol mint a hangyak ! A to melett a mezo kozepen mindenhonnan! Bedaraltak minket majd befoglaltak. Azon mondjuk nevettem :)
  • lammaer
    Ezt írtam én is. A napi WR-t egyedül te nem nagyon befolyásolod, a WR hosszútávon mutat reális képet egy emberről, nem 10-20-30 csatából.
    Az egész fórum tele van sírva arról, hogy vki leoszt 5-10K sebzést, mégis kikap... pont emiatt.
  • Synt4xTerr0r
    Nincs semmi kőbe vésve , biztos mindenki nyert már 20% os eséllyel ,és bukott már 90% -ról is :)
  • Tono34
    Ez sem mindig úgy történik. Láttam már nem is egyszer full "vörös" csapatot nagyon simán nyerni többnyire "zöldek" ellen.

Amikor ilyen csapatokban vagyok, titkon ezt remélem, hogy tudni fognak jól harcolni :)
  • Synt4xTerr0r
    Én most ne ma globál WR -re gondoltam ,csak egy napi adagra
  • 400V
    Én ilyenkor minimapot nézek és keresem a helyem honnan lehet sebzést osztani. Itt látszik mennyi hátránya van az XVM nek, ezért nincs is nálam.
  • Tono34
    Én használok XVM-et pont az asztalcsapkodás elkerülése végett. Így legalább tudom, hogy kire v mire számíthatok az adott csata során, DE ez nem jelenti azt, hogy nem teszek meg mindent a győzelem érdekében!
  • nemtudommivan
    Akkor sokkolom magam mikor nalunk full piroskak vannak az ellenfelnel meg nagysagrendekkel jobb jatekosok es latom lelki szemeimmel a 18,000 javitasi koltseget meg az 500 sebzest t9- ben. Egy teljesen felesleges csata. Foleg ha ilyen abszolut csapatra epito hulladekkal vagyok mint a tortuise.
    Ebbol zsinorban 4 es szent Ferenc is karomkodni fog.
  • lammaer
    Ilyen rövid távon nem befolyásolod a WR-ed, hiszen te csak egy ember vagy. Kinyíratod magad az elején mert frusztrált vagy, ettől a csapadod még simán nyerhet (nyilván ha toptankként ölöd meg magad az ront az esélyeken, de ha átlagos ember vagy (mondjuk 6 T8 közül az egyik), akkor kb mind1 mi történik veled.
  • lammaer
    Sok emberre káros az XVM, mert inkább összeomlik tőle minthogy arra használná amire való....
  • Synt4xTerr0r
    Biztos valamennyire befolyásolja a WR-t az emberi tényező is. Tegyük fel kezdésnek jól kezdi adni a meccseket ,és ez tunningolhat,vagy fordított esetben amikor mondjuk nyítsz zsínor 8-10 bukóval ,és már annyira frusztrált vagy és rá vagy görcsölve ,hogy nyerj már végre, hogy elkezdesz egyre nagyobb baromságokat csinálni :D
  • nemtudommivan
    A legnagyobb noobmagnes a jatekban a t34. Nem eleg hogy folyamat t9-10-be rakja de sikerul neki osszegyujtenie a legordasabb hulyeket. Annal mar csak az fcm50t-vel van rosszabb gyozelmi aranyom (nem is rossz hanem elkeseritoen szanalmas ) pontosan 41% amit kinkeservesen 35!!! %-rol "sikerult" felhozni eddig.
    Ezt egyszeruen a tank hibaja. Hatalmas papir nulla rejtozessel es mindenki szeretne egyet beleloni mert biztos a sebzes. Ezen felul rendszeresen top tank. Na ezt nem lehet az elso sorba vinni az biztos. Lila jatekosokat is latok vele kuszkodni. Az egesz csatajuk a folyamatos hatralasrol bujkalasrol (vagy inkabb annak probalkozasarol ) szol mert szazas izzokent vilagitanak.
    Egyebkent az atlag gyozelmi aranyom 52,3 % es soha nem mentem pedofil tankokkal. T18 hellcat stb.. Illetve csak annyit amit muszaj volt.
  • 400V

Én se használok XVM et. Tank megy tank ellen ez a lényeg. Azok az emberek akik százalékokkal foglalkoznak szerintem már munkahelyre járnak nem is játszani. Ebből jön a frusztráció meg az asztal csapkodás.

