418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is vettem a T34-et, ráadásul 1 hónappal, miután kiosztották ingyen. Később kezdtem a játékot, nem ismertem a weak spotokat, így jól jött a nagy pen. Aztán ahogy megtanul az ember játszani, már persze elég a 175mm pen egy jó rofú cuccal is... (IS-6)
Szóval összetett kérdés azért egy prémium tank vásárlása.
Mellesleg akkor volt utoljára, vagy utolsó előttinek Type59 vásárolható, azóta is átkozom magam, hogy nem azt vettem, de akkor még nem szerettem medezni... :D
#291145: Azért írtam, hogy ha már nem tervezed a játékot hosszútávra, akkor tényleg felesleges vesződni vele. E50M-em nincs, az egyik utolsó T9, amiből még ki kell húzni a 10-est. :)
Amúgy ugyanez a nick még a játékban. -
Destydeme #291151 Hi.Na a másik kedvencem :) de ez pozitív..Még Jeff kéne :)
Miért nincs kifejlesztve?Már nincs sok időd,és jön a nerf,ja,h nem szóltak?
Ó tee :)Kis buta.Én mikor kezdtem tényleg "az"volt,ma már 1. lövés után spottolnak,mondom úgy,h 5 skilles a legénység.
Mindjárt nézek statot és válaszolok.De nem fogysz örülni,szeretnéd,ha azt írnád,h napi 500 csat nem mesze nem lesz annyi.9es foch dupla+ a retek 8as arty a franciáktól és utána 80% rhm+napi 10-20 csata tier 10ben,az alatt már a q... anyjába küdtem magam is.De megnézem. -
yossarianHUN #291150 Nem hasraütés volt, patch notesból szedtem. 2k csatára igen, de mint mondtam, nekem speciel pont arra kéne, hogy tartok vele egy farmnapot hétvégén, mondjuk 30 csatával, és a bejött pénzből tudok venni kevés híján egy T8-at. Na ezt nem lehet megcsinálni vele, az az 5% meg halottnak lesz a csók. Na sebaj, érzem WoT karrierem végét, pár hónap múlva már szerintem maximum egy-két körre fogok felmenni nosztalgiázni. -
Pár szó a Type61-ről, tegnap megvettem. Full stock, de a nagytorony megvan. Lassú, lomha, minden átlövi. Egy előnye van, a 4.5 sec-es töltési idő, de mivel 210 a pen-je, így lóf@szt sem lősz át vele szemből, még a tier 9-eseket is alig. Ami a lege-leges-leges-leg idegesítőbb ezen a tankon hogy BÁRMI is lövi meg, azonnal ki megy a motor. Nem volt olyan csatám hogy ne lőtték volna ki egyszer, és javítás után még egyszer. Ilyen nincs! Bárki, bármivel, bárhol rád lő azonnal kimegy a motor. Hát ilyet én még nem láttam, pedig jó pár tankot kihúztam. Ha nagy javító lenne benne, az sem oldaná meg szerintem, ráadásul kész anyagi csőd. Komolyan idegesítő. Sosem mentem ennyire motorérzékeny tankkal.
Ám öröm az ürömben, sikerült kis csővel az első osztály elérnem. Alig maradt pár lőszerem, azt hittem ki fog fogyni. Hihetetlen gyors a ROF stock ágyúval.
-
yossarianHUN #291148 Majdnem a zárt béta kezdete óta WoT-ozom, kezdőnek azért nem nevezném magam. De vettem, a régi US heavy ág teljesen hidegen hagyott, aztán mire kiderült hogy ingyen prém lesz a kilencesből, addigra már késő volt nekiállni (elvetemültebbek nekiugrottak és kihúzták, nekem eszem ágában sincs ilyesmi miatt napi sok órát játszani). Dehogynem volt, elsőnek a T5-öket babrálták meg, hogy farmolásra alkalmatlanná tegyék őket:D Élvezném én, csak egyre inkább leszűkülnek a lehetőségek, T4-5-ben tögyörögni meg nem szeretek. -
Találjátok ki min akadt meg a szemem:
Ezt hozták össze:
Szűrő az nem kell ezek ellen, ugyan minek... -
Na, de ez az, hogy van 10k csatád... 10k csata alatt mennyit költöttél fogyócikkekre? 10millát? 15öt? Nem jobb lenne, ha lenne 5, vagy 7,5 millád most kéznél?
