banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nikosi
    Azt nem hiszem, hogy a ghost shel-ek, lepattanók, egyéb dolgokat a wg manipulálná. Azt sem hiszem, hogy prém nem prém szinten bármi megkülönböztetést tenne. Túl sok számítás, túl bonyolult és nincs értelme. A prém fiók a jobb kredit hozam miatt ép elég pluszt jelent.

DE azt amit itt linkeltek az ftr-ről az szerintem ténylegesen így van. Ezt én már régebb óta sejtem, saját tapasztalataim alapján. Azaz ha valaki több vereséget szed össze zsinórban akkor a úgymond mm kedvezményt kapa következő csatára. Azaz például egy t8-as tankkal inkább alacsonyabb tierű csatákba teszi be, ahol top tank lehet. Ez nem jelent túl nagy számítási igényt és pont elég lehet ahhoz, hogy ne vegye el totálisan a kedvét egy játékosnak. Ráadásul ez nem egy játékot befolyásoló tényező, és még könnyen ráfogható a randomra is.

Ezt az úgy nevezet "random módosítást" el tudom simán képzelni ez könnyen megvalósítható.