Ez is csak egy vélemény.
  • Roger6
    Amikor én ugyanezt leírtam tavaly, elküldtek a picsába, hogy mekkora noob vagyok. Én teljesen megértelek. Azt utálom a legjobban, amikor már a játék kezdetén beírják, hogy: lost, vagy akármi ilyen. Basznám agyon szívlapáttal az ilyet. Hulladékok.
  • lammaer
  • kabel15
    Nem tudom miért vagytok ennyire ki ezen a win rate en. Mármint azon, hogy kinek mekkora van. ( E PENISZ MI?). A játékosok 90% mondjuk 47-53% között van. Most az hogy az egyik oldalra kicsivel több 50%+ került mint a másikra? Kit izgat? Nem az a százalék fogja lehozni. Nekem nincs is felrakva ilyen program. Mi a francnak? Ez egy játék. Nem világbajnok akarok lenni, csak játszani. Már a játék elején csak sokkoljátok magatokat azzal, hogy jaj az ellenfélnél 3 al több zöld van fúúú tuti kikapunk, és így álltok hozzá. A helyett hogy megpróbálnád kihozni magadból a legg többet.
    Azt meg teljesen figyelmen kívül hadíjátok, hogy az ellenfélnél is emberek ülnek, ők is nyerni akarnak, és 2 nyertes egyszerre nem lehet.
    Én 2,710 csata után én ezt így látom. Lehet nem én vagyok a TOP játékos 50,15% win rate el. De én élvezem a játékot és jól szórakozok.
    Játékba is ezen a néven vagyok, meg lehet nézni a profilom mennyire vagyok NOOB!
  • Tono34
    Az nem lehet, hogy a normális az amikor ennyiszer pattan, eltűnik stb?

Lehet nézni a másik oldalról is. :) Egyébként ilyesmiket tapasztalok én is.
  • Sir Charles
    Pont egy hónapja jártam így,3 napig fél óra után mindig kék halál, gép újraindul.
    Már azon gondolkoztam, hogy lecserélem a videokarit, amikor a kollegám mondta, hogy valószínű a hővezető paszta száradt ki a grafikus processzoron és azért melegszik túl. Szétszedtem, megtakarítottam, kicseréltem a pasztát(400 Ft) és azóta megint hasít a gép.
  • madmanic
    Valamelyik hűtő döglődik a gépedben, proci vagy vidkari.

A game meghajtja, túlmelegszik és restartol.

Takarítsd ki, ha úgy is csinálja, derítsd ki h melyik a ludas.
  • Nikosi
    Hát azért a randomnak is van határa lehetne kicsit kevésbé random. Ma pl 50-100-al 3x patantam is-3 weak spotjáról kb 100 méterről. Na ez már kicsit sok volt...

De ez nem a wg összeesküvése csak simán random, de ennyire azért nem kellene az legyen. szerencsére azért ez nem minden napos dolog, de mikor előfordul akkor nagyon dühítő tud lenni.
  • Simulacrum
    Az én véleményem az, hogy egy-egy csapat közös teljesítményén múlik minden és emiatt nehéz jó randomgenerátort írni, de szerintem nem is lehet, de ez szerintem rendben is van.
    Azon lehetne vitatkozni, hogy legyen mondjuk a 25% helyett 20 vagy 15 a random, de az valahol jogos, hogy muszáj ilyen nagy százaléknak lenni, hogy sokan játszanak a játékkal, ne csak az unikumok.
  • Madi92
  • Madi92
    Muhaha! :D olyan porlasztások voltak ecsém....
    Amúgy szinte tükör volt a két oldal, ha megnézitek!

• yossarianHUN
    Én egy ideje már nem használok xvm-et (2 giga RAM mellett már az xvm is túl nagy plusz teher), úgyhogy csak a nyers eredményeket látom. Ha te nem tapasztalsz hullámvölgyeket és hullámhegyeket a játékban, akkor te lehetsz a világ legmázlisabb embere, én már egy-két éve megfigyeltem őket. Az utóbbi időben ez odáig fajult, hogy már nem is merek bízni a saját teljesítményemben, és ha épp jól megy a játék, akkor automatikusan azt érzem, hogy most csak épp az MM kegyes velem, nem az én ráhatásom miatt megy ahogy megy. Mert ha meg épp rossz sorozat van, akkor megszakadhatok, akkor se tudok élvezhető meccseket játszani. Pedig én sem vagyok unikum korántsem, de azért hiszem, hogy ha odateszem magam, akkor ha nem töketlen teljesen a csapat, azért hozzá tudok járulni a győzelemhez (mióta van ez a 15k a top három sebzőnek event, meg is van 10-ből 7-8 csatánál). A baj az, hogy ha épp rossz leosztásokat kapsz sorozatban, akkor töketlen a csapat. Teljesen.
    De ezt, mint mondtam nem mindenféle misztikus belenyúlás-elméletekkel magyarázom, csak a randomgenerátor rendszer fogyatékosságával.
  • Nikosi
    Azt nem hiszem, hogy a ghost shel-ek, lepattanók, egyéb dolgokat a wg manipulálná. Azt sem hiszem, hogy prém nem prém szinten bármi megkülönböztetést tenne. Túl sok számítás, túl bonyolult és nincs értelme. A prém fiók a jobb kredit hozam miatt ép elég pluszt jelent.

DE azt amit itt linkeltek az ftr-ről az szerintem ténylegesen így van. Ezt én már régebb óta sejtem, saját tapasztalataim alapján. Azaz ha valaki több vereséget szed össze zsinórban akkor a úgymond mm kedvezményt kapa következő csatára. Azaz például egy t8-as tankkal inkább alacsonyabb tierű csatákba teszi be, ahol top tank lehet. Ez nem jelent túl nagy számítási igényt és pont elég lehet ahhoz, hogy ne vegye el totálisan a kedvét egy játékosnak. Ráadásul ez nem egy játékot befolyásoló tényező, és még könnyen ráfogható a randomra is.

