A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #277981 Nemrégen raktam fel az XVM modot és pár napja kapcsoltam be rajta a win % kijelzést. Ez a százalék mondjuk nem tudom hogyan működik, mert szerintem nem jól, mármint szerintem simán összeadja a win6-ot és aszerint számol, pedig sokkal fontosabb, hogy hány jó játékos van az egyik oldalon. Tehát hiába van egy unikum az egyiken, ha a másikon 3 zöld játékos mondjuk. Akkor nem lehetne az unikumos oldalnak adni nagyobb százalékot, de nem is erről szerettem volna beszélni, hanem arról, hogy miket látok. Eddig 34% volt a legkisebb, amit láttam, itt olyan 2-8 volt a zöldek (kékek, lilák) aránya a két csapatban és nyertünk. A következő módon. Ruinberg, egy bázisos játék. Mindannyian, megbeszélés nélkül, még platoon se volt, ha jól emlékszem egyszerre mentünk a foglalókör felé. Ott ledaráltuk az ellent és nem befoglaltunk, hanem szépen két irányból bekerítettük a kis faluban nézelődőket. Magam sem hittem el, de nagyon sima volt. A másik meg ugye még egyszerűbb az ilyen foglalósoknál, a mindenki foglal esete. Hiába van egy rakat unikum az ellennél, simán befoglalnak, ha mindenki odamegy, főleg, hogy a jó játékos ritkábban megy a foglalókör felé, ezt megfigyeltem. :)
A mondandóm lényege, hogy ez a két fenti eset nem befolyásolható a WG által. Tehát emiatt ha manipulálnak is, az ilyenekkel nem tudsz mit csinálni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mondjuk két vereség után van egy-két ilyen vesztésed, akkor úgy érzed tuti belenyúltnak, pedig ez csak pech, ha viszont nyersz így azt észre se veszed.
17k csatám van, 2 éve játszom. Ezen idő alatt egyszer, de tényleg egyszer történt velem olyan, hogy 2-3 napig jóval a jelenlegi nyerési százalékom alatt voltam és az engem is meglepett, de úgy gondolom két év alatt egy ilyen időszak belefér a statisztikába. És jelezném, hogy zöld játékos vagyok, aki maga játszik, tehát nem kék, meg unikum, meg olyan aki maga eldönti a csatát, közel se. Szóval én személy szerint nem érzek belenyúlást rossz és jó csapatleosztás tekintetében a WG részéről.