A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na, de ez az, hogy van 10k csatád... 10k csata alatt mennyit költöttél fogyócikkekre? 10millát? 15öt? Nem jobb lenne, ha lenne 5, vagy 7,5 millád most kéznél?
Én most lassan 27k csatánál járok, de 4-5k csata után beláttam, hogy így sokkal jobb lesz.
Jó persze, ezalatt pl. tűzoltóról áttértem automata tűzoltóra (ingyen van kb, amennyi fogy, annyit kapsz is)...
Persze való igaz, ha már nem tervezed hosszúra a WoTos pályafutásodat, csak mondjuk 11-12k csatára, akkor tényleg felesleges ezt figyelni.
De ha mondjuk még nem érzed úgy, hogy látod a végét, érdemes elkezdeni.
És visszakanyarodva a főágra - mert én emlékeim szerint arról is írtam, nem csak erről -, nekem 2k csatám van a T34-el, és én meg vagyok elégedve a hozamával. Mellesleg perpill a WG szerint is (bevallottan) alacsonyabb a hozama, mint a többi T8 prémnek. Az az 5% (gondolom csak egy példa volt, amit te írtál, hasra ütve) pedig nagyon is sok... De megintcsak hosszútávon. (Bár ideadnák visszamenőlegesen azt az 5%-ot a 2k csatára!)
Konkrétan az IS-6al szoktam menni mostanában, mert még új, és tetszik a tier limit, és egy vadállat a 9s-es töltése a T34 12s-éhez képest... És az meglepően pénzeket (ejtsd: 100k, 7-80k körüli profittal eventek nélkül) ad már 2-3k dmg-re is. (Bár spotdmg is szokott vele lenni bőven mellé, az is jól hoz a prém tankoknál)