Én most lassan 27k csatánál járok, de 4-5k csata után beláttam, hogy így sokkal jobb lesz.
Jó persze, ezalatt pl. tűzoltóról áttértem automata tűzoltóra (ingyen van kb, amennyi fogy, annyit kapsz is)...
Persze való igaz, ha már nem tervezed hosszúra a WoTos pályafutásodat, csak mondjuk 11-12k csatára, akkor tényleg felesleges ezt figyelni.
De ha mondjuk még nem érzed úgy, hogy látod a végét, érdemes elkezdeni.
És visszakanyarodva a főágra - mert én emlékeim szerint arról is írtam, nem csak erről -, nekem 2k csatám van a T34-el, és én meg vagyok elégedve a hozamával. Mellesleg perpill a WG szerint is (bevallottan) alacsonyabb a hozama, mint a többi T8 prémnek. Az az 5% (gondolom csak egy példa volt, amit te írtál, hasra ütve) pedig nagyon is sok... De megintcsak hosszútávon. (Bár ideadnák visszamenőlegesen azt az 5%-ot a 2k csatára!)
Konkrétan az IS-6al szoktam menni mostanában, mert még új, és tetszik a tier limit, és egy vadállat a 9s-es töltése a T34 12s-éhez képest... És az meglepően pénzeket (ejtsd: 100k, 7-80k körüli profittal eventek nélkül) ad már 2-3k dmg-re is. (Bár spotdmg is szokott vele lenni bőven mellé, az is jól hoz a prém tankoknál) -
Destydeme #291145 Thx 
Értem én,amit írtál(bevásárlás akció közben),engem már az sem hoz lázba.Az a szép,h a cw-sem.Lassan ki kell lépni...
1-2 replayt láttam tőled,ami szép volt(sand river e50m),szal mennyi csatád van?
No more question i promise.Próbállak beazonosítani,anélkül,h noobmeter.com-ot nézegessek,azért nem kell a wot név. -
Malarki #291144 1112 csatád van a Borsiggal? Az fasza, nekem meg még ki sincs fejlesztve :D Mennyi csatát szoktál menni naponta? -
nobodyattis #291143 Eddig csak szenvedtem vele de most már kezdek ráérezni
-
Destydeme #291142 10k?Akkor az még kezdő?
na ,vicc volt :)Nehogy azt mondd,ha t34-et vetted,mikor 1.5 éve farmolható volt.
Nekem 1 sincs a tier 8ből.Talán ha lenne német type 59,de már írtam,h nem költök erre többé(1 nap ban),rgo kuka.
Stug III-al van 2200 csata,ott nem volt ilyen tekergetős bosszankodás.
Sztem maradj a fun dolognál.Próbáld élvezni a game-t és kész.
Én sajna egyre kevésbé még ezt a részt sem,de ez én vok,nagyok az igények.
-
Úgy szeretem az ilyen beírásokat. Mégis mit gondolt mi lesz? Majd nézzük egymást a kör végéig? :D -
27. De most néztem, utolsó 60 napban csak 1334 csata. Lol, hát ünnepi időszak volt, felborult a normális életmenet. :D -
yossarianHUN #291139 Nem játszok hosszútávon, illetve rendszeresen csak akkor játszom, ha van szakasztárs, de akkor sem szükségszerűen. Nem követem folyamatosan az eventeket, és ha épp igen, akkor sem jut eszembe egyből rávetődni, és nagybevásárlást tartani ha épp ilyen típusú van. Bizony nem vagyok egy napi 3 órás WoT player, az éles verzió megjelenése óta van 10k csatám, épp ezért vettem T8-as prémet, hogy az én rendszertelen, és többnyire kevés játékommal is tudjak szükség esetén kreditet farmolni. Ezzel nagyot koppantam, mert mint mutattam, korántsem kielégítő a T8 prémek kredithozama (a T34-é legalábbis nem az). Ez volt az alapfelvetés is, ehhez képest már ott tartunk, hogy én vagyok a hülye, amiért eventnél nem tárazok be javítókból. Prioritások megvannak. -
Destydeme #291138 Hi.1 kort mondasz?Prv is jó,ígérem nem mondom tovább. -
Destydeme #291137 Sztem nem beszélek újat,ha azt mondom vastagon tekergetnek"ezek"!
