A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #291118 Na akkor most bevagdosom ide a screenshotokat, amiket az utóbbi időben T34-gyel csináltam. Botrányos a nettó hozama, egyszerűen nevetséges. Elöljáróba: ezek nem jó körök (többnyire), inkább átlagos-átlag alattiak, de a kapott pénz - szerintem - egyszerűen szánalmas, még így is.
1180 dmg/103 spot dmg - 2390 kredit nettó
2280 dmg/9 spot dmg - 29 770 kredit nettó (100k levonandó a küldetés miatt)
1447 dmg - 16 995 kredit nettó
3072 dmg/334 spot dmg - 39 276 nettó kredit
2181 dmg/797 spot dmg - 27 485 nettó kredit
És a kedvencemet még nem is találtam meg, volt valami emlékezetes csata, kétezervalamennyi dmg, csupa T10-be (talán két lövés nem, azok meg T9-ek), és huszonvalahányezret hozott a gép. Véleményem szerint szanaszét lett nerfelve a T8 prémek kredithozama, de kimondani csak félhangosan merem, mert a végén megidézem TomDantest, aki vérben forgó szemekkel fog kioktatni arról, hogy... Na de tudjátok. Egy szó mint száz, mindenki fontolja meg, milyen prémtankot vesz.