banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Én egy ideje már nem használok xvm-et (2 giga RAM mellett már az xvm is túl nagy plusz teher), úgyhogy csak a nyers eredményeket látom. Ha te nem tapasztalsz hullámvölgyeket és hullámhegyeket a játékban, akkor te lehetsz a világ legmázlisabb embere, én már egy-két éve megfigyeltem őket. Az utóbbi időben ez odáig fajult, hogy már nem is merek bízni a saját teljesítményemben, és ha épp jól megy a játék, akkor automatikusan azt érzem, hogy most csak épp az MM kegyes velem, nem az én ráhatásom miatt megy ahogy megy. Mert ha meg épp rossz sorozat van, akkor megszakadhatok, akkor se tudok élvezhető meccseket játszani. Pedig én sem vagyok unikum korántsem, de azért hiszem, hogy ha odateszem magam, akkor ha nem töketlen teljesen a csapat, azért hozzá tudok járulni a győzelemhez (mióta van ez a 15k a top három sebzőnek event, meg is van 10-ből 7-8 csatánál). A baj az, hogy ha épp rossz leosztásokat kapsz sorozatban, akkor töketlen a csapat. Teljesen.
    De ezt, mint mondtam nem mindenféle misztikus belenyúlás-elméletekkel magyarázom, csak a randomgenerátor rendszer fogyatékosságával.