(Január végén 1 ismi is6-al csupán 1 elc-t lőtt ki és kapott +28k-t,mondtam is,h beszoptad,mert ezt a xar teljesítményt megjegyzem,te se felejtsd el,beszélünk róla 2 hónap múlva.)
Ez nem conspiracy,qrva élet,h tekergetnek mindent,hiába Lammaer klántárs...
A tier 8 is tuti:Az rhm a fun nálam,olyan dolgokat csinál a 0.35 acc ágyúval,h b+ a kv1s ágyúja jobb sniper(itt nem a kredit a szopi,hanem,h el sem találom,vagyis de az a szopi).
Mondom ezt úgy,h 1112 csata van vele(5 skill) 59.3% win wn-t már nem is mondok,de nagyon lila.A wn8 érték,meg "fekete"
De amit ez elmúlt 1 hónapban csinál,az kritikán aluli:a lövések 30%a a földbe megy(ha fel célzok,akkor felé).
Persze mivel 3 hónapja kaptam 1 nap bant(kv1s&is platoon kilövéséért,aki látta replays idézem:jogos,már nem költök a wotra,vagyis nem sírhatok,h xar a játék.
Tekergetnek itt szépen.Ma még be sem léptem inkább sörrentek,aztán 1 óra múlva elmegyek spotra az artyval. -
Ez nem trükk, ez ésszerűség, ember. Hosszútávon játszol egy játékkal, matekozz is, mivel jársz jobban. Tudod mennyi kreditet nyersz X csata alatt (amíg el nem fogy) csak az általam felvázolt 1000+500+100 kombóval? Még ha el is fogy mind...
Pontosan 2.400.000 kreditet, annyit amibe ez "kis csomag" kerül. Neked mint egy olyan embernek, aki nem használ prémiumot, és ezért minden egyes kredetitet meg kell, hogy becsüljön, még inkább meg kell az ilyesmit fontolnia.
Nem titkolták sosem, hogy high tierben csak nagyon jó teljesítménnyel lehet (értsd ez alatt a 2-4k közti dmg-et tiertől függően (t8-10), 2kill/csata átlagot) tartósan profitot elérni. Prémium nélkül.
Konkrétan a prémium nélküli csaták hozamát nem szoktam nézni, de én adott dmg-re adott tierben nagyjából mindig ugyanannyit kapok (kivéve ha vmi event van, ofkórz), hónapok óta, tanktól függetlenül (prémmel többet nyilván). -
csak nem jön össze...
-
lol na -
yossarianHUN #291133 5%. Hatalmas változások lesznek itt, biza:D -
Erre jól adott:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #291131 Nem most akarják majd fentebb venni a credithozamokat a T8 premeknél? Lehet hogy az segít majd valamit. -
Korrekt. -
yossarianHUN #291129 Most nehogymár ilyen trükkökkel kelljen elérni, hogy az ember nyolcas géppel 1500 demidzses csata után ne fizessen, mint a katonatiszt:D Ez az elmúlt pár hónap fejleménye, talán a 8.10-é, csak ez szerintem kimaradt a patch notes-ból. De csssss, nem gyártunk összeesküvés-elméleteket
-
Bratyex #291128 Bár FCM50t még mindig jobb választás akkor, legalább annak a lőszere olcsó! :D -
WTF, tessék szépen betárazni előre féláras eventnél a javító-elsősegély-tűzoltó szentháromságból (1000-500-100 ki szokta húzni a következőig nálam, havonta 1000+ csatával) -
yossarianHUN #291126 Kb. egy hónapja gyártottam őket. Akkor kezdtem el screenshotokat csinálni, mikor feltűnt, hogy katasztrófa a kredithozam. Egyébként a nem prém nyolcasok is siralmasan profitálnak manapság, azokról is vannak szép képeim:D 2000 dmg alatt, ha elhasználsz egy javítót kb. képtelenség nyolcast plusszosba kihozni. -
yossarianHUN #291125 Helyzetfüggően, de főleg hulldownban, T29 mintára, ami nagyon nem sniper-taktika. Főleg, hogy az ágyúja papíron pontos, de gyakorlatban úgy szór mindenfelé, mint a veszedelem. Nem mondom hogy mindig magamnak spottoltam, de heavy lévén az esetek 3/4-ében biztos. -
Destydeme #291124 Hi.Ez tényleg elég....Mikori képek?Anno is lusta voltam kihúzni,úgy fest az idő engem igazolt.
