banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kabel15
    Nem tudom miért vagytok ennyire ki ezen a win rate en. Mármint azon, hogy kinek mekkora van. ( E PENISZ MI?). A játékosok 90% mondjuk 47-53% között van. Most az hogy az egyik oldalra kicsivel több 50%+ került mint a másikra? Kit izgat? Nem az a százalék fogja lehozni. Nekem nincs is felrakva ilyen program. Mi a francnak? Ez egy játék. Nem világbajnok akarok lenni, csak játszani. Már a játék elején csak sokkoljátok magatokat azzal, hogy jaj az ellenfélnél 3 al több zöld van fúúú tuti kikapunk, és így álltok hozzá. A helyett hogy megpróbálnád kihozni magadból a legg többet.
    Azt meg teljesen figyelmen kívül hadíjátok, hogy az ellenfélnél is emberek ülnek, ők is nyerni akarnak, és 2 nyertes egyszerre nem lehet.
    Én 2,710 csata után én ezt így látom. Lehet nem én vagyok a TOP játékos 50,15% win rate el. De én élvezem a játékot és jól szórakozok.
    Játékba is ezen a néven vagyok, meg lehet nézni a profilom mennyire vagyok NOOB!