Ezt az úgy nevezet "random módosítást" el tudom simán képzelni ez könnyen megvalósítható.
  • Angelus1991ster
    Alienwarearénán még van 1864 invite kód.
  • Angelus1991ster
    Köszönöm a válaszokat! A hiba okát azért kerestem a WoT-ban ,mert a 8.8-as és 8.9-as patch-ekkel szaporodott meg a kékhalál események száma. Az előtt szinte évente 4-5-szer volt.
  • Simulacrum
    Nemrégen raktam fel az XVM modot és pár napja kapcsoltam be rajta a win % kijelzést. Ez a százalék mondjuk nem tudom hogyan működik, mert szerintem nem jól, mármint szerintem simán összeadja a win6-ot és aszerint számol, pedig sokkal fontosabb, hogy hány jó játékos van az egyik oldalon. Tehát hiába van egy unikum az egyiken, ha a másikon 3 zöld játékos mondjuk. Akkor nem lehetne az unikumos oldalnak adni nagyobb százalékot, de nem is erről szerettem volna beszélni, hanem arról, hogy miket látok. Eddig 34% volt a legkisebb, amit láttam, itt olyan 2-8 volt a zöldek (kékek, lilák) aránya a két csapatban és nyertünk. A következő módon. Ruinberg, egy bázisos játék. Mindannyian, megbeszélés nélkül, még platoon se volt, ha jól emlékszem egyszerre mentünk a foglalókör felé. Ott ledaráltuk az ellent és nem befoglaltunk, hanem szépen két irányból bekerítettük a kis faluban nézelődőket. Magam sem hittem el, de nagyon sima volt. A másik meg ugye még egyszerűbb az ilyen foglalósoknál, a mindenki foglal esete. Hiába van egy rakat unikum az ellennél, simán befoglalnak, ha mindenki odamegy, főleg, hogy a jó játékos ritkábban megy a foglalókör felé, ezt megfigyeltem. :)
    A mondandóm lényege, hogy ez a két fenti eset nem befolyásolható a WG által. Tehát emiatt ha manipulálnak is, az ilyenekkel nem tudsz mit csinálni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mondjuk két vereség után van egy-két ilyen vesztésed, akkor úgy érzed tuti belenyúltnak, pedig ez csak pech, ha viszont nyersz így azt észre se veszed.
    17k csatám van, 2 éve játszom. Ezen idő alatt egyszer, de tényleg egyszer történt velem olyan, hogy 2-3 napig jóval a jelenlegi nyerési százalékom alatt voltam és az engem is meglepett, de úgy gondolom két év alatt egy ilyen időszak belefér a statisztikába. És jelezném, hogy zöld játékos vagyok, aki maga játszik, tehát nem kék, meg unikum, meg olyan aki maga eldönti a csatát, közel se. Szóval én személy szerint nem érzek belenyúlást rossz és jó csapatleosztás tekintetében a WG részéről.
  • Bangaro
    Win 7 van a gépemen idestova 3 éve és még soha nem láttam kékhalált. XP-n előfordult ritkán, de ennél még soha.
  • Bangaro
    Kék halál gyakori okai:
    - memória szarakodik
    - kevés a zenerdzsi (táp)
    - vinyó döglődik
    Saját tapasztalataim szerint elmondhatom, hogy program a legeslegritkább esetben okoz kékhalált. Osztom tanult kollégám lexlutor véleményét. ebbizony hárdver probléma lesz.
  • Sunsetjoy
    Kéne a kékhalálról infó, hogy milyen stop hibakódot ír ki, vagy melyik fájlra hivatkozik, mint a hiba forrása.
    Csak a WoT nem okoz ilyet, ennyire azért nem szar... :)

Ha itt keresgélsz, pl. megtudni hogy a STOP hibaüzik mit jelentenek: STOP

Persze ha kékhalálnál újra is indul a géped, azt ki kéne kapcsolni, hogy újraindítás legyen automatikusan.
    Vagy felrakni egy BlueScreenView programot: BSV
  • Angelus1991ster
    remélem:D brutális a KV-2
  • lexlutor
    ott nem a jatekkal lesz a gubanc, hanem vagy az os, vagy hardware problema.
  • Count Adyn
    Igen, mivel a töltőd és mindenki kap a fő képességéhez +5% ot, talán lesz 19.95 :D
  • Angelus1991ster
    néha csatába lépés előtt kékhalál van
  • yossarianHUN
    És ugye van olyan is, hogy kiegyensúlyozott a győzelem-vereség ráta, csak sajnos ez a ritkább eset.
  • Master91
    ja hallod, bazd meg, amiket az ftr írt híreket pletyiket stb nem 85-90%-ban bejöttek...nem 1 hete olvasom elhiheted
    és igen, ha ők azt írják hogy lépegetők lesznek a játékba, akkor én elhiszem azonnal ( kivéve ha nem szándékos ápr. 1-je van)

erről ennyit