Hadd ne mondjak semmit,ja annyit,h gyakorlatilag ingyen frag+a tapasztalat,h vmi 13 sec a töltése=2őt is rá lehet verni.
Pár napja RHM-el 1 vs 1ben simán kicsináltam,pedig lila volt és magyar,irkált is.....
-
yossarianHUN #291123 Na hallod. Nemrég posztolt itt ki egy friss E25 tulaj (azt hiszem Artman) screenshotokat, ki is guvadtak a szemeim. 1500 sebzésre, prém nélkül 60-70k-kat hoz az a gép. Ennyit a nyolcas prémekről. -
Hogy használod? Mert ha hátulról snipeolgatva nyomattad vele azt a 3k dmg-et, akkor az a 68k profit (prémmel) nagyon is reális, és nem kevés... Ha közelharcban csinálsz ennyit, erre simán szokott adni 100k-t is. -
Malarki #291121 Ennek fényében érdekes, hogy a mindenki által lenézett és leszarozott SuperPershing-gel az ilyen eredményekre már kapom a 40k tiszta hasznot, prem nélkül. -
Bratyex #291120 Ezt nem hiszem el! O.o Az ilyen hozamok prém tier 6-7 simán hozható, sőt tier 5 is talán... omg! Tényleg nem érdemes drága t8 tankokat venni! :/ -
Ilyenből lesznek a legendák
-Hallod tegnap meglett a Maus, bunker apám érted
--Haha az semmi dobd el, E75 apám az tank
-Hülye vagy 9-es nokedli, Maus megeszi
--E75 apám, E 75 tegnap El Hallufon beáll vele a srác keresztbe érted keresztbe , 3-mat belelőttem semmi érted semmi 100%-on ott áll na az tank apám
-Aha akkor eladjam ?
:) -
yossarianHUN #291118 Na akkor most bevagdosom ide a screenshotokat, amiket az utóbbi időben T34-gyel csináltam. Botrányos a nettó hozama, egyszerűen nevetséges. Elöljáróba: ezek nem jó körök (többnyire), inkább átlagos-átlag alattiak, de a kapott pénz - szerintem - egyszerűen szánalmas, még így is.
1180 dmg/103 spot dmg - 2390 kredit nettó
2280 dmg/9 spot dmg - 29 770 kredit nettó (100k levonandó a küldetés miatt)
1447 dmg - 16 995 kredit nettó
3072 dmg/334 spot dmg - 39 276 nettó kredit
2181 dmg/797 spot dmg - 27 485 nettó kredit
És a kedvencemet még nem is találtam meg, volt valami emlékezetes csata, kétezervalamennyi dmg, csupa T10-be (talán két lövés nem, azok meg T9-ek), és huszonvalahányezret hozott a gép. Véleményem szerint szanaszét lett nerfelve a T8 prémek kredithozama, de kimondani csak félhangosan merem, mert a végén megidézem TomDantest, aki vérben forgó szemekkel fog kioktatni arról, hogy... Na de tudjátok. Egy szó mint száz, mindenki fontolja meg, milyen prémtankot vesz.
-
Na itt vannak az ígért screenek a varázshelyről:) Amúgy lehet, h már ismertétek, nem olyan különleges hely, de általában működik:)
-
Destydeme #291116 "Persze felspottolják,én meg egyből kapok vagy 3 lövést."Ezeket gondolom neki szánták,csak te"védted". -
Destydeme #291115 Azért is kérdeztem,mert nem szoktál te ilyet írni.....
Qrva idegesítő,amikor a más spottolása miatt,téged lőnek xarrá.
A nevében a "pz4"mindent elmond..Amikor a Wt E100at csináltam novemberben,mindenki a 9es td-t akarta kilőni(80mmarmor).Wt auf pz4.....ilyen esetben ingyen frag.
Sztem(ilyenkor) nem is tudta,h te lőtted,volt már nekem is ilyen story...fogalma sem volt,h én lőttem.Azt meg pláne,h miért. -
Egyébként eléggé elkeserít hogy idáig jutottam. :(
-
Toweliee #291113 Nem változott a véleményem, de ne is kezdjük el győzködni egymást, semmi jelentősége nincs. Nem megbántani